داداش هنوز منظریم چرا ps 3 زودر اومده ولی بقیه منتشر نشدهنقل قول:
Printable View
داداش هنوز منظریم چرا ps 3 زودر اومده ولی بقیه منتشر نشدهنقل قول:
نه هنوز .نقل قول:
دز مورد نسخه PS3 بازی که گفتم دو روز پیش گذاشتن برای دانلود هم الان نگاه کردم دیدم مورد داره و بازی بالا نمیاد و بعد از لوگوی KONAMI صفحه سیاه میشه و بازی بالا نمیاد ! .
من میگم نره تو میگی بدوش .:n01:نقل قول:
خدا زیاد کنه، جایی که تو بازی رقیب کل باشگاه های پرمیرلیگ انگلیس ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند حتی تعدادی از تیم های چمپیونشیب (سطح 2 فوتبال انگلیس) و از اون هم گذشته تیم پورتموس در لیگ 2 (سطح 4 فوتبال انگلیس!!) ورزشگاه اختصاصی داره + تیم های لیگ های دیگه اکثر تیم های تاپ و سطح یکشون ورزشگاه های خودشون رو دارند. حالا کونامی بیاد 10 تا استادیموش رو بکنه 12 تا توفیری نمیکنه این وسط. ورزشگاه لایسنس نشده هم دیگه فیفا کم نداره.
شما قلا در جایی گفتید که فقط دوستانه بازی میکنید پس برای شما زیاد به چشم نخواهد اومد. ولی برای کسی که کریر بازی میکنه یعنی وقتش رو انرژی اش رو برای مدت حداقل چند هفته تا چندین ماه صرف یه مود از بازی میکنه این موارد خیلی مهمه. همیکنه هر بازی خارج از خانه رو تو ورزشگاه متفاوت و متعلق به تیم رقیب انجام بدید اون هم در فصول و آب و هوای مختلف یه انگیزه ایجاد میکنه و از خستگی و تکراری شدن به نوعی جلوگیری میکنه.
چند نکته دیگه هم من قلا گفته بودم ولی باز چون شما کریر بازی نمیکنید به اون شکل متوجهش نخواهید شده که نشون میده کونامی علاوه بر مشکل لایسنس مشکل عمیقی در درک نیاز مخاطبش داره ایشالا یه بار کریر بازی کنید با خودتون میگید کسانی که این بازی رو ساختند اصلا فوتبال نگاه میکنند؟ یا اصلا پیگیر اخبار دنیای فوتبال هستند یا نه؟
من میگم نمیتونه لیسانس کنه شما میگی بازی فیفا تیم دسته دوم انگلستان ورزشگاه اختصاصی داره یا تیم های تاپ فلان کشورها ورزشگاه اختصاصی خودشون رو دارند!!! . خود KONAMI تعداد 12 ورزشگاه لیسانس نشده ساخته یعنی همون اندازه که ورزشگاه لیسانس شده داره. یه تعداد ورزشگاه هم با پچ ها اضافه میشه .
.
.
.
.
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در جریان باشین گزارشگر انگلیسی بازی امسال عوض شده و قراره به جای جناب Jon Champion که به شخصه اصلا خوشم نمی اومد ازش و همیشه بعد نصب بازی زبان گزارشگر رو عوض میکردم جناب Peter Drury بازی رو گزارش کنه .:n02::n20:
خب دیروز موفق شدم یه ویدیو از PES2016 ببینم که جناب Peter Drury بازی رو گزارش می کرد . به نظرم از اون Jon Champion که صداش اصلا جالب نبود و وقتی گزارش میکرد یاد قورباغه می افتادم خیلی بهتره :n02:. خوشم اومد از این جدیده :n39:.راستش دلهره داشتم که این گزارشکر جدیده چی از آب در میاد اما وقنی دیدم لذت بردم و راضی کنندست . البته در حد گزارشگر عالی فیفا نیست .
خوشحالم که لا اقل به آرزوی چندین و چند سالم در مورد یکی از معایب بازی از نظر خودم رسیدم . :n02:
ویدیو رو که همراه با گزارشگری Peter Drury هستش رو از منابع زیر خاکی گیر اوردم دیروز که بعد از اینکه دانلود کردم به درخواست KONAMI از سرور به علت مسایل کپی رایت حذف شد ! .
خب حالا فردا که همین امروز باشه حتما براتوم میزارم فقط یاداوری کنین ممنون . الان خوابم .:n02:
قد یحیی توره 188 سانتیمتره، نه 191 سانتیمتر! می دونم عکسو از خودت نذاشتی ولی صرفاً جهت اطّلاع گفتم!نقل قول:
تو PES خیلی از قدها رو اشتباه زده. من تو FIFA که دقّت کردم، حتّی یه قد اشتباه ندیدم باشه. همشونو درست نوشته بود.
عکسایی که میزاری هیچکدوم دیده نمیشننقل قول:
سلام
دوستان عزیز تاریخ دقیق انتشار بازی همون 27 شهریور هستش
کاش یه هفته زود تر می اومدش
حداقل قبل دانشگاه ی چند دست بازی میکردیم
حالا باس بریم دانشگاه درگیر مقاله و درسای ارشد و همزمان بازی جذاب PES
- - - Updated - - -
سلام
مرسی . زنگ میزنم بهشون میگم .:n02:نقل قول:
نه مورد نداره . مشکل از طرف شماست .نقل قول:
عکسایی که میزاری هیچکدوم دیده نمیشن
نقل قول:
سلام
برای هزارمین بار ...:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
September 15th Americas / 17th EU / 18th UK
سه شنبه 24 شهریور آمریکای جنوبی . پنج شنیه 26 شهریور اروپا . جمعه 27 شهریور بریتانیا .
داداش به نظرت ما کی میتونیم دانلود کنیم 24 شهریور به نظرت سایتا میزاین واسه دانلودنقل قول:
والا چی بگم تاریخ نمیتونم بگم . هر لحظه ممکنه بازی منتشر بشه کافیه یه نسخه بصورت غیرقانونی برسه دست Cracker ها تا سریع بازی رو کرک کنند و برای عموم منتشر کنند . به یقین مشکلی از جهت کرک شدن بازی وجود نداره و بازی سریع کرک میشه . اگه اشتباه نکنم سال قبل یک روز قبل تاریخ انتشار رسمی بازی ، بازی کرک شده منتشر شد ! .
فک کنم پس فردا یا سه شنبه بیاد برا دانلود...نکته جالبشم اینه که اصلا خبری عکسی چیزی منتشر نمیکنن