سلام اقایون این serial number لعنتی رو هر کی داره به مان بده:19:
Printable View
سلام اقایون این serial number لعنتی رو هر کی داره به مان بده:19:
ببینم این کرک دومی روی اون نسخه ای که درایو مجازی میخواد هم کار می کنه؟نقل قول:
سلام،من Dlc های بازی Batman رو با خود بازی خریدم ولی زمانی که می خوام اکستارتش کنم ارور CV_DLC1_Batman_Earth_1.upk می ده که فکر کنم خراب باشه و قابل تعمیر هم نیست،اگه کسی این فایل رو داره ممنون می شم برام آپلودش کنه حجمش 9 مگابایته.
دوستان ، کسی نفهمید این چی میگـه ؟ مشکل از کرکـه ؟ کدوم رو باید بریزم ؟نقل قول:
این کرک 50 مگی رو دانلود دارم میکنم neo-BAC_NoDVD.NeT همین خـوبـه ؟؟؟
بچه ها من تقریبا 10% بازی رو که میرم توی صحنه ای که RAS sal ghul دخترش رو گروگان میگیره و بتمن هم یک شمشیر تو دستشه، درست زمانی که نوبت بازی کردن میشه هیچ کدوم از دکمه ها به غیر از Z کار نمیکنه و بتمن هم هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده... میخواستم ببینم این مشکل فقط مال بازی و کامپیوتر منه یا اینکه مشکل از کرکه؟؟؟!!!...
این یه باگه که خیلی ها با اون رو به رو شدننقل قول:
باید تنظیمات گرافیکی رو پایین ترین کیفیت و پایین ترین رزولشن بیارید تا این مشکل حل بشه
سلام.من نسخه بلک باکس رو دارم.همون اولای بازی وقتی به مقر جوکر حمله میکنیم و جوکر ما رو دستگیر میکنه.بعدش میره مرحله زن گربه ای.بعد اینکه مرحله زن گربه ای تموم میشه دموی بتمن میاد که به دست جوکر دستگیر شده و جوکر از ساختمون پرتش میکنه پایین.وقتی میفته صفحه سیاه میشه و مینویسه برای اسکیپ کردن کات سنس ها و ... میتونید کلیک راست موس رو بزنید.بعد دیگه سیاه میشه و نمیره.هر دکمه ای میزنم نمیره چکار کنم.
محتوای مخفی: مخفی
بله.نقل قول:
اصلا کرک دوم مال همون نسخه است.
آقا دمت گرم جواب داد مرسی...نقل قول:
چجوری میشه save کرد؟من 9% بازی کردم ، از بازی که خارج شدم دوباره که اجراش کردم هرچی بازی کرده بودم پریده بود!!چکار باید بکنم که اتومات سیو بشه یا خودم تو هر مرحله سیو کنم؟