با درود
دوستان من امروز متوجه شدم که این پرسش امنیتی چقدر مهم هست. چگونه می شه توی یاهو نام امنیتی رو عوض کرد؟
با سپاس
Printable View
با درود
دوستان من امروز متوجه شدم که این پرسش امنیتی چقدر مهم هست. چگونه می شه توی یاهو نام امنیتی رو عوض کرد؟
با سپاس
با سلام برای من نزدیک دوهزار ایمیل تبلیغی و متفرقه اومده
چجوری میتونم یه جا همشو پاک کنم چون تیک زدن یکی یکی زمان میبره
و اینکه چطوری میتونم از شر این ایمیل ها راحت شم دیگه همچین ایمیل های برام نیاد
یکی از ایمیل هام رو اپدیت کردم ولی نمیدونم چرا بالاش به این شکل هست ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم؛ رزولیشن رو عوض کنید ببینید درست میشه یا نه
موفق باشید.
فقط این ایمیل اینطوریه ، بقیه میل هارو آپدیت کردم درسته .نقل قول:
شما اگه در حالت اوریجینال ایمیل یاهو باشید، کافیست رو تیکی که در عکس مشخص کردم کلیک کنید و به این ترتیب همه ی ایمیلها سلکت میشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خلاص شدن از ایمیلهای هرز هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده :11:
با سلامنقل قول:
اگه تمام Inbox تون رو ایمیلهای اسپم فرا گرفته باشه با روشی که دوستمون در بالا گفتن میتونید پاکشون کنید
اما اگه وسطشون ایمیلی دیگه که غیر اسپم هم داشته باشید همه رو انتخاب و پاک میکنه
پس دقت کنید ...
موفق باشید.
سلام
تو یاهو وارد ایمیلم میشم و اسم من هم در بالای صفحه بصورت ....Hi نوشته می شه. ولی وقتی میخوام وارد صفحه مربوط به آیتمهای ایمیل از جمله inbox وارد بشم دوباره پسورد می خواد و وقتی پسورد می زنم وارد قسمت مربوطه نمی شه و باز هم پسورد می خواد.
لطفا راهنمایی فرمایید
نقل قول:
با سلام
آی دی مسنجرتون رو میتونید باز کنید؟
هیستوری و کوکی مرورگر خودتون رو یه دور پاک کنید و دوباره Sing In کنید
موفق باشید.
برام یه چند مدتی یه مشکل به وجو د اومده اونم اینه ک ایمیل های معلوم نی کجا میرن (تاریخشون به نظر درست نی) منم راستش حوصله گشتن و پیدا کردن این ایمیل ها رو ندارم
یکی لطف کنه به ما یه راه حلی بکه تا این ایمیل هایی ک هر روز میان و معلوم نیست تو کدوم تاریخ هستن رو درست کنیم؟