نوعی ویژگی. سرم های موی کریستالی ساختاری سیلیکونی دارن که کوتیکول های مو رو بهتر پوشش میدن. در اکثر مواقع در سرم های کریستال پروتئین هیدرولیز شده ی کراتین هم وجودداره که تاشست و شوی بعدی موها رو نرم تر و خوش فرم تر میکنهنقل قول:
Printable View
نوعی ویژگی. سرم های موی کریستالی ساختاری سیلیکونی دارن که کوتیکول های مو رو بهتر پوشش میدن. در اکثر مواقع در سرم های کریستال پروتئین هیدرولیز شده ی کراتین هم وجودداره که تاشست و شوی بعدی موها رو نرم تر و خوش فرم تر میکنهنقل قول:
کسی وب سایت اصلی سایت کریستال را داره؟
حالا کدوم برندای "سرم موی کریستال"،برند قوی ترین؟نقل قول:
??????????????? :19::13::5::41:نقل قول:
دیروز یکی از دوستان مو سر من که یه دونه سفید بود کشی آیا تمام مو های سرم سفید می شه من 21سالمه؟
توصیه میشه که موهای سفید رو نکنیدنقل قول:
ولی کندن یه موی سفید بعید میدونم تاثیر داشته باشه
نه دوست عزيز چه ربطي داره
اين كه ميگن اگه بكني موي سفيدو بيشتر ميشه حرف مفته
نقل قول:
سلام
فکر کنم اشتباه متوجه شدین
اسم خود محصول سرم موی کریستال ( crystal hair serum ) هست
سلام
علـت سفید شدن مو ها کاهــش فعالیـت سلـول های حـاوی رنگدانـه مو هستش و کندن اونا به هیـچ وجه باعث سفید شدن بقیه موهاتون نمیشه فقط همون یک تار موی سفید مجددا رشد میکنه
کمبود فلزاتی مثه منگنز / تیتانیوم / آهن / مس از عوامل اصلی سفید شدن موها هستـن ..
+
سیگار کشیدن / عوامل ارثی / بیماری تیروئید / رژیم های سخت و طولانی / افزایش گلبول های سفید خون باعث سفیدی زودرس موها میشن
مصرف قارچ / سيب زميني/ عدس/ نخودفرنگي/ لوبيا/ موز/ هلو/ گلابي و سيب ( سرشار از مس ) + سير / پياز / موسير و تره ( سرشار از منگنز ) سفيدی مو را به تـاخير می اندازد
آخه این دوستمون گفت یه ویژگیهنقل قول:
پس این "کریستال" که پسوند "سرم مو" هست یه برند هس،درسته؟نقل قول:
بهترین برند همین هس؟