FullVersion اون معرفی شده!نقل قول:
یه کم توی پستهای فبلی بگرد، اگه جداً گشتی و پیدا نکردی من برات این کارو می کنم.
Printable View
FullVersion اون معرفی شده!نقل قول:
یه کم توی پستهای فبلی بگرد، اگه جداً گشتی و پیدا نکردی من برات این کارو می کنم.
بله هست، و معرفی هم شده!نقل قول:
در صفحات اولیه ی همین تاپیک میتونی اونو پیدا کنی؛
Best Crypto!!!
دو نرم افزار برای رد تماسها معرفی شده!نقل قول:
Best Black list , BlackBaller
چند صفحه بر گرد به عقب!
من زیاد متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاده!نقل قول:
اما اگه میخوای که سریع جواب بگری یه Back up از Phonebookت بگیر و #7370#* رو در صفحه اصلی گوشیت بزن و بعد کد 12345 رو بده!
البته این راه حل نیس و در اصل صورت مساله پاک شده، اما چه کنم که منظورتو متوجه نشدم و این راه 100% جواب میده!
من از برنامه auto pilot خودم روی N73 جواب گرفتم! احتمالاً Setting اونو درست انجام ندادی!نقل قول:
در Setting اون 3 کار باید انجام بگیره:
1- در قسمت Voice Clip باید صداتو ضبط کنی
2- در Setting باید Default Response رو ON کن!
3- در Setting باید Clip Filed یکی از صداهای ضبط شده رو انتخاب کنی!
و در اتها برنامه رو Hide کنی!!!
و در مورد Callrecorder هم برنامه Best call recorder که معرفی شده رو N73 جواب میده!
دوست عزیز برنامه های قرار داده شده در این تاپیک برای گوشی شما نیست و 99% روی گوشی شما قابل نصب نیست! ای برنامه ها برای گوشی های 5500،3250،N71،N73،N80،N91،N93 و ... می باشد!نقل قول:
ببخشیدمیشه یک نرم افزاربزاریدکه بشه توی ان۷۳اسکرین سرورگذاشت
سلام من اين برنامه auto pilot كه دوستمون نوشته بود با بد بختي پيدا كردم ريختم كار كرد ولي يه كاراي عجيب غريبي ميكنه(مثلا هي بوق ميزنه بابا يكي نيست بگه يارو با صداي بوق اين اونور خط كنفيكم ميشه) دنبال active desktop هر چي گشتم نبود يكي لطف كنه لينكي آدرسي يا اگه اينا براتون مقدور نيست شماره صفحه اي كه واسه دانلود گزاشتنش به ما بدين بريم ببينيم اون چجوريه ثواب داره به خدا.مرسي
lotfan yelink baraye n71 baraye download antivirus va tem vabazi va dictionary bezarid.merci
دوست عزيز ميشه برنامه هاي خودت رو آپلود كني منم بگيرم با كد رجيسترش يا كركش ممنون ميشمنقل قول: