بله 2 ملیون وام داره !
Printable View
بله 2 ملیون وام داره !
نقل قول:
بله درسته بقیه رو باید نقد پرداخت کرد.
ببین فرض کن شما یه وام 2 میلیون تومنی رو میگیری و این وام رو با سودش باید برگردونی. 3 فقره چک به مبلغ 796000 تومان هر 5 ماه فقط برای این 2 میلیون تومان وام پرداخت میکنی که با سودش میشه 2388000 تومان. یعنی 388 هزار تومان سود این 2 میلیون تو این مدت هست.
مابقی رو از نمایندگی باید بپرسید که چقدر باید نقد پرداخت کنید.
اگر قیمت 131 SX صفر کیلومتر 9940000 تومان باشه مبلغ 2388000 تومان رو ازش کم کنیم یعنی 7552000 تومان رو باید نقدا پرداخت کنید.
فکر کنم اینجوری باشه اما بازم از نمایندگی سوال کنید شاید اون 7550000 تومان نقدی هم مثلا تو 2 ودیعه میتونید پرداخت کنید
تاکید میکنم از نمایندگی سوال کنید.
من پرایدمو میخوام ۸ و نیم بفروشم.
مجردم و بیشتر برای تو شهر میخوام. شهرستان هم هستم
اگه یه خورده پول بذارم رو پولم مثلا در کل بشه حدود ۱۱ تومن حالا یکم بالا پایین چی پیشنهاد میدید کار کرده بگیرم؟
ریو گیر میاد؟ ۲۰۶ که بیخود گرون شده میارزه؟ L90 گیر میاد؟
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
متاسفانه با این بودجه خودرویی جز پراید صفر نمیتونید بخرید ، البته 206 تیپ 2 مدل 85 هم گیرتون میاد که تمیزش کم هست و خرجش واقعا بالاست (الان لنت ترمز ایرانیش که درجه 2 محسوب میشه 35 هزار تومان قیمت داره ، تایوانی 65 و اصلی حدود 130 هزار تومانه ) دیگه حساب بقیه قطعات رو بکنید !نقل قول:
اگر تا 11.5 میتونید خرید کنید تیبا مدل 90 هم میتونید بخرید که البته به دلیل ظاهر زشت و فنی کمی قوی تر از پراید پیشنهاد نمیشه .
پراید LE مدل 91------>10.500.000 ( اربگ دار و هیدرولیک و ای بی اس )
پراید 131 SX 91 ----->10.000.000 تومان ( هیدرولیک )
منم با نظر دوستمون پوریا موافقم.نقل قول:
الان دیگه برای خرید خودرویی که سالم و تمیز و بدون دردسر باشه باید بودجه رو از 14 میلیون تومان شروع کنید.
همین پراید رو نگهدارین تا بودجتون برسه در حد خودروی قابل قبول تر
دوستان من میخوام 132 SX بگیرم...چند نفر بهم گفتن 131 sx بگیر!!
حالا میخوام بدونم فرقشون به جز در ظاهر در چیه؟
فرقی دارن اصلا؟
هر دو فول هستن دیگه!
هردو فول هستن با ABS و هیدرولیکنقل قول:
اما 131 محبوبیت بیشتری داره چون در نمای ظاهری اون اصالت پراید های قدیم رو حفظ کرده
اما 132 از روز اول چندان چشمگیر نیود به هیمن دلیل 131 بین پراید ها بیشترین انتخاب رو داره.
فرقشون در ظاهر کاملا مشخصه :
132 در نمای عقب و جلو دچار تغییراتی شد. چراغ ها و سپر های جدید - درب صندوق جدید - جلو پنجره جدید اما این تغییرات نتونست مجبوبیت 131 رو کم کنه.
131 هم با چراغ ها و سپر های جدید هست که به نظر من مناسبه و به زیبایی پراید افزوده.
ممنون....از نظر بدنه چی؟ هر دو از لحاظ امنیتی ( که ندارن :دی ) در یه سطح هستند؟
بعد من الان میخوام نقد بگیرم...
چطوریه؟ سایپا ثبت نامیه؟ باید برم الان ثبت نام کنم برای 131 sx؟ یا همه تحویل ها فوری هست؟
اگه ثبت نامیه چند روزه میدن؟
131 Sx با رینگ آلومینیومی امکان پذیر هست؟ یا نداره؟
نمایندگی مجاز بخریم بهتره؟ یا نمایشگاه؟
بله در یک سطح هستند ، برای خرید نقدی پول رو به حساب سایپا واریز میکنید ، سپس اگر نمایندگی امانی داشت ( که اغلب دارن ) درجا سویچ رو بهتون میده و سه روز بعد هم پلاک ! اگر هم نداشتن تحویل 15 روزه ، میرید و ماشین رو میگیرید و سوار میشید .نقل قول:
رینگ هم سفارشی هست و روی 141 به صورت پیش فرض نصب هست ، میتونید خودتون هم جداگانه تهیه کنید . نمایشگاه کمی گرونتر میفروشه ، حدود 500 هزار تومن .
سلام
من حدودا 7-8 روز دیگه می خوام برم یه 132 ثبت نام کنم نقدی بخرم .
یه سری سوال دارم . اگه لطف کنید پاسخ بدید
چیزی که من مد نظرم هست : سایپا 132 SX
و حالا سوالات :
من توی رنگش موندم . می خوام مشکی بگیرم . حالا موندم مشکی متالیک بگیرم یا معمولی . اصلا نمی دونم فرقشون چیه !!!
سوال دوم اینکه موتور تقویت شده بگیرم یا معمولی. و فرقشون چیه ؟
ممنون