من الان دارم Suse ورژن 10 رو دانلود ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله كه آخرين ورژنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من الان دارم Suse ورژن 10 رو دانلود ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله كه آخرين ورژنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آخرین نسخه زوزه 10.1 هست یه موقع اشتباه دانلود نکنی
قبلش تاپیک رو یه مروری بکن قبلا دربارهش صحبت شده
موفق باشی
عزيزدل حسش نيست 32 صفحه رو بخونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
بنظرت Suse چطوره نصبش كنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عزیز دل ما که حوصلهش داریم به ما میگفتی :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
حالا بگو چکار کردی دانلود شده یا نشده ؟
آره والا خدا بخواد دانلود شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
از الان ديگه بايد يه عنايت خاصي به ما داشته باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اصلا تو كار لينوكس نبيدم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نصب درايور كارت گرافيك همه مشكلات حل شد.هنوز مشكل باز نشدن فايلهاي mp3-mpg باقي هست و پيام no pluging found را ميده.ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با نصب درايور كارت گرافيك همه مشكلات حل شد.هنوز مشكل باز نشدن فايلهاي mp3-mpg باقي هست و پيام no pluging found را ميده.ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با نصب درايور كارت كارت گرافيك مشكلات حل شد.فقط فايلهاي mp3-mpg را اجرا نميكنه و no plugin found پيغام ميده .لطفا راهنمهيي كنيد
برای اجرای فایلهای mp3-mpg پیغام no plugin found را میده.لطفا راهنمابب کنید
سلام
بسته به نوع برنامت باید پلاگین های مربوطه رو پیدا ، دانلود و نصب کنی
گوگل فراموش نشه !