-
کی گفته اینو؟
امروز من اومدم dn مثل سرور امریکایی که با وی پی ان میرفتیم تعداد کانال هارو کم کردن و لگ برای ما ایرانیا بیشتر شده
امروز کلاس جدیدرو چک کردم خوره pve هست ولی pvp ....... شک دارم ولی داستانش باهاله
ولی باز هم برای
pve :>>>>>> sword. mystic
pvp>>>>>merc. ele
بقیه کلاسا ولن ! ولی اگه باهاشون یاد بگیری ( سخته) مثل Acro میتونی شاخ بشی ولی بازم داخل hell mode ها خاطر خواه کمتر داری نصبت به sword . mystic ولی بازم خود دانید
-
eee
بابا من الان تو سرور 16ch بودم 2 تا crowed بود البته به شهرم بستگی داره ها...
حالا میگم هنوز dn یا c9 یا....
کودوم بهت بیشتر حال داد منم بیام اون
بابت ماین کرفت هم survivesho آنلاینشو اصلا نمیشه چون هر کاری کنن یه نفر خراب کاری میکنه...
آفلاین حالش بیشتره
اگه بشه خصوصیش کرد خوبه به کسایی که اطمینان دارین اجازه بازی تو سرور رو بدین...
-
من شخصا dn رو بیشتر دوست دارم ولی خوب c9 هم یه حس دیگه داره
هر دوتارو تست کن هرکدومو دوست داشتی بازی کن هر دوتاشون توی یه سطح هستن به نظر من
-
خوب حالا که c9 down شد همه میان این :21:
من شدم 30
نبود کسی؟!...
-
رفیق من بازی میکنه ادش کن
oden tall
-
داشتم یه چرخی تو اینترنت درباره ی لگه سرور های sea میزدم
که کلا همه تو سروراش لگ دارن یعنی وقتی میخوای بری 2 تا شاپ وسته صحبتاش گیر میکنه به هیچ وجم بیرون نمیاد
یه چند جا نوشته بودن واسه گرافیکه...:41:
یه چنذتا گفته بودن واسه سرعت اینترنته...:41:
ولی ادمین cherrycredits اومد گفتش این مربوط به باگه Qustion هاست گفته باید تعداد Q هایی که میگیرینو کم کنید یا برای اینکه اصلا لگ نگیرید یکی یکی برید...
من تست کردم واقعا کار کرد تو سرور crowed دارم پلی میکنم بدوونه هیچ لگی!
برید حال کنید :27:
-
سلام چه کسی توی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثبت نام کرده داره بازی می کنه؟
لطفا اسمتون رو اعلام کنید
-
سلام يکي لطفا مي کنه اگه ديگه نمي خواد اين رو بازي کنه کارکترش رو بده به من !!! ممنون ميشم
البته خودم کارکتر لول 32 دارم ولي اون را مي خوام تا با خودم PVP بازي کنم (: IIHIH
جانم لطفتون را شامل حال من کنيد
-
بالاخره ورژن Europe این بازیم اومد که احتمالا لگش خیلی کمتر باشه.(تا پس فردا دان میکنم)
لینک سایت بازی:(هنوز توی بتاست)
با تشکر از p30 arman که توی یاهو این موضوع رو اطلاع رسانی کرده بود.
-
hi
salam man ali az gorgan hodod 8mahe ke bazi mikonam va khili ham lezat mibaram man va 3nafar dige irani hastim khoshhal misham be jam herfeeihay in bazy biyae va to guild ma bashi man 3ta shakhsiyat lv50 daram va midonam chetory cc az iran bekharam man taghriban 90%baziro baladam har soali dari dar mored bazi bego javab midam man hodod 350000cc to in bazi kharj kardam esme man to in bazi(TARANOM2)hastesh va shomare tamasamm (09306397566) va id yahoo(
) hastesh montazer javabt hastam mamnonam bay