مگان 2000 از نرمی بهتری برخورداره استهلاکشم کمتره.نقل قول:
اما سراتو خودرویی با طراحی جدید - امکانات بهتر - به روز بودن سیستم ها و آپشن ها
مگانی که الان داریم میبینیم مدل 2003 فرانسه هست و به مراتب در حالت کلی خودرویی قدیمی محسوب میشه.
Printable View
مگان 2000 از نرمی بهتری برخورداره استهلاکشم کمتره.نقل قول:
اما سراتو خودرویی با طراحی جدید - امکانات بهتر - به روز بودن سیستم ها و آپشن ها
مگانی که الان داریم میبینیم مدل 2003 فرانسه هست و به مراتب در حالت کلی خودرویی قدیمی محسوب میشه.
خوب موتور 2000 مگان قویتر از 1600 سراتو هست. البته تفاوت آنچنانی هم ندارن، مگان 10 اسب بیشتره که توی رانندگی سراتو زیاد خودشو نشون نمیده.نقل قول:
اما توجه کنید که مگان توی ایران خودرو تولید و کیفیت قطعاتش هم هر سال داره میاد پایین تر.
از نظر امکانات سراتو کروز کنترل و سانروف و سنسور دنده عقب و ... داره که مگان نداره.
نظر من روی سراتو هست.
دوست عزیز مگان رو پارسخودرو مونتاژمیکنه که بهترین وباکیفیت ترین خودروسازداخلیه وتاحالا هم قطعات مگان افت کیفیت محسوسی نداشته چون بیشتر قطعاتش یاازخود فرانسه وشرکتای تابعه رنو تواروپامیاد ویا درداخل تحت نظارت دقیق رنوپارس تولیدمیشه...نقل قول:
ممنون، منظورم همون پارس بود.نقل قول:
بهترین و باکیفیت ترین رو نمیدونم از کجا اوردید. به فهرست خودروها بر اساس کیفیت نگاه کنید و نمره های منفی مگان رو چک کنید.
منبع حرف من هم مجله ماشین، اولین شماره سال 91 هست، مفصل توضیح داده که قطعاتش یواش یواش دارن چینی میشن و به جمع خودروهای مشابه دیگه مثل 206 میپونده. همچنین توضیح داده که مگان های 90 به بعد درصد خرابیهاش خیلی بیشتره و پارس خودرو هم اصلاً جوابگو نیست.
با احترام، ولی من حرف مجله ماشین رو خیلی بیشتر از این فوروم قبول دارم.
این امکانات کروز کنترل و سانروف و ... روی اون مدل low option ای که دوستمون گفتند هم هست؟نقل قول:
از کجا میشه اون مدل رو بررسی و یا خرید کرد؟ توی سایت اطلس خودرو نبود
فکر نکنم باشهنقل قول:
باید از نمایندی بپرسید چون احتمالا تو سایتش درج نکردن هنوز
منظورم خودکارخونه بود نه مگان که شما میگی نمره منفیاشو چک کنیمنقل قول:
اگه پارسخودرو باکیفیت ترین نیست پس به نظرتون سایپا باپرایداش باکیفیت ترینه؟!!
راجع به قطعات مگانم فکرنمیکنم رنو اجازه چینی شدنشو بده چون تازه داره جای پاشو تو بازار ایران محکم می کنه
درمورد ال90شاید ولی مگان.....:31:
نمیخوام بحث ادامه بدم اما خوب پارس خودرو و در کنارش گروه بهمن رو میشه گفت بهترین مونتاژ کاران خودرو در کشور هستن.نقل قول:
البته فراموش نکنیم که مگان های الانم نسبت به سری های قبلی از افت کیفیت برخوردار بودن.
پس چرا مدلهای دیگه غیر 2007 و 2008 جنتو تو بازار نیست؟ چند وقته دارم همشهری رو میبینمنقل قول:
کیفیت قطعات، مخارج ، قیمت قطعات مصرفی چطور هست؟
فکر میکنم بحث به بیراهه داره میره. دقیقاً خواستم جوابی که محمد داد رو بگم!نقل قول:
اینکه مگان بالای پراید و ال90 و صدتا ماشین بی کیفیت هست چه ربطی به بحثمون داره؟
شما نگاه کن توی هم رده های مگان کدوم بالا و کدوم پایینه؟
مسلماً مزدا3 و سراتو و i30 و MG550 و ... هر کدوم انتخاب شه از لحاظ کیفیتی بالاتر از مگانی هست که الان پارس خودرو یواش یواش داره تبدیلش میکنه به ال90. اگه مجله ماشین رو قبول ندارید، میتونید یه سرچ کنید در مورد "مشکلات مگان" و نتایج رو ببینید!
اگه اجازه بدید این بحث رو ادامه ندیم.