البته به نظر من اون تصاویر ابتدایی که اونا میفرستن کاملا گویا هست دیگه چیزی نیست که بخوان بگننقل قول:
دکتر صدر یه ضعفی که داره اینکه تحلیلهای فنی رو روی تصویر اصلا نتونست توضیح بده
Printable View
البته به نظر من اون تصاویر ابتدایی که اونا میفرستن کاملا گویا هست دیگه چیزی نیست که بخوان بگننقل قول:
دکتر صدر یه ضعفی که داره اینکه تحلیلهای فنی رو روی تصویر اصلا نتونست توضیح بده
تازه بدتر از اون ، کسیکه 10 تا بازی رو پیش بینی کنه و هر 10تا پیش بینیش اشتباه بشه امتیازش میشه 20نقل قول:
اما کسیکه فقط 1 بازی رو پیشبینی کنه و همون یکی رو دقیق و درست انجام بده امتیازش میشه 10 !!
چرا اصلا کارشناسی داوری ندارن تو برنامشون؟
تو 90 داوران ایرونی رو سلاخی میکنه فردوسی پور ولی اینجا اصلا تا حالا حتی یک کارشناس داوری هم نیاورده و کوچکترین تحلیلی درباره اشتباهات داوری نداشته
کلا برنامش به نظر من زیاد جذاب نیست.با اینکه خیلی فردوسی پور رو دوست دارم ولی این برنامه اش تا حلا خوب نبوده
اینطوری که شما میگی امتیازدهی فیفا هم مشکل داره چون اگر مثلا امشب 1-0 بشه آرژانتین 6 امتیازی میشه و اگر 0-1 بشه ایران 4 امتیازی! خوب معلومه وقتی یک گل جابجا بشه نتیجه بازی عوض میشه!!!:3:نقل قول:
تبلیغات زیاد بود
همه ايتم ها نصفه نيمه و ناقص پخش ميشه مردشور اين تبليغات خزشونو ببرن . شرمنده اعصاب ندارم...
کانال IRIB HD test خیلی حرفه ای تر از شبکه سه بازی ها رو پخش میکنه. به جز کیفیت فول اچ دی، از یه ربع قبل بازی تا10 دقیقه بعد بازی رو بدون هیچ تبلیغی پوشش میده. البته قول میدم اینم رسمی بشه پخشش شاهد تبلیغات خواهیم بود مثل شبکه سه
تایید میشهنقل قول:
ما که دستمون به کانالای HD اون ورِ آب نرسید
اما این کانال با کیفیتِ بالا بدون تبلیغ و چیزِ اضافی بازی رو پخش کرد.
(بعضی وقتا بعضی کانالا اونقدر موقعِ تست خوبن و خوب کار میکنن که آدم دلش میخواد رو همین حالت بمونن و رسمی نشن :دی )
برنامه عادل هم که اصن تعریفی نداشت.
به جا گل محمدی میتونست یکی دیگرو بیاره اما باز کاریش نمیشه کرد.
امیدوارم برا بعد از مرحله گروهی برنامه داشته باشن
این جاودانی مجبوره خالی ببنده؟؟؟
(با مزدک میرزایی تماس تلفنی گرفتن) برگشته به مزدک میگه: خیلی خوب گزارش کردی و ...
دقیقا زدی به هدف !!!!!!!!نقل قول:
صبر کن این شبکه از حالت test در بیاد بعدش 2 برابر شبکه 3 پیام بازرگانی پخش میکنه !!! :n02:
میدونی چرا ؟؟
چون hd هست و میگن هزینه زیاده !!
خدا رحم کنه !!
فقط پیام بازرگانی فکر کنم ازش پخش بشه !!:n02: