سلام
دوستان ویندوز من کیبورد رو شناسایی نمیکنه
کسی میدونه چطور مشکل رو حل کنم؟
Printable View
سلام
دوستان ویندوز من کیبورد رو شناسایی نمیکنه
کسی میدونه چطور مشکل رو حل کنم؟
سلام من وقتي ميخوام فائل هاي dll رو تو پورشه ويندوز كپي كنم با پيام acces denied مواجه ميشم لطفا راهنمايي كنيد
من دیگه حرفی ندارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شارژ داخل 3 دقیقه :n08:
این مشکل برای بنده هم هست . ظاهرا اشکال از فریمور باتری هستش . ظرفیت باتری رو با Batterycare چک کنیدنقل قول:
نقل قول:
سلام
برای تغییر در پوشه ویندوز و فایلهای سیستمی باید Take Ownership رو اجرا کنید تا دسترسی شما به تغییرات امکانپذیر باشه.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید,توضیح داده شده.
شرط استفاده از فروشگاه10اینه که Regionرا defultکنید.
بگذار ویندوز به صورت کامل آپدیت بشه تمام مشکلات حل خواهد شد!
سلام من تازه ویندوز رو نصب کردم. بعد یک بازی نصب کردم(driver) متاسفانه مشکلی که پیش میاد اینکه شورت کات بازی عمل نمیکنه و فقط در صورتی که run as adminestrator رو بزنی بازی اجرا میشه. چطور این مشکل رو باید رفع کرد تا بازی از شورت کات مستقیما اجرا بشه و نیازی به عملیات فوق نباشه. ممنون
- - - Updated - - -
سلام من تازه ویندوز رو نصب کردم. بعد یک بازی نصب کردم(driver) متاسفانه مشکلی که پیش میاد اینکه شورت کات بازی عمل نمیکنه و فقط در صورتی که run as adminestrator رو بزنی بازی اجرا میشه. چطور این مشکل رو باید رفع کرد تا بازی از شورت کات مستقیما اجرا بشه و نیازی به عملیات فوق نباشه. ممنون
بعد از Bootویندوز وارد windoes Apdate شوید ، چک آپدیت را بزنید و بگذاید آپدیت شود.
با سلام خدمت دوستان
من در حال حاضر ویندوز 8.1 اصلی دارم و میخواستم از دوستانی که ویندوز 10 رو نصب کردند بپرسم که آیا شما از ویندوز 10 راضی هستید؟؟ به نظر شما ارزش داره از 8.1 به 10 آپدیت کنم؟ بهبود قابل ملاحظه ای در جایی اتفاق میفته؟؟ یا اینکه مشکل خاصی نداشتید که پشیمونتون کنه؟؟