سلام
كسی دفترچه راهنمای فارسی k750 را دارد؟
Printable View
سلام
نوشته شده توسط r_B_1980
سلام دوستان .
من چند وقت پیش یک k 750 خریدم . اما در حال ور رفتن با منوی مخفی و در قسمت تست دوربین یهو هنگ کرد . و به زور خاموش و روشن کردمش . الان هم بعضی مواقع هنگ میکنه و تا باطری رو در نیارم بی خیال نمیشه . می خواستم بدونم چارش چیه ؟ با فلش کردن حل میشه ؟ ضمن اینکه سریال اصلیه . ممکنه با فلش سریالهاش عوض بشه ؟ تورو خدا کمک کنین چون دارم روانی میشم .
در ضمن به دوستانی که گوشی میخرند توصیه میکنم مواضب لوازم جانبی گوشی مثل شارژر و باطری و ... باشند چون فروشنده ی محترم که مثلا آشنا !! هم بود به من شارزر تقلبی داده بود و بعدا با دعوا تونستم یک شارژر اصلی ازش بگیرم
.................................................. .....
دوستان در ادامه باید بگم که با فلش کردن هم مشکل حل نشد و الان به محض اینکه مموری رو داخلش میگذارم هنگ میکنه اما بدونه مموری خوب کار میکنه . یکی از تعمیرکارا میگفت مشکل از cpu دستگاست و خیلی هم مسئله ی شایعیه و 30000 تومان هم خرج داره . نمیدونم چیکار کنم و اینکه آیا واقعا همینطوریه که اون میگه یا نه ؟ لطفا دوستانی که اطلاعات کافی دارند نظر بدند .
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ظاهرا اینجا کسی از این قضیه سر در نمیاره . دوستانی که این مشکل رو دارند ، اگر واسشون امکان داره گوشیشون روعلاالدین نشون بدن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن
مرسی .
گوشی من هم k750 است گاهی اوقات هنگ میکنه میزنم تو شارژ درست میشه
سلام . .نقل قول:
سلام
دوست گرامی . . من دارم . .
باید براتون آپ کنم . . الان سرعتم پایینه . .
در اولین فرصت بهتون لینک میدم . .
موفق باشید . .
سلام .
کسی هست یه نرم افزار سراغ داشته باشه که بشه اس ام اس رو با کیبورد تایپ کرد و تو گوشی ریخت؟چند تا نرم افزار گرفتم ولی رو 750 من کار نمیکنه
من هم می خوام یه k750 بگیرم اما پس از کمی جستجو توی فروم ها فهمیدم که دو جور از این گوشی وجود داره:k750,k750i
k750i بین المللیه و بنابراین برای ایران باید از همین نوع باشه اما اون یکی برای امریکا تولید میشه و حتما بین این دو تا تفاوت هایی وجود داره.
اگه امکان داره در این باره توضیح بدید و آیا اگه من اون مدلی که برای امریکاست رو بگیرم مشکلی پیش میاد؟
آقا کسی برنامه ی دیکشنری و همین طور برنامه تاریخ شمسی برای k750 سراغ داره؟
خدا عوضتون بده.
کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بهترین برنامه برای مدیریت گوشی های سونی اریکسون،مخصوصا K750 برنامه MyPhone Explorer 1.5.7 هست که به زبان فارسیه.
کارکردن باهاش خیلی راحته و بر تمام قسمتهای گوشیت می تونی مدیریت کنی ، همچنین می تونی باهاش از طریق کامپیوتر SMSارسال کنی .
از لینک زیر می تونید دانلودش کنید:
موفق باشید.:happy:کد:http://www.lasyk.net/download/51409/10/-1988422554/MyPhoneExplorer1.5.751409.exe
-------------------------------------