دوست عزیز اون دوره بیشتر از 30 سال هست نه 8 سال !نقل قول:
دوست عزیز اون دوره بیشتر از 30 سال هست نه 8 سال !نقل قول:
خب تا نرفتیم وسط بحث سیاسی من اومدم.
الان شرکت ها موظف به اجرای قانون جدید رگولاتوری هستند یا نه؟
دقیقا مسئله همینه وقتی همه شرکت ها بخوان با هم تعرفه های جدید بزنن تعرفه های سفارشی هم میزنن البته تو منطقه ما فقط پارس انلاین هست ولی در کل من هیچ وقت نمیرم از مخابرات بگیرم چون میدونم شرکت ها برای جذب مشتری روش های خودشون رو دارن :21: بخاطر همین میدونم که سرعت ها یه نمه بیشتر از دایال اپ خواهد بود :31:نقل قول:
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
اینطوری که اقا مسعود گفتن بله مجبور به اجرا شدن تا ببینیم اخر کار چطور میشه شرایط...نقل قول:
من 512 داستم سرعت دانلودم از مدیافایر رو 100 تا 200 و خورده ای بود مثلا تا 250 ممکن بود بره ولی الان رفتم 2 مگ گرفتم گفتم سرعتش بیشتره ولی نه !!!! سرعتم همونه با این تفاوت ک دو یا سه ثانیه میره رو 300 400 و خورده ای مگابایت و زود میاد پایین در حد همون 512.
من فک میکنم چون اولش بود پورت برام روی 512 باز بود ولی چون یه ماه گذشت پورتو بستن برام و الان فک میکنم که اگه برگردم به 512 سرعتم خیلی کمتر شده باشه.
شکایت کنم به نظرتون ؟؟؟
خیر چون من و پسرخالم 512 گرفته بودیم من سرعتم 250 بود ولی سرعت پسرخالم 500 بود و هر دو هم از یه شرکت.زنگ زدم گفت شما دارید حداقل سرعتی رو که باید داشته باشید راید پس جای شکایت نداره!نقل قول:
اگه شما هم زنگ بزنید می گن حداقل سرعتی که باید بگیرید دارید می گیرید و نمی تونید شکایت کنید :13:خیلی مسخرس!
خوب ببینید من اینو چند وقت پیش پیش بینی کرده بودم:31:نقل قول:
نقل قول:
بچه ها من دوتا سوال برام پیش اومد:
1.همه ISPها اینترنت نامحدود دارن.برا کاهش هرینه(باری کاربران) سرویس حجمی میدن.پس مشکل کجاست؟
2.شما از کدوم اپراتور اینترنت 3مگ(یا بالاتر) گرفتین؟
من فقط اینترنت منظورم بود وگرنه در کل حق با شماست.نقل قول:
دوست عزیز اون دوره بیشتر از 30 سال هست نه 8 سال !
بله کاملا.نقل قول:
خب تا نرفتیم وسط بحث سیاسی من اومدم.
الان شرکت ها موظف به اجرای قانون جدید رگولاتوری هستند یا نه؟
خب دوستان تبریکی دیگر!
شرکت فناوا نیز قانونو رعایت کرد و سرویس های جدید رو اضافه کرد!
و سرانجام شاخ غول شکست!!!!!!!
دوستان تبریک!!!
اینم از پارس آنلاین!!!!
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl