آقا اختلاف hd800 با هدفون 100 تومنی خیلی زیاده. حالا اون وسط ها یک حرکاتی بکن. به خدا من راضی نیستم دیگه اینقدر :n02:
توی این مورد که بزاریم یکهو یک تغییر بزرگ بدیم، آخه مشکل اینجاست که تا چند تا هدفون میانه رو تست نکنین (باهاش زندگی نکنین) چطور می خواین بفهمین کعبه مقصود چیه؟ بعد با تست چند دونه هدفون (مثلاً با زندگی کردن با 2 تا هدفون) ضاعقه صوتی تغییر می کنه تا به مرور به ثبات برسه و اونوقت وقتی هدفون گرون رو خریدید، اون هدفون ایده آل خواهد بود. و جلوی ضرر بزرگ رو خواهید گرفت. از طرف دیگه، این جریان کلاً یک سرگرمیه و این مسیر و جست و جو هستش که این سرگرمی رو لذت بخش می کنه.
در نهایت، به هیچ وجه تصور نکنین hd800 انتخاب ایده آل همه تا 1500 دلار هستش. مهمترین عامل در لذت بردن از هدفون، سبک صدای اون هدفون هست. hd800 از لحاظ تکنیکی شاید توی زیر 1500 دلار توی خیلی از موارد بهترین باشه، ولی این به هیچ وجه تضمین کننده لذت شما از hd800 نخواهد بود. کسی که الأن داره با dt770 لذت بسیاری می بره و اون سبک صدا براش بسیار خوشاینده، مطمئن باید باشه که hd800 براش حتی در حد dt770 نیست. مثلاً من خودم تا به امروز، متوجه شدم که hd800 هدفون مناسبم نیست. انتخاب شخصیم، T1 یا اولویت اصلی، HE-6 هست.
حالا جدا از این صحبت، علت اصلی که این مسائل رو مطرح کردم، خواستم ببینم به نظر دوستان، آیا این قضیه هرچقدر پول می دی همونقدر آش می خوری، تا ابد ادامه داره؟ یعنی آیا به نظرتون این صنعت، عمق بینهایت داره؟ فردا یکی اومد و گفت این دک 100 هزار دلار قیمتشه، شما هم پول اضافی داشتید، تصور می کنید واقعاً تفاوتی هست بین اون دک و یک دک 2 هزار دلاری؟