فک کردی زرنگی میای اینجا پست بدی پستات بره بالا :n09::n09::n08::n31:نقل قول:
Printable View
فک کردی زرنگی میای اینجا پست بدی پستات بره بالا :n09::n09::n08::n31:نقل قول:
و این ینی توی یه هفته ی گذشته عملا من غیر از دهکده سرگرمی جای دیگه ای پست نذاشتم :n02:
این شکلکا رو از کجا میارین؟!نقل قول:
میدونیم .اسم افراد رو توی پیغام خصوصی به هم دیگه میدیم .خخخخخخخخخخخخ:n08:نقل قول:
اونا ساخت دشمنه . اینا رو من ویرایش کردم و شدن وطنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حمایت از تولید داخلی وظیفه شرعیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما اسم هایه پایین صفحه یعنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روببینید متوجه میشید چقدر ناخالصی وجود داره درتایپیک :n09:
نه منظورم اون نبود، با خوردن این چیزا، یه چیز کوچیک بسیار بزرگ میشه در نظر آدم :n02:نقل قول:
مثلا اگر گهگاهی میدیده حالی به حولی میشده، الان میره تو فکرش همیشه :n33:
البته احسان هم خیلی جرات داره که میاد و میگه، این نکته ی خیلی خوبیه، شخص مورد نظر باید به عنوان نکته مثبت ببینه :n12:
همین الان خیلی ها مثل همین احسان جان هستن، جراتشو ندارن بگن :n10:
دوستان من فردا صبح میخوام دفترچه بفرستم برای معافیت پزشکی، پزشک نظام وظیفه که نوشته مشهود است و مستقیم بره کمیسیون پزشکی، برام دعا کنید که مستقیم بدون دردسر معاف بشم :n40:
حذف شود... اومدم ذخیره بزنم، راسال رو زدم :n34:
بچه ها منظور از عاشق شدنی که گفتم این نیست که الان واقعا دلداده ش شدم!
منظورم اینه از رفتار و فن نوشتاری و ... خوشم اومده
حالا کوو تا عاشقی:n38:
دلداده که بدتره :n33: الان اومدی بهترش کنی؟ :n36:نقل قول:
عجب... داداش به هر حال ما نزدیکیم، عروسی رو هر جا گرفتی، ما هم دعوت کن :n33: