کسی نیست بکه اینا رو از کجا میشه خرید؟
Printable View
کسی نیست بکه اینا رو از کجا میشه خرید؟
دوستان کسی خبر داره این محصول رو از کجا میتونم تهیه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام این دستگاه رو از طریق وایرس لس به کامپیوترم وصل کنم که فیلما رو از هارد اون بخونه چه دستگاهی باید رو pc نصب
کنم و چند قیمتشه؟
راستی این دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گارنتی کجاست؟
یکعدد اچ دی پلیر مدل هیوندایی آکبند موجود است r600k
تقریبا کامل ترینه
با سلام و عرض ادب و احترام و تبریک فرارسیدن سال نو .
جناب stb2xxx می خواستم ببینم آیا دستگاه Xtreamer Prodigy Black را می آورید در صورت مثبت بودن پاسختان قیمتش چند است و اگر ندارید ، بفرمایید از کجت می توانم این دستگاه را خریداری نمایم.
با درود و عرض ادب و احترام و تبریک فرارسیدن سال نونقل قول:
این دستگاه را موجود نداریم ودرایران موجود نیست.
با سلام خدمت جناب stb2xxx
قصد تهیه یک دستگاه hd پلیر دارم/ مورد استفاده هم پخش فیلم با حد اکثر کیفیت و عمق رنگ هست/ فرمت های dvd و بلوری رو ساپرت کنه
میخوام از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری واقعا بدون مشکل باشه و بدم نمیاد بتونه برام نقش یه dvd player یعنی اجرا از روی dvd رو هم برام بازی کنه بدین صورت که یا خودش درایو دی وی دی داشته باشه یا بشه اکسترنال pc رو بهش وصل کرد.
ضمنا با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه و از این بابت درد سری نکشم
منتظر پیشنهادات شما هستم جسارتا اگه میشه قیمت رو هم لطف کنید و همچنین شماره تلفنتون رو به بنده به صورت پ خ زحمت بکشید و بگین
با تشکر.
درود
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
من یک دستگاه مدیا پلیر HD میخوام که مشکلی با هیچ فرمت تصویری و صوتی و زیرنویس فارسی نداشته باشه.
قیمتش هم مناسب باشه. حالا ستاپ باکسه ----T هر چی که میخواد باشه ... فقط موارد بالا مهمه.
ممنون
نقل قول:نقل قول:
با درود و عرض ادب و احترام و تبریک فرارسیدن سال نو
هر دو پلیر بالا دارای قابلیت های بسیار خوب و امکانات ویژه هستند :
1- پشتیبانی و پخش 50 فرمت مختلف صوت وتصویر
2-پشتیبانی و پخش کلیه زیر نویس های فارسی و امکان تنظیم آن
3-پشتیبانی از هارد دیسک 3 ترابایتی از طریق ساتا یا ای ساتا
4-پشتیبانی از داریو بلوری یا دی وی دی کامپیوتر از طریق ساتا یا ای ساتا و پخش کلیه دیسک ها حتی وی سی دی
5-پخش ایزوی بلوری معمولی و سه بعدی تا ظرفیت 50 گیگ پخش ایزوی دی وی دی
6-دارای وب بروزر و اندروید و امکان نصب برخی از برنامه ها و بازی ها
7-پشتیبانی از موس و کیبورد و هاب یو اس بی برای بازی و وب گردی و بیشتر نمودن پورت های یو اس بی
8-قاب فلزی و کنترل مناسب با کلید های کامل
9- بهترین کیفیت تصویر با عمق رنگ 12 بیت
10-سخت افزار به روز و مناسب
و امکانات دیگر.....
بدون زیاده گویی و تبلیغ این دو دستگاه به عنوان پلیری کامل و کم ایراد با داشتن مشخصات منحصر چه برای استفاده معمولی و چه برای استفاده به عنوان پخش سه بعدی با قدرت سخت افزاری بالا نسبت به پلیر های موجود در ایران (WD TV Live Hub ,WD TV LIVE ) به کلیه دوستان پیشنهاد میکنم جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید :