حالا مثلا که چی؟نقل قول:
یه ادم خیلی عادی این حرفو زده و اصلا معلوم نیست مال کدوم گوشه از دنیاس
اونوقت لیگ عربستان از ایران بهتره؟
:n02:
Printable View
حالا مثلا که چی؟نقل قول:
یه ادم خیلی عادی این حرفو زده و اصلا معلوم نیست مال کدوم گوشه از دنیاس
:n02:
درسته که یه فرد عادی این حرفو زده
ولی حرفش کاملا درسته
نکته رو بگیر لطفا:n02:
چه ربطی داره؟نقل قول:
اگه لیگ ایران تو فیفا لاینسس نشده بخاطر قانون کپی رایت و ایناست.اگه چنین قانونی وجود داست تو مملکت خیلی وقت پیشا لیگش بود ولی زهی خیال باقر:n09:ربطی به خوبی و بدی نداره
این که صد البتهنقل قول:
پس هیچ ربطی به سطح لیگ نداره و فقط به خاطر وضع اقتصادی مردم هست:n21:
بازم این فیفا حرفش اومد تو تاپیک پی اس بابا جمع کنید دیگه .
mr.cardهی میای اینجا فیفا رو میکشی وسطا بابا ول کن دیگه .
ویدیوی جالبی بود تا حالا بازی فیفا بین دو نفر رو ندیده بودم ولی تو یوتوب یه سری برای جذب کردن افراد میان همچین تیترای دروغ میزنن ولی بازم دستت درد نکنه گرفتی مستقیمش کردی .
نقل قول:
این دیگه چه مدل دیکتاتوریه؟یعنی کلمه FIFA رو هم نیارم؟
این گزارش رئوف خلیف گزارشگر عربی pes2014 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.5mg
دقیقه 1:04 ببینید خیلی ردیفه :n02:
pes با این گزارش چه میچسبه
ببخشید اگه لحنم بد بود:n02: اخه میدونی چیه تا حرف فیفا میاد یه سری حس جنگ طلبی شون گل میکنه کار دستمون میده یکی میاد دوباره به قول یه عزیزی پست جنجالی :n02: و به قول یه عزیز دیگه ای ترول میده :n02:تاپیک بی محتوا جلومیره .:n11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
فکر کنم قبلا هم یه پچ گزارشگر عربی مثل همین واسه PES 2012 بودش فکر کنم همین گزارشگر بود اونجا اینجوری با هیجان گزارش نمی کرد
اگه همون گزارش قبلی باشه زیاد جالب نیستش
سلامنقل قول:
حقیقتا من طرفدار هر دو بازی ام
ولی یه گلایه ای که توی انجمن PES همیشه بوده و هست اینه که تا یه نفر صبحت از فیفا می کنه همه از گوشت و استخونشون بدر میشن و میزنن به تیپ و تاپ هم .
به نظرم خود بچه ها نباید به این بحثا بها بدن مهم اینه که دور هم تا قبل انتشار بازی از جزئیات بازی بیشتر آشنا بشیم و از خصوصیات جدید با خبر
توی انجمن فیفا هم هست ولی بچه ها خودشون به این بحث و جدل های الکی پاسخ نمیدن .
امیدوارم یه فرهنگ سازی توپ بشه هرکی اومد و یه بحث جنجالی را انداخت کسی بی جنبه بازی در نیاره و سری جواب نده {منظورم شخص خاصی نیست به خدا }
با تشکر