خدارو شکر بهترین معلم شیمی 2 رو داشتیم. شما برو مبتکران آموزش رو بگیر بدجور یاد میده + 2 جلد هم تست داره.نقل قول:
در حال حاضر تو درسی ضعیف نیستم به جز شیمی 2 و آرایه های بیان
+
دوستان منم این کتابارو میخونم واقعا راضیم:
ادبیات :
فعلا کلی واسش کتاب نگرفتم اما ادبیات 2 خیلی سبزرو گرفتم خیلی کتاب خوبیه ، من واقعا راضیم ( مثل بقیه کتاباش در حد المپیاد نیست . دی: )
زبان فارسی:
واسش گاج سبز رو گرفتم . توضیحی نمیدم چون نیاز نداره.
دین و زندگی:
دین و زندگی مخصوص کنکور خیلی سبز رو گرفتم از دوم دبیرستان تا پیش هست.دیگه لازم به توضیح نیست اومده هر چی سوال ترکیبی از درس مثلا 1 دوم دبیرستان را با درس 8 پیش دانشگاهی ترکیب کرده سوال داده.
عربی:
واسه عربی 3 گاج سبز رو گرفتم.واسه کنکور هم فوت و فن عربی خیلی سبز رو. از هر دوشون راضیم.
ریاضی:
واسه ریاضی 2 خیلی سبز رو گرفتم + واسه حسابان هم خیلی سبز رو ! دی: ( اصلا واسه آموزش ریاضی 2 خیلی سبز رو پیشنهاد نمی کنم ، حساباناش خیلی راحته اما ریاضی 2 نه) البته اگه سطحه خوبی دارید شدید توضیه میشه. چون تو پستای قبلی دوستان گفتن مثلا گاج سوالاش عینه هم میشه (تکراری میشه ) ولی تو خیلی سبز اصلا از این خبرا نیست.هر سوالش واسه خودشه.
فیزیک:
واسه فیزیک 2 فیزیک اتمی رو گرفتم واسه فیزیک 3 خیلی سبز رو. هر دوشون فوق العاده هستن.مخصوصا فیزیک اتمی که درسنامش خیلی خوبه + خیلی سبز که تستاش خیلی خوبه!
شیمی:
معلومه! مبتکران! فقط آموزشش رو.
آمار:
فعلا هیچی
هندسه:
فعلا هیچی
جبر:
ژرف اندیشان + واسه تست هم : جبر و احتمال رسول حاجی زاده
+
دوستان شدیدا یه توصیه دارم: بیخودی وقتتونو با حفظ کردنه لغات و اعلام و ( کلا تعریفا ) هدر ندید.!باور کنید راست میگمومن خودم واسه گوشی یه صدا ضبط کن گرفتم.هر تعریفی میبینم زود ضبط میکنم شبا که میخوابم یا میرم بیرون میذارم گوش میدم.شدیدا مفیده!!!!
من یه برنامه واسه آندروید میذارم ( ببخشید واسه بقیه سیستم عاملا نمیذارم ) آخه خودم اینو استفاده میکنم حرف نداره! هر قابلیتی بگید داره : قابلیت pause که خیلی مفیده! میتونید هر جارو که خواستید ببرید و ....
لینک:
روی Fast Download کلیک کنید.کد:http://download.pandaapp.com/android-app/tapemachine1.5.9-id2047.html
+
ببخشید زیاد حرف زدم.