لیگ رو ورداشتن ....نقل قول:
Printable View
لیگ رو ورداشتن ....نقل قول:
سلام
بچه ها من دارم دیوانه میشم!
مشخصات سیستم که اصلا مشکلی نداره
ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تنظیمات:
ولی ولی ولی
موقع بازی مثلا تو یک بازی ده دقیقه ای بالای 15 20 بار هر بار به مدت حدودا 10 ثانیه مشکل دارم
تصویر رعشه میگیره!
یا میلرزه
یا تیک تیک میشه
یا صحنه آهسته میشه! کلا بازی آروم آروم آروم میشه!
تو رو خدا بگید مشکل سیستم من چیه؟
تو رو خدا یکی بگه مشکل من چیه؟
عزیز یکم اون رزولوشن رو بکش پایین :ی ... بذار رو 1024*768 .... بعد ببین این مشکل هنوز پابرجاست یا نه ؟نقل قول:
تست کردمنقل قول:
حتی روی 800 600 هم گذاشتم!
حتی گرافیک بازی رو روی لوو هم زدم ولی این مشکل برطرف نشد
هر چی هست فکر نمیکنم از رم یا گرافیک باشه
کارت گرافیکت آپدیته ؟ اگه نیست آپدیتش کن ..... بازی دیگه ای نصبه رو سیستم .... شایدم مشکل از خود ویندوزت باشه .....نقل قول:
همین الان 2012 رو مثل فرفره اجرا میکنه :(نقل قول:
شما نرم افزار slim driver رو نصب کن بعد اسکن کن ببین درایوی واسه آپدیت میاره یا نه ؟ اگه آورد همشونو آپدیت کن ....نقل قول:
سلام دوستان من تازه این بازی فوتبال رو خردیم نصب کردم نمیدونم چرا نمیاره میاره ولی تا اونجایی که میخاهیم بازی رو تعیین کنیم مثلا دسته رو ببریم انور اینور تنهاای یا دونفره اون رو نمیاره از بازی در میاد بیرون یه ارور میده لبتابم تازه وینذور رو عوض کردم درایور هم مشکل نداره ویندوز 7 64 بیتی رم 4 دوتا گرافیک داره یکی اینتل و یک هم جی فور جی تی 525 است نمیدونم چرا بازی نمیاره قبل اصلا مشکل نداشت الان نمیدونم چرا ایتجوری شده نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم فیلمبرداری کردم از بازی میتونید دانلود ککنید ببینید
وقتی از بازی در میاد این ارور میده فکر میکنی مشگل از کجاست؟؟؟؟؟؟
اینم عکس
خواهش میکنم کمک کنید
بعد از اینکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم، وسط بازی میاد بیرون و پیغام stop work میده. مشکلش چیه؟