خب مگه نسخه clone همه نقشه ها رو نداشت؟ من میترسم برم سراغ این پراپر دوباره بیان بگن نه اینم نمیشه دیگه خستمون کردن اه :2:نقل قول:
حالا 100 درصد دیگه این پراپر رو باید دانلود کنیم؟ سایزش 5 گیگ بیشتره !
Printable View
خب مگه نسخه clone همه نقشه ها رو نداشت؟ من میترسم برم سراغ این پراپر دوباره بیان بگن نه اینم نمیشه دیگه خستمون کردن اه :2:نقل قول:
حالا 100 درصد دیگه این پراپر رو باید دانلود کنیم؟ سایزش 5 گیگ بیشتره !
آره این دیگه تایید شده .
شما مستقیم کن لطفا" :دی یا هر برادر ارزشی ِ دیگه که میتونه مستقیم کنه ... بدون ِ Resume پونزده گیگ همه ش استرسه
یعنی واسه نسخه ی CloneDvd کرک نمیاد؟:)
عزیز مشکل اینه که این نسخه که هست رو کسی مطمئن نیست که درسته...نقل قول:
وگرنه لینکهاش رو گذاشتن که سهله...
درضمن فقط تو wupload هستش...
من خودم به شخصه توی 4 روز گذشته نزدیک 21 گیگ دانلود داشتم واسه این بازی-البته اونهایی که دانلود شدن- و دیگه نمیتونم بشینم دانلود کنم و کار نکنه...
اگه مستقیم میکنی خواهشا لینکهارو سایز پایینتر بزار که 9 گیگ و 6.5 گیگ لینک دانلود کردنش واسه سیستم مشکل ایجاد میکنه...
کد:http://www.wupload.com/file/679222831/Battlefield.3.LE-PROPER.part1.rar
کد:http://www.wupload.com/file/679157946/Battlefield.3.LE-PROPER.part2.rar
سلام عزیز . این نسخه که ظاهرا درسته! مگه میشه دست نباشه؟ ؟؟؟نقل قول:
من دارم تو پارتهای 1 گیگی مستقیمشون میکنم... همونطور که میدونید یکم وقت میگیره نهایت تا ساعت 7 بلکه زودتر لینک مستقیم میزارم.!
شما لطف دارید میکنید که مستقیم میکنید...:11:نقل قول:
از نظر درست بودن که باید بگم که من 2تا نسخه گرفتم-اول clonedvd و بعدش unpacked -که واسه همون unpack هم 1.2 گیگ آپدیت زبان اومد!!!:13:
پس باید گفت که نمیشه اطمینان کرد...:41:
عجب بدبختی ای داریما !!!
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
بچه ها من الآن دانلود Battlefield 3 Multi9 رو متوقف کنم ؟!!
از کجا دارید میگیرید؟نقل قول:
کدوم نسخه رو دارید میگیرید؟
ببین من دوتا نسخه رو دارم ولی با هم فرقی نمیکنن جز اینکه اولی -clonedvd - فایلهای iso نصب نشده بازی هست که یه installer مثل بازیهای steam داره و فقط بازی رو extract میکنه- که هزارتا دنگ و فنگ داره- و unpacked رو اومدن گذاشتن واسه اونایی که دنگ و فنگ رو نمیخوان داشته باشن و واسش 2تا فایل آپدیت به حجمهای 100مگ و 1.2 گیگ اومد...
ولی هنوز کرکی در کار نیست...
حالا این نسخه اومده که من فکر میکنم همون دو نسخه قبلی هستش...
من این رو نگرفتم و مطمئن نیستم ولی اگه کرک داشت الان تو نت پر شده بود از لینکهای کرکش...
با سلام خدمت همتون دیگه دارم دیووونه می شم هر جا می رم بیشتر سردر گم می شم اقا منم بخوام مسه شما ای دی داشته با شم با نسخه ی پروپر یا لیمیت باید چی کار کنم؟؟؟اصلا اینا چه فرقی دارن؟؟؟بعدش یه سوال دیگه این که می گن اگه بعد از ریلیز سی دی کی رو وارد کنی پچ black ..... رو نمی گیری چی؟؟؟؟باید کجا وارد کنم؟؟؟؟بعدش اگه اون نسخه ی 15 گیگی رو سی دی کی شو بگیرم بعدش فیزیکیشو نتونم گیر بیارم چی می شه؟؟؟؟؟جوووون من یکی راهنمای کنه 25 نزدیکه ها.بعدش چرا بعضی ها هنوز که بازی نیومد ای دی دارن رفتن تو سایت ea زدن؟؟؟بعدش شما یه جای مطمئن برای خرید بازی به صورت فیزیکی سراغ داری؟؟؟؟؟
سلام همه چیز شده گیر به ایران اون از ترور سفیرعربستان اینم بازی جدی جدی شوخی شوخی آخرش میره تو پاچمون اینم به جهنم در هر حالش ما حالمونو می کنیم شما هم کیفتونو بکنید بازی رلیز بشه کرکشم بیاد گیره همتون میاد
آقا یه سوال رو xp کار می کنه یا از همین الان فکر سون باشم