سلام دوستان
بازيه ليورپول و منچستر كه هنوز تورس ليورپول بود ( يه گل هم زد ، توپ زير پاش بود كنارش فرديناند بود ، فرديناند يه تنه بش زد خودش پرت شد بعدش تورس شوت زد زاويه موافق به فن در سار ) چه تاريخيه ؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
بازيه ليورپول و منچستر كه هنوز تورس ليورپول بود ( يه گل هم زد ، توپ زير پاش بود كنارش فرديناند بود ، فرديناند يه تنه بش زد خودش پرت شد بعدش تورس شوت زد زاويه موافق به فن در سار ) چه تاريخيه ؟؟؟
بازی رفت فصله 2009-2010 بود
هفته های اول بود شاید هفته ی هفتم. مطمئن نیستم.
چه بازي اي بود بازيه نيمه نهايي جام باشگاه هاي اروپا ، ليورپول - چلسي ، با اينكه ليورپول حذف شد اما جز يكي از بهترين بازي هاي منه
برادر ممنون كه جواب منو دادي ، تاريخ دقيقش يادت نيست ؟؟؟ ( روز )
با تشكر
14.03.2009نقل قول:
Liverpool 4 - 1 United
Ronaldo 23 pen.
Torres 28, Gerrard 44 pen, Aurelio 77, Dossena 90.
من نتونستم بازی رو کامل ببینم ولی اون 20 دقیقه ای هم که دیدم بنظرم بازی کیفیت خوبی نداشت
منچستر وقتی جلو میفته اعصاب ادمو خورد میکنه انقدر پاس میده فکر کنم میخواد ادای بارسا رو دربیاره ولی تو خواب بتونه مثل بارسا بازی کنه
کلا هم بازی های منچستر به دلم نمیشینه خوشم نمیاد
اورا هم که اخر بازی برا اینکه حرص سوارز رو دربیاره چقد خوشحالی کرد
من جای سوارز بودم یه چیز بهش میگفتم هر چند فکر کنم دعوا شد اخر بازی
بهرحال امیدوارم بازی های بعدی جبران کنه
سبک بازی "غالب" یونایتد همینطوره ، از چندسال پیش از اوج گیری بارسا و بیشترین تاثیر رو هم از زمان دستیاری کیروش خودمون در یونایتد گرفته این سبک بازی باحوصله و مبتنی بر بازیسازی از عقب /نقل قول:
منچستر وقتی جلو میفته اعصاب ادمو خورد میکنه انقدر پاس میده فکر کنم میخواد ادای بارسا رو دربیاره ولی تو خواب بتونه مثل بارسا بازی کنه
حمایت هایی که اخیرا از سوارز صورت گرفته:
رئیس جمهور اروگوئه گفت:" در همبستگی با سوارز اعلام می کنم که سوارز نژاد پرست نبوده و نخواهد بود."
موجیکا افزود:"او نژاد پرست نیست و برخی سوارز را نمی فهمند و پروتکل های دیپلماتیک را هم نمی دانند."
"او یک استعداد جوان در زمین فوتبال است و فروتن نیز می باشد."
در این بین کاپیتان تیم ملی اروگوئه هم از سوارز حمایت کرده و گفته:"او فقط چند ماه است که در آنجاست (با سوئ پیشینه ای که کشور انگلستان در استعمار و نژاد پرستی دارد :31:) و شایسته این ها نبود."
"هر کسی که در فوتبال است می داند که این یک سیرک بزرگ است."
"ما در جهان دموکراسی زندگی می کنیم و اگر کسی دوست ندارد با کسی دست دهد دست نمی دهد."
"اینها استدلالات فوتبالی است! و تنها انسان بی گناه در این داستان لوئیز است."
و این هم حمایت تیم فوتبال ناسیونال اروگوئه از سوارز !
آژاکسی ها هم دیشب در آمستردام مقابل منچستر سنگ تموم گذاشتن برای سوارز!:31:
و این هم توئیت لویز سوارز بعد از این واکنش ها :
"من می خواهم از همه هواداران لیورپول به خاطر حمایت گسترده شان در چند روز اخیر تشکر کنم.من همچنین از هواداران آژاکس به خاطر کاری که امروز انجام دادند تشکر می کنم .همانطور که می داینید من یک اروگوئه ای هستم و از تیم ملی کشورم دفاع می کنم.بنابراین می خواهم از همه هواداران ، بازیکنان و مربیان تیم ناسیونال بابت حمایت امروزشان تشکر کنم. یک میلیون تشکر برای همه."
منبع:تاپ گل
دمش گرم دیشب تو جام حذفی برینگتون رو 6-1 بردیم.
جالبه که از این 6 تا گل سه تاش رو خودشون به خودشون زدن
تا باشه از این بردها باشه
تبریک میگم این برد خوب و روحیه بخش رو
چند وقت بود نمیتونستم به تاپیک تیم محبوبم بیام
خوشحالم که در دو بازی پیاپی تیمهای شهر منچستر رو حذف کردیم
لیورپول برای تبدیل شدن به یک تیم خوب راه زیادی داره اما با تغییراتی که در این فصل دیدم واقعا میشه امیدوار بود در یکی دو فصل آینده بعد از سالها لیورپول واقعی رو دید
سروش جان من با این نظرت مخالفمنقل قول:
کلا هیچ جای منچستر شبیه بارسا نیست و البته قرار هم نیست باشه
با احترام فکر میکنم سطح بازی رئال و بارسا بسیار بسیار فراتر از سطح تمام تیمهای لیگ انگلیس هست
و این فاصله چیزی نیست که بشه با یکی دو فصل کمش کرد بلکه فراتر از این چیزهاست و نیاز به سالها کار آکادمیک و کار روی تیمهای پایه و ذهنشون داره
اما این فاصله رو بین دو قطب اسپانیا با مثلا تیمهای صدرنشین ایتالیا نمیبینم و خیلی کمتره اینقدر که شاید همین امسال هم تیمهای ایتالیایی اجازه ندن دو تیم برتر اسپانیا قهرمان ucl بشن و این یعنی انگلیس نسبت به فوتبال ایتالیا هم عقب افتاده
من باز هم اگر دوستان پریمیر دوست ناراحت نشن معتقدم سطح کیفی لیگ برتر در این فصل به شدت پایینه و نمونه واقعیش آخرین بازی لیورپول و منچستر بود واقعا در سطح بسیار پایین و ناامید کننده ای بازی انجام شد
به جرات میتونم دقایقی از بازی پرسپولیس و فجر سپاسی رو در بیارم که خیلی از بهترین دقایق بازی لیورپول منچستر بهتر بود
من به جز یک کار تیمی از منچستر در نیمه اول که منجر به یک ضربه سر شد دیگه چیز خاصی از دو تیم ندیدم
اینکه لیگ برتر چجوری میخواد از این خمودگی بیرون بیاد برای من واقعا جای سواله
من قبلا هم خیلی در این مورد حرف زدم
انگلیس به یک بازنگری جدی در سیستم فوتبالش احتیاج داره
من واقعا از سطح پایین لیگ برتر این فصل در شگفتم و البته بیش از همه برای آینده لیورپول در سطح اروپا نگرانم
علیرضا جان من هم منظورم مقایسه این دو تیم نبود ، دوستمون گفتند یونایتد داره از سبک بازی بارسا تقلید میکنه ( و انتقادشون هم به پاسهای رو به عقب یونایتدی ها برای بازیسازی از دفاع بود و این نحوه ی حفظ توپ ) ، و پست من هم در راستای رد کردن این تشابه بود /نقل قول:
سروش جان من با این نظرت مخالفم
...
کاملا موافقم که بارسا و در وهله ی بعد رئال چند سرو گردن بالاتر از سایر اروپا هستند ، بارها هم با دوستان صحبت این شده که این یونایتد فعلی اگه نگیم ضعیفترین ، یکی از متوسط ترین یونایتد های فرگی هست که فکر میکنم افت چلسی و لیورپول و آرسنال خیلی تاثیرگزار بوده در کامیابیهای 2 سال اخیرش /
بازیهای یونایتد لیورپول هم معمولا خوب درنمیان ، مگه اینکه معجزه ای بشه :31:
ولی در کل فعلا دور ، دور ماتادورهاست :10: