گزارشگر بازی فرانسه - هندوراس سیانکیه...نقل قول:
بنده خدا چه قدر سعی می کرد، گل دوم رو نام بنزما بزنه!!!
یه سره از بنزما و فرانسه تعریف می کرد.
Printable View
گزارشگر بازی فرانسه - هندوراس سیانکیه...نقل قول:
بنده خدا چه قدر سعی می کرد، گل دوم رو نام بنزما بزنه!!!
یه سره از بنزما و فرانسه تعریف می کرد.
سوتی روزنامه ایرانیاین سوتی رو الان خودم گرفتم...
این روزنامه ماله فردا است.
روزنامه ایرانی استقلال جوان، به جای پرچم نیجریه از پرچم کشور نیجر استفاده کرد.
سوتی ای که در مراسم افتتاحیه جام جهانی هم اتفاق افتاده بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرچم نیجریه:
پرچم نیجر:
نیمه اول بازی آرژانتین و بوسنی خیلی ملال آور و کسل کننده بود...
نیمه دوم رو نمیبینم ، ترجیح میدم زودتر بخوابم .
این 2 تیم اگه بازیشون واقعا همین شکلی باشه ، محتمل ترین نتایجشون با ایران 0-0 هستش و 2 امتیاز شیرین میتونیم ازشون بگیریم . (چه بسا که حتی شکستشون هم دور از انتظار نباشه!!)
بوسنی حرف نداشت بازیش .. اگه اون گل به خودی مسخره رو نخورده بودن به احتمال زیاد امتیاز میگرفتن از این بازی
بدون ترس از نام آرژانتین جلو میومدن و تو حملات شرکت میکردن .. از اون طرف دفاعشون هم عالی کار میکرد روی ضد حملات آرژانتین
ایران جلوی هیچ کدوم از این دو تیم شانسی نخواهد داشت
بوسنی بخاطر کم تجربه بودنشون مغلوب آرجنتینا شدند گل اول آرجن در جریان بازی نبود یه ضربه آزاد و بعدش اشتباه بازیکن بوسنی و گل دوم آرجن شوت کم جون مسی با شانس و اقبال به تیرک خورد و گل شد اما گل بوسنی هم نشان از ضعف دروازبان آرجن داشت یگل لایی از فاصله نیم متری خورد خیلی بازی مفتضحی بود اصن در حد جام جهانی نبود
بوسنی واقعا خوب بازی کرد و اصلا تحت تاثیر نام آرژانتین قرار نگرفت دفاع آرژانتین هم همانطور که پیش بینی میشد قدرت کافی را نداره امیدوارم بچه های خودمونم از بازی بوسنی درس خوبی گرفته باشند
این خوشتیپ هم با این ساک لویی ویتونش احتمالا میخواد گلر فیکس تیم باشه که امیدوارم چنین اشتباهی را کی روش انجام نده چون اصلا به درد چنین بازی هایی نمیخوره!!
معلوم نیست اومده جام جهانی یا مراسم فرش قرمز :n02:
بازی آرژانتین و بوسنی رو نیمه اولش خواب بودم، نیمه دوم رو بیدار شدم دیدم.:n02::n02: ( ما اینطوری ایم)
.
بوسنی روی حساب و کتاب بازی می کرد و تابلو بود که برای هر حرکت شون برنامه داشتن.
.
ولی اگه از بی تجربگی شون در جام جهانی بگذریم ( که زیاد تاثیر نداشت) مهم ترین دلیل باخت شون اون گل به خودی دقیقه 2 مدافعشون بود که بدجوری حواس شون رو به هم ریخت.
.
.
آرژانتین توی نیمه اول اصلا زیبا بازی نکرد.
اما نیمه دوم بهتر بود.
اما آرژانتین اون غولی نبود که ازش می ترسیدیم و اون چنان زهر دار جلوی بوسنی ظاهر نشد.
.
دروازه بان آرژانتین هم اصلا در سطح تیم شون نیست و در مراحل حذفی فطعا بهشون ضرر هایی از این جانب میرسه...
اصلا فکر نمیکردم نتیجه این بشه!
با توجه به ناشناخته بودن تیم بوسنی خیلی ها فکر میکردن آرژانتین با گل های زیادی پیروز بشه . اما به نظر میرسه اینطور نشده و اون غرور بوسنی تو مسابقات شکوفا شده. ( مدل خیابانی گفتم:n02: )
من فکر میکنم نه تنها جلوی آرژانتین ، بلکه ما جلوی تمام تیم ها مشکل خواهیم داشت. البته فوتبال اصلا قابل پیش بینی نیست. همونطور که توی توی این دوره اتفاقات عجیبی افتاد.
با این نتیجه روحیه بوسنی خیلی بالا رفته و بازی های بعدیشو خیلی بهتر می تونه بازی کنه ( اولین بازی در جام جهانی و اون هم رو به روی آرژانتین به نظر من نتیجه خوبی گرفتن )
سخت ترین بازی گروه خودشو انجام داده
به نظر من برای ایران هم سخت شد ... اگر بوسنی بیشتر گل می خورد خیلی بهتر بود و میشد یک تیم رو بیشتر به حذف نزدیک کنه .
از طرفی هم بازی هر دو تیم متوسط بود و ایران شاید روحیه بهتری بگیره و ترس از آرزانتین کمتر بشه
ولی بوسنی واقعا بدون ترس بازی کرد
فقط امیدوارم ایران از نیجریه 3امتیاز بگیره در غیر این صورت شانس بسیار کمی برای ایران هست
مهاجم تیم ملی آرژانتین به کودکی که برای دست دادن به بازیکن محبوب خود نزد او آمده بود بیتوجهی کرد و بیتفاوت از کنارش رد شد.
به گزارش بیست چهارده ،بامداد امرور (دوشنبه) تیم ملی آرژانتین در اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف بوسنیوهرزگوین رفت و حریف اروپایی خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد.
پیش از این بازی و در تونل منتهی به زمین بازی ورزشگاه ماراکانای شهر ریودوژانیرو در حالی که بازیکنان و داوران خود را برای رفتن به میدان آماده میکردند،
کودکی برزیلی از میان کودکانی که برای خوشامدگویی به اعضای دو تیم صف کشیده بودند جدا شد، نزد مسی آمد و دست خود را دراز کرد تا به مهاجم بارسلونا دست بدهد،
اما مسی بی تفاوت از کنار او گذر کرد.
پ.ن: ای کاش صدا و سیما ایران هم صحنه ورود رو نشون میداد...:n27: