سلام دوستان . وضعیت سرویس نامحدود این شرکت چطوره ؟ من از مخابرات دارم ولی خب اکثر موقعها سرعت پینگ خرابه ! . الان مثلا من 512 بگیرم از این شرکت سرعت دانلود 60 70 میشه ؟
Printable View
سلام دوستان . وضعیت سرویس نامحدود این شرکت چطوره ؟ من از مخابرات دارم ولی خب اکثر موقعها سرعت پینگ خرابه ! . الان مثلا من 512 بگیرم از این شرکت سرعت دانلود 60 70 میشه ؟
خوب بالاخره توی مرکز ما هم سرویس دهی رو شروع کردن :31: الان صفحه سرویس ها برای من اومد ولی بدبختی دوره شاتل رو که دارم همین چند روز پیش پرداخت کردم باید تا 20 ماه دیگه صبر کنم . من سرویس 2mb up 4mb میخوام بگیرم . اخییش تا ماه دیگه از شر شاتل خلاص میشم :40:
من هم میخواستم بدونم سرویس 512 نامحدود این شرکت چطوره ، سرعت دانلود و اینکه واقعا نامحدود یا نه؟
5 ، 6 روزی هست دارم چند تا پست درباره همین موضوع میزنم کسی جواب نمیده ، بی زحمت یه نفر راهنمایی کنه ، ممنون
سلام بچه ها چند سوال دارم
این سرویس 128 که میده سرعتش چنده بالاتر مثل شرکتهای دیگه...128 حجمی
2:کنترل پنلش چه جوریه..مثل پارس انلاین می تونی انتخاب کنی سرویس عوض کنی...یعنی 128 خودت اتوماتیک تیکشو بزنی مثلا 1 مگ حجمی بگیری
ممنون میشم یکی جواب بده چون بی خیال پارس انلاین می خوام بشم
میشه یه نفر لطف کنه از 8.8.8.8 و 4.2.2.3 و 4.2.2.6 4.2.2.1 پینگ بگیره بزاره اینجا ببینیم
نقل قول:
سرعت دانلود همین سرویس در ساعات رایگان ( شبانه ) کاملا ثابت بین 50 تا 60KB/s هستش .
خیلی مردی داداش ,دمت گرم پینگش عالیه بهتر از اینم میشهنقل قول:
دوستان میشه سرعت دانلود شبانه سرویس 2m up to 4m رو بگین؟
با کارت دانشجویی هم میدن؟
بستگی به مرکز مخابراتتون داره که اوضای پهنای باندش چطور باشه.نقل قول:
ولی اکثرا شبا سرعتا رو روی حداقل میبیندن و کمتر.
کارت نمیخواد
128 تا 512 هست. یعنی نهایتا 60 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود....نقل قول:
بله...