آقا کمال من حافطه ی خالیم روی خود گوشی 2mb هستش. نمیدونمم که چی اینقدر پرش کرده، چه جوری میتونم به حالت اول برش گردونم؟؟ در حالت عادی وقتی خالی باشه مینویسه چقدر خالیه؟؟
Printable View
آقا کمال من حافطه ی خالیم روی خود گوشی 2mb هستش. نمیدونمم که چی اینقدر پرش کرده، چه جوری میتونم به حالت اول برش گردونم؟؟ در حالت عادی وقتی خالی باشه مینویسه چقدر خالیه؟؟
اولین سوالی که اینجا پیش میاد اینه که گوشیت چیه ؟نقل قول:
من حافطه ی خالیم روی خود گوشی 2mb هستش. نمیدونمم که چی اینقدر پرش کرده، چه جوری میتونم به حالت اول برش گردونم؟؟ در حالت عادی وقتی خالی باشه مینویسه چقدر خالیه؟؟
هر چن که میزان حافظه بطور کامل داخل خود قسمت مموری دتایلز نوشته میشه ولی اگه مدلشم بدونی میتونی بفهمی حافظه داخلیش چقده
علت این که حافظت پرشده بخاطر اینه که برنامهاتو توی phone memory نصب کردی یا این که شاید فایل هایی به گوشیت بلوتوث شده باشه و پاک نکرده باشی که اگه اینطور باشه به اینباکست یه سر بزن فایلاتو یه جا save کن و بعد از این باکس دلتشون کن
دیگه این که واسه این که به روز اول برگرده میتونی گوشیتو فرمتینگ کنی از نو برنامهات رو با دقت توی کارت حافظه مموری کارت نصب کنی واسه این کارم باید سه دگمه سبز ، ستاره و عدد 3 رو همزمان نگه داری و درحالی که نگه داشتی دگمه پاور گوشی رو هم نگه داری تا وقتی که فرمتینگ ظاهر بشه
با فرمتینگ همه برنامه های داخل حافظه گوشیت پاک میشه ولی حافظه مموری کارت پاک نمیشه
بهتره پوشه system رو از حافظه مموری کارت پاک کنی و همه برنامه هاتو از اول نصب کنی اینجوری بهتره
مورد توجه آقا کمال:
نقل قول:
کمال جان میتونم یه سوال بپرسم
بازی های خوب مثل همین بازیهای انگیج برای نوکیا N71 هم پیدا میشه؟؟؟؟؟
آخه من گوشیمو عوض کردم 71 گرفتم ، سیمبینش 9 هستش
بعد یه سوال دیگه
برنامه های ان 71 با برنامه های ان 73 یکین یا فرق دارن ؟؟
سلام این فایل Extra libs لینکش خراب شده هرچی گشتم تو اینترنت همین لینک رو دادن لطفا یکی از دوستان آپلود کنه .
ممنون
آقا رسول گوشی من ngage هستش، ممنون از راهنماییتون، من امتحان نکردم ولی اگه این فرمتینگی که شما میگید درست باشه، دیگه برای چی گوشی رو فلش میکنند؟؟ من 14000 تومن پولشو دادم (گوشیم ویروس گرفته بود!!) حیف پول )))))):
برای فرمت کردن گوشینقل قول:
شما میتوانید کد ستاره مربع هفتادوسه هفتاد مربع را بزنید تا گوشی شما به صورت کلی ریست شود :cool:
فلش کردن گوشی هم قیمتش 5.000 هزار تومان است نه 15.000;)
فلش با ریست خیلی فرق داره:blink:
فرمتینگ با ریست فرق میکنه و گوشی به روز اول کارخونه برمیگرده بدون مشکلی ولی ریست بازم گیرشو داره
اگه بدونی منم اوایل بخاطر ندونستن این موضوع چقد پول از جیبم در رفته ، البته نه اینکه بگم ندونستن شاید ترس از این که نکنه خراب بشه ولی وقتی انجام دادم فهمیدم تاحالا چقد کلا سرم رفته
در ضمن نمیدونم روی گوشی انگیج هم عمل کنه یا نه چون این کار روی گوشیهای سری 60 جواب میده اونم شاید نه همه مدلاش
_ در ضمن من تاحالا چندین بار گوشیمو فلش کردم هر بارم یه قیمتی ازم گرفتن
یه بار 2 تومن دادم یه بار 3 تومن یه بارم که آخرین بار بود 6 تومن
البته همه اینا با فاصله کمتراز 2-3 هفته بوده فک نکنین قیمتش زیاد شده
کسی میدونه آیا بازی های خوب مثل همین بازیهای انگیج برای نوکیا N71 هم پیدا میشه؟؟؟؟؟
آخه من گوشیمو عوض کردم 71 گرفتم ، سیمبینش 9 هستش
بعد یه سوال دیگه
برنامه های ان 71 با برنامه های ان 73 یکین یا فرق دارن ؟؟
u7ytyytyuyuyty
doostan salam arz shod bazi never hood baraye n70 hast ya na mamnoonam
agha in linke rayman kharabe kasi salemesho dare mamnoon misham