قیمت های سامسونگ بالا گفتن به ترتیب حدودا 1630 و 1850 و 1960 برای سه مدل بالا درضمن اگر خواستید می تونید پیغام بدید تا بگم از کجا با این قیمت ها خرید کنید ضمن این که می تونید هر 3 این مدل ها رو با تصویر 5700 مقایسه کنیدنقل قول:
Printable View
قیمت های سامسونگ بالا گفتن به ترتیب حدودا 1630 و 1850 و 1960 برای سه مدل بالا درضمن اگر خواستید می تونید پیغام بدید تا بگم از کجا با این قیمت ها خرید کنید ضمن این که می تونید هر 3 این مدل ها رو با تصویر 5700 مقایسه کنیدنقل قول:
اگر جای شما بودم می رفتم سراغ پلاسما های پاناسونیک اما اگر مثل خیلی ها با پلاسما بدین و اگر براتون مهمه که تلوزیون براتون یه عمر تی وی باشه پس پاناسونیک مطمئن تره و طبیعی که امکانات کمتری بهتون میده مدل E3 پاناسونیک LED 42 اینج و از لحاظ امکانات تقریبا با EX520 برابری می کنه و حتی بهتره با توجه به اینکه منتاژ مالزی هم هست و قیمتش 1.800.000 تومان و 2 اینچ هم بزرگتر فکر کنم برای شما مناسب تر باشه .نقل قول:
توصیه بنده این هست که بهتر هست صبر کنید تا یکی از مدلهای 2012 پاناسونیک وارد ایران شود vt50 به عنوان بهترین تلویزیون دنیا انتخاب شده است ولی مدلهای st50 و gt50 هم کیفیت تصویر فوق العاده عالی و نزدیک به vt50 دارند و نئوپلاسما هستند که گفته میشود در مکانهای بسیار پرنور هم کیفیت تصویرشان عالی است.
بد بودن بسیاری از افراد با پلاسما به دلیل کمبود اطلاعات و تبلیغات منفی فروشندگان سود جو از مشتریان برای غالب کردن اجناس سود آورتر مثل ال ای دی هست.نقل قول:
به غیر از یک مدل ال جی بقیه مدلهای ال ای دی ال جی کیفیت تصویر فوق العاده بد و کنتراست فوق العاده پائینی در مقایسه با اغلب مدلهای سامسونگ دارند که البته در نور زیاد به مانند مغازه ها کسی متوجه آن نمیشود ولی در منزل قطعا در کیفیت تصویر تاثیر منفی میگذارد برای همین لطفا برای مقایسه خریداران محترم را به مغازه ها ارجاع ندهید چون مکان مناسبی برای مقایسه نیست.نقل قول:
یعنی شما می فرمایید نمایندگی به من قیمت بالا گفته؟
مگه قیمت در همه نمایندگیها یکسان نیست؟
البته من تا چند روز دیگه به بانه میرم واسه خرید.
وفعلا در حال انتخواب هستم.
خوب شما که مقایسه در مغازه رو نفی می کنید یه راه حل جایگزین ارائه می دادید که بالاخره فردی که می خواد خرید کنه باید چجوری قبلش از نزدیک تلویزیونشو مورد آزمایش قرار بده؟نقل قول:
بابا به خدا مقایسه واسه یه لحظه امکان نداره مگه اینکه یه جایی باشه فروشنده همه مدلهارا بذاره جلوت کنترل هارا هم بده دستت بعد بره بیرون و یه ساعت دیگه برگرده.
این حرف من شاید یه جور شوخی باشه ولی خدایی غیر از اینه؟
توی مقایسه همه المانهای کنتراست -فیلم- زاویه تابش نور-فاصله تابش نور-وضوح تصویر- وخیلی چیزای دیگه باید واسه همه یکسان باشه.
شما از در مغازه وارد میشین. به ترتیب چند مدل روی دیواره . همین جا آ فاصله اولی با آخری از مرکز تابش نور یکیه؟
ما که کمک خواستیم نظرمون این بود که دوستان خارج از تعصب روی یه برند تجربیاتشون بر مبنای دلالیل فنی بگن تا ما بتونیم 10 سال دعاگو باشیم.
ممنون....
سلام
تا 2 میلیون می خوام هزینه کنم
از این دو مدل کدوم یکی را انتخاب کنم :
1- سونی 3D مدل KDL- 40NX720 قیمت بانه 18,500,000 ريال ( قیمت در نمایندگی مشهد نداشتند )
2- سونی 3D مدل KDL- 46EX720 قیمت بانه 16,600,000 ريال ( قیمت در نمایندگی مشهد 27,270,000 ريال )
اگر من بگم الا و بلا سامسونگ بهترینه شما تو دلت نمی گی طرف داره تبلیغ می کنه؟ توی فروم هر کسی میاد از تجربیاتش می گه ولی معمولا کسی چند تا برند رو تو خونش کنار هم نداره که بیاد با تجربه بگه فلان نسبت به بهمان این مزایا رو داره.نقل قول:
اولویت های افراد هم با هم فرق می کنه. اینکه می گم در مغازه تست کنید برای اینه که ممکنه شما مثل من برات مهم باشه تلویزیونی که می خری فایل های MKV با فرمت NTFS رو ساپورت کنه، وقتی رفتی در مغازه دیدی سونی فلشتو باز نمی کنه خوب سونی نمی خری.
یا مثلا دوست دارید فیلم سه بعدی زیاد ببینید می رید روی ال جی مدل 57000 تست می کنید ببینید سه بعدیش چجوریه.
انتخاب تلویزیون انقدر اهمیت داره که خودتون هم بابت تحقیق در موردش دست به کار بشید و فقط و فقط به توصیه افراد در فروم بسنده نکنید.