این تاپیک را زدم که هر کی میخواد بتونه وبلاگش رو اینجا تبلیغ کنه تا بتونه بازدیدش رو بالا ببره
اگر این کار خلاف قوانین این سایت میتونند حذفش کنند
:cool: :cool:
در ضمن مایل به شنیدن انتقادات و پیشنهادات دوستان هستم
با تشکر
Printable View
این تاپیک را زدم که هر کی میخواد بتونه وبلاگش رو اینجا تبلیغ کنه تا بتونه بازدیدش رو بالا ببره
اگر این کار خلاف قوانین این سایت میتونند حذفش کنند
:cool: :cool:
در ضمن مایل به شنیدن انتقادات و پیشنهادات دوستان هستم
با تشکر
با سلام:rolleye:
اينم وبلاگ من
خوشحال ميشم يه سري به وبلاگم بزنين
درباره ي کسب درآمده
کافيست که بر روي لينک دعوت من کليک کنيد و به طور رايگان در يک سايت پولدار و معتبر خارجي ثبت نام کنين
پس از ثبت نام سايت به شما لينکي خواهد داد همين لينک رو در وبلاگتون بزارين و ديگران را براي ثبت نام دعوت کنين در ضمن اين سايت شما را عضو نمي کنه بلکه استخدام مي کنه يعني اينکه شما با جمع کردن عضو براي اين سايت از طريق لينک دعوت ماهيانه حقوقي تا سقف 100000 دلار معادل 90 ميليون تومان براي همشه دريافت مي کنيد توجه داشته باشيد که در ايران فقط تعداد کمي با اين سايت آشنا هستند پس چه خوب است که شما جزء اولين ها باشين فرصت را از دست ندهيد و هيچ شکي را هم به خود راه ندهيد اين سايت با ديگر سايتهاي کسب درآمد چند مزيت خوبي داره :
ثبت نام رايگان مي باشد - نيازي به داشتن حساب الکترونيکي ندارد (شرکت چک را به آدرس شما مي فرستد)-و بسيار معتبر ميباشد (چندين شرکت سرمايه دار از اين سايت حمايت مي کنند ) - حقوق ماهانه دريافت مي کنيد
درآمد شما به صورت تصاعدي بالا مي رود - و اين سايت تنها سايتي است که سفق درامد بالايي دارد. سفق درامد اين سايت ماهيانه مبلغ 100000 دلار است -
براي کسب اطلاعتي همچون
راهنماي ثبت نام - نحوه جمع کردن عضو - درباره اين سايت خارجي
به وبلاگم سر بزنيد باتشکر
وبلاگ من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايميل من
منتظرم:)
يا حق
باي
خب همون تاپیک ببخشید اقا ادرس سایت یا وبلاگتون چیه؟ بس باشه نه؟
سلام دوستان .
وبلاگ من كه تازه تاسيس شده اينه :
در مورد معرفي نرم افزارهاى كاربردي و ارسال اونها براي كساني كه اينترنت پر سرعت ندارن و امكان دانلود برنامه ها براشون ميسر نيست . لطف كنيد با نظراتتون در ارتقاء سطح كمي و كيفي اين وبلاگ منو راهنمايي و كمك كنيد.
منتظر يارى سبز شما با بازديد از اين وبلاگ كه متعلق به خودتونه هستم .
آقا سلام. چرا لينك هاي من به صورت ستاره مي شه؟؟ شما نمي دونيد
آدرس منم اینه :
موزيك مستر ؛ نخستين مرجع تخصصي موسيقي و هنرهاي وابسته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب سايت رسمي طائل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
آدرس وبلاگ من اینه:
[[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]]
شاد باشید، بابک.
بزرگترین وبلاگ بازی در جهان...
اگر کسی تبادل لوگو میکنه خبرم کنه.
اینم سایت من:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی توپه نه؟
فیلتر شکن هست.
کاملم کار میکنه...