دوست عزيز ممنون.ولي نميشه از اين سايتي كه دادي دان كرد.كسي هست كه كرك خودش رو اپلود كنه؟ممنون ميشم.
Printable View
دوست عزيز ممنون.ولي نميشه از اين سايتي كه دادي دان كرد.كسي هست كه كرك خودش رو اپلود كنه؟ممنون ميشم.
سلام دوستان.
من یه نسخه از این بازی نصب کردم اما وقتی پلی میکنم میگه ان نمیتونی بازی کنی باید اف بازی کنی وقتی اکی میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.
این نسخه سه دیسک هستش.
ممنون دوست عزیز.فکر کنم ایراد از بازی منه چون اصلا وارد این محیط نمیشه.نقل قول:
دستت درد نکنه به خاطر اپ کردن عکسها.
نقل قول:
//----------------------------------------------------------------------
nemikhad pak koni chizio,too jayi ke bazio nasb kardi,ye file be esme key.txt hastesh,ba ye editor mese note pad bazesh kon,seryal numbere dorost ro bade pak kardane chizi ke mibini,oonja vared kon,save kon,bebandesh,bazio ejra kono halesho bebar!
نقل قول:
شما برای اینکه به صورت آفلاین بازی کنید باید روی بازی کلیک کنید اولین پیغام رو روی cancel کلیک کنید بعد گزینه play روشن میشه بعد روی play کلیک کنید و بعد روی yes کلیک کنید تا وارد بازی بشید:46:
سلام...
دوستان بازي قشنگي هست؟
ارزش خريدنش رو داره؟
و لينك دانلود سالمش رو مي خوام...
نقل قول:
خیلی ها این سوال رو پرسیدند که ارزش خرید داره یا نه نمیدونم چرا
ولی من همیشه گفتم دوباره هم میگم به نظر من هر بازیی ارزش خرید و امتحان رو داره این بازی هم بازی خیلی قشنگ و خوبی هست و اگه به سبک بازی علاقه مند باشید حتما خوشت میاد لینک دانلود هم توی صفحه اول هست ولی دیگه الان این بازی همه جا برای فروش هست چون از زمان انتشارش خیلی وقت هست که میگذره
نقل قول:
دوست عزیز شما از کرک آپدیت ورژن 3 استفاده کن من هم ورژن بازیم مثل شما هست و از این کرک استفاده میکنم مشکلی هم نداره:46:
دوستان کسی نبود سیو این بازی رو برای من بزاره؟
یه خبر بد...!
آپدیت 3 و ک.ر.ک بازی همین الان از کار افتاد، دوباره پیغام دانلود آپدیت میده، ظاهرا ورژن 0.97 .... فعلا موقع اجرا DC باشید تا Skidrow ک.ر.ک جدید رو منتشر کنه :23: