عزیزمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... لطف کردی اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط alisahaf70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام حميد خان
سلام علی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اماده اي?
بههههلهه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حسي داشتي با كارت سبز بسيج ميرفتي صبحا دمه در البرز وسطه خيابون دنباله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!! چرا شایعه درست میکنی:دی !! من کی میرفتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیج بزرگ و اون رفیقش میرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! من + بودم خودت که میدونی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اولش از ظهيري خوشت ميومد؟
حماقت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفای جلسه اولش منو یاد معلم ریاضی راهنماییم انداخت فک کردم مثل اونه ولی نبود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه امام تا اواسط سال ازش خوشش میومد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا از گنده سيج مي ترسيدي
من! ترس!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادم نمیاد ازش ترسیده باشما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم گرین کارت بگیرم آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وبلاگت فيلتره
خودمم نمیدونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین سوالم از عمو فیلطر باف پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! جواب درستی نداده...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا باید برم ارشاد دهنم سرویشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا يادي نمي كني از رفقاي قديم
به خدا همیشه تو قلبمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو نمیای :دی نامرد یه بار میومدی مطهری میدیدیمت دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ایشالا بچه ها برگردن از دانشگاشون یه قرار میذارین تو هم ناز نکن بیا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ماها كلاس صابري رو پيچونديم از زيرزمين در رفتيم
صابری قاطی کرد گفت شما چیز ندارید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه های سالای پیش از سه هفته قبل پیچونده بودنمون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا یادم نمیاد خودش گفت پاشید برید یا خودمون گفتیم که بریم الان!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر زمینم که کشف کرده بودیم مدتها پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه کیفا رو از پنجره انداختیم بیرون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودمونم از زیر زمین رفتیم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسط سالنم کارگر و فارسی داشتن با هم لاس میزدن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد فک کنم رفتیم گیم نت! که بسته بود !!
حالا دقیق یادم نمیاد! قبل عید بود یا قبل خرداد!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت
@li