بهترین نتیجه فکر کنم مساوی باشه
Printable View
بهترین نتیجه فکر کنم مساوی باشه
دوستان به نظرتون با نبود کلی بازیکن میلان میشه به بازی امیدوار بود؟؟؟؟
میلان این فصل چطور تیمی هست؟
بازی سختیه . بارسا درسته تیم سابق نیست ولی همچنان بارساست همونطور که میلان همیشه میلانه .
پارسال هم بر خلاف باور خیلی ها میلان تونست در سن سیرو بارسا رو شکست بده و کلا در زمین خودی همیشه مقابل بارسا عملکرد خوبی داشتیم .
امشب هم میتونیم از این بازی امتیاز بگیریم ولی بستگی به خیلی چیزها داره
یکی از اونا همین سیستم 2-1-3-4 است که به نظرم اصلا برای فوتبال امروزی مناسب نیست . مخصوصا این که فضای زیادی در کناره های زمین در اختیار تیم حریف قرار میگیره .
از اون طرف هم خود میلان کمترین استفاده رو از این منطقه میکنه که باعث تکراری شدن حرکات تیمی میشه و ریتم کندی به حملات میلان میده .
اگر با همین سیستم مقابل بارسا به میدان بریم با توجه به استفاده بارسا از کناره و عدم تعامل و همکاری مناسب بین بازیکنان میلانی در کناره های زمین میشه انتظار یک بازی دیگه مثل دیدار مقابل سیتی داشت .
سیتی فقط و فقط با استفاده از کناره ها و حرکات ترکیبی بین مدافعان کناری و بال ها تونست در نیمه اول 5 گل بهمون بزنه .
هر چند که نباید از فوق واکنش های آملیا در اون دیدار چشم پوشی کرد . آملیایی که به هیچ توپی "نه" نمیگفت و واژه سیب زمینی رو به خوبی صرف کرد .
الان هم با توجه به این که مدافعان میلان در کناره ها تنها هستن , بارسا میتونه خیلی راحت اونا رو جا بذاره و با وجود عنصری به نام آملیا در دروازه به گل برسه .
ولی اگه میلان در این بازی از سیستم 3-3-4 یا 1-2-3-4 استفاده کنه میشه تا حدودی جلوی حرکات از کناره های بارسا رو گرفت .
همون کاری که فصل پیش با سیستم 3-3-4 مقابل این تیم انجام دادیم و با بستن کناره ها و محدود کردن حرکات و جلوگیری از ایجاد تنوع در بازی بارسا تونستیم شکستشون بدیم .
البته یارگیری هم یکی دیگه از عناصر مهم این بازیه . کاری که مونتاری در بازی دور رفت بصورت عالی انجامش داد و رسما ژاوی رو محو کرد .
در کل من ناامید نیستم و به نظرم میلان میتونه برنده این بازی باشه .
مخصوصا اگه بالوتلی آمادگی حضور در بازی رو از دقیقه ابتدایی داشته باشه .
سیستم مورد نظر من برای این بازی :
آملیا
کونستانت - مکسس - زاپاتا - آباته
مونتاری - دی یانگ - مونتولیوو
کاکا - بیرسا
بالوتلی
ممنون بهزاد جان, کاملا بات موافقم.
امیدوارم امشب بازی خوبی جلوی بارسا نشون بدیم. امتیاز گرفتن از بارسا, یا حتی شکست دادنش غیر ممکن نیست ولی سخته.
شرایط تیم هم ایده آل نیست ولی همیشه تو سن سیرو جلو بارسا بازی های قشنگی ارائه دادیم. امشبم میتونیم انتظار داشته باشیم
شاهد یکی از اون بازی ها باشیم. به امید دیدن یک بازی قشنگ و پیروزی و میلان
الگری: بالوتلی احتمالا به بازی امشب می رسد؛ بارسا بهترین تیم جهان است و مقابل آنها باید کمترین اشتباه را داشته باشیم
ماسیمیلیانو الگری امیدوار است که بتواند در بازی امشب ماریو بالوتلی را به زمین مسابقه بفرستد
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری سرمربی میلان خوش بین است که بتواند در بازی امشب تیمش مقابل بارسلونا ماریو بالوتلی را روانه میدان کند.
میلان امشب در دور سوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا میزبان بارسلونا خواهد بود و در حالی که در روزهای گذشته صحبت از غیبت بالوتلی در بازی امشب به گوش می رسید، حالا خوشبینی ها برای بازگشت او به ترکیب روسونری بیشتر شده است. او در بازی شنبه شب تیمش مقابل اودینزه که با برد 0-1 میلان همراه بود به دلیل مصدومیت در ترکیب تیم حضور نداشت
حالا الگری در صحبت هایی از احتمال حضور بالوتلی 23 ساله درترکیب تیمش خبر داده و گفته:« بالوتلی اوضاع بهتری دارد. من شرایط او را در آخرین جلسه تمرینی تیم بررسی می کنم و خواهیم دید که آیا قادر خواهد بود تیم را همراهی کند یا نه. شرایط فیزیکی او بهبود یافته و همه ما باید در یک راستا و یک مسیر تلاش کنیم.»
با وجود افزایش تعداد مصدومان روسونری الگری معتقد است که تیمش می تواند برد 0-2 پارسال در خانه مقابل بارسلونا را تکرار کند. پارسال در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میلان موفق شد تا در خانه اش با نتیجه 0-2 از سد کاتالونیایی ها عبور کند. اما درنهایت این بارسا بود که با کسب یک نتیجه فوق العاده در بازی برگشت به دور بعدی راه یافت.
الگری ادامه داد:« بازی امشب بازی جذابی برای همه خواهد بود. ما باید با شجاعت و فداکاری مقابل بهترین تیم دنیا بازی کنیم تا بتوانیم هر سه امتیاز بازی را کسب کرده و شانس صعودمان را افزایش دهیم. معتقدم که میلان بازی خوبی را به نمایش خواهد گذاشت. باید تلاش کنیم که کمترین اشتباهات ممکن را انجام دهیم. بارسلونا قطعا بیشتر از ما توپ را تحت کنترل خواهد داشت و باید بازی ای مشابه با بازی پارسال ارائه دهیم.»
درحال حاضر میلان بعد از برگزاری 2 بازی 4 امتیازی و در رده دوم جدول گروهی است و بارسا با 6 امتیاز صدرنشین گروه اچ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Allegri: Balotelli could be fit to face Barcelona
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم با گلای کاکای دوست داشتنی و سوپر ماریو بالوتلی، بارسلونا رو شکست بدیم..........:n12:
خوب 1-1 تموم شد .
بازی خوبی بود و بارسا توپ و میدان رو بیشتر از میلان در اختیار داشت ولی خوشبختانه توی این بازی توی کارهای دفاعی خیلی خوب شده بودیم .
یک اشتباه بد داشتیم که همون اشتباه باعث شد مسی بتونه گل مساوی رو بزنه .
چیدمان دقیقا همونی شد که من گفتم و میخواستم :n02:
فقط جای بالوتلی , روبینیو به میدان رفته بود که تک گل میلان رو روی ارسال زیبای کاکا به ثمر رسوند .
ولی اون موقعیتی که در نیمه دوم از دست داد نشون داد که همون روبینیو همیشگی است و همیشه باید منتظر باشیم تا با یک حرکت عجیب موقعیت های تک به تک یا دروازه خالی رو از دست بده .
مونتاری هم روی یک صحنه تقریبا تک به تک شده بود که اگه پاس داده بود میتونستیم گل دوم رو توسط بالوتلی بزنیم .
این وسط من شرمنده آملیا شدم و یک عذرخواهی بهش بدهکار شدم :n02: واقعا خوب کار کرد و موقعیت های خوبی رو گرفت :n01:
دستش درد نکنه .
در کل خوب بود و طبق گفته و تحلیل بنده با بستن کناره و استفاده از سیستم 4-3-3 تونستیم تا حدود زیادی حملات بارسا رو خنثی کنیم .
امیدوارم در آینده روند تیم از این هم بهتر بشه .
به امید موفقیت در بازی های بعدی.
با نتیجه ای که امشب کسب کردیم با 5امتیاز از 3بازی در رده دوم گروهمون قرار گرفتیم - میلان در بازیهای قبلیش مقابل بارسا در سن سیرو نشون داده بود تیمی نیست بازی راحت به حریف واگذار کنه - خیلی زود در ابتدای بازی توسط روبینیو به گل رسیدیم ولی تک اشتباه میلان در این بازی باعث شد خیلی مفت بازی مساوی بشه خیلی حیف شد اگه روبینیو قدر اون موقعیت تک به تکی که در نیمه دوم نصیبش شد میدونست میتونستیم بازی به نفع خودمون تمام کنیم فکر کنم خودشم متوجه نشد تو اون صحنه چیکار کرده:n15:کاکا هم بعد از برگشت از مصدومیتش نمایش خوبی در این بازی داشت و با پاس گلی که در ابتدای بازی به روبینیو داد زمینه ساز گل اول میلان شد خدایی کاکا برای بازی با لباس میلان ساختن:n26:به امید موفقیت در بازیهای آینده
به شرطی که نره و دوباره برگردهنقل قول:
خدایی کاکا برای بازی با لباس میلان ساختن
قدر میلان رو بدونه
یادم نمیاد برای چی بود که رفت
ولی اصلا حس خوبی نیست وقتی میبینم یکی مثل پیرلوی دوست داشتنی میره یووه
یا یکی مثل رونالدینیو میاد میلان وقتی نقطه اوجش رو تو بارسا گذروند
یا بدتر یکی مثل رونالدوی دوست داشتنی که یک سال مصدوم بود و هیچ کجا نمیخواستنش
اما مبلان گفت باش و نگهش داشت
و وقتی خوب شد گذاشت و رفت
میلان کسایی میخواد مثل مالدینی و ...
من هم امیدوارم امسال قهرمان اروپا بشه و عظمت همیشگی میلان رو به همهی تیمها نشون بده
گفتنی ها رو دوستان گفتن ولی یه سری نکات مونده
خوشبختانه سلتیک،آژاکس رو شکت داد و این برای ما بهتره
دو بازی سخت خارج از خانه داریم که اگه به بارسا نبازیم خیلی عالی میشه،خدا کنه مثل پارسال در نیوکمپ تیم از هم گسسته نباشه و به قولی وا نده
کاکا واقعا با انگیزه بود و امیدوارم با بازگشت به شرایط ایده آل تا حدودی به کاکای سابق نزدیک بشه
یه نکته دیگه دفاع هوشمندانه تیم بود که با کمک هافبکها و حتی بازگشتهای کاکا و بیرسا تا یک سوم دفاعی،انجام میشد
بجز یک خطا در دقایق پایانی،هیچ خطایی پشت محوطه انجام ندادن و این نکته بسیار مثبتیه
در کل شب خوبی بود و بیش از گذشته امید داریم تیم به روزهای خوبش برگرده