من فعلا در اپیزود 22 هستم و تموم نکردم.
اما در مورد این تکراری بودن ها یک توضیحی بدم، ببینید بازی جهان باز مثلا همین GTA V رو در نظر بگیرید: چند بار تکراری سرقت کردیم حالا یک بار مقصد بانک بود، یک باز مغازه ای چیزی و یک بار هم یک فروشگاه ولی به همون شکل و فرم، چندین بار از یک نقطه به یک نقطه دیگه یک نفر رو رسوندیم یا یک نفر رو به قتل رسوندیم
این احساس تکراری بودن در ذات بازی جهان باز هست و بالاتر از این نمیشه مگر این که بازی سبکش نقش افرینی باشه که اینم فقط کمی اجازه گسترش میده.
مثلا انتظار داشته باشیم با اسنیک بریم از یک نفر بخواهیم خواهشا منطقه جنگی رو رد کن اونم بگه چشم کمی دور از انتظاره :n02:
پس به نظرم این مشکل حل شده، سوا این که هر کسی میتونه این ماموریت ها رو به نوعی که خودش می خواد طی کنه و ممکنه تکراری نباشه برای همین این باعث شده که بازی عظیم و منحصربه فرد باشه.
در مرحله بعدی اون قضیه بمباران خب این دست گیمر رو باز گذاشته، الان من تا الان یک بار هم استفاده نکردم این که هست و باعث بشه ادم خوشش نیاد دلیلی نداره خب استفاده نکنید.
اون بالن ها هم دیگه مدل بازی هستن، یک نوع شناسنامه محسوب میشن، همه چیز رو که نباید به دید انتقاد نگاه کرد، کوجیما همیشه می خواد بگه که شما دارید یک بازی میکنید و این چیز فراتر از یک بازی نیست. این اتفاق بالن انقدر مسئله راحتیه که واقعا ادم نمیتونه بگه ایراد هستش.
در مورد اون هلیکوپتر و نفهمیدن دشمن ها من یکی شخصا تا الان به همچین نکته ای که حجت بهش اشاره کرد برنخوردم، تا اخرین نفس هم ولم نکردن :n02:
هوش مصنوعی بازی هم تا الان بهترین چیزی بود که در دوران گیمریم دیدم.