نقل قول:فاتحه همان سوره حمد هست قل هو الله نداره دیگهنقل قول:
Printable View
نقل قول:فاتحه همان سوره حمد هست قل هو الله نداره دیگهنقل قول:
فكر كنم هر جايي فرق ميكنه
يه حمد سه قل هوالله
اسم دیگه ی سوره حمد فاتحه الکتاب هم هست ولینقل قول:
فاتحه یه حمد و یه توحید هست ولی خوندن سه تا توحید (قل هوالله احد) ثواب بیشتر داره وتوصیه شده
سلامنقل قول:
خود فاتحه که معلومه،
منظور همون سوره ی "فاتحة الکتاب" یا حمد هست.
هیچ فرقی هم نمیکنه که شما بعد اون چیزی بخونی یا نه.
در کل خوندن قرآن برای فرد درگذشته ثواب داره.
حالا یه سوره اخلاص بعدش بخونید یا صد تا ...
مدت زمانش هم واسه اینه که بعضی بنا بر روایات سوره ه ی "قدر" رو با آیة الکرسی هم در ادامه اش میخونند.
که این سفارش شده است که اگر بخواید بهتره ...
اما کیفیت فاتحه همون یک سوره است و اگر خواستید ادامه میدید ...
در ضمن به "اخلاص" یا همون قول هو الله احد "سوره" هم میگن!
مثلا یه حمد و سوره.
دوستان کسی سرخ کن white more داره؟ کوچکترین سایزش -من نمیدونم این دفترچه فارسی نداشت یا من گمش کردم توی اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.میخوام بدونم چجوری توش تمیز میشه؟یعنی اون ظرفی که توشه و روغن میریزیم در میاد؟یا باید برای شستنش دستگاه رو بگیریم زیر آب؟
اقایون این خوش گوشت کجایی گوسفنده که توی جیگرکی ها میفروشن؟
فرق کوکا کولا با پپسی کولا چیه؟
... خوش گوشت نام ديگر لوزالمعده يا پانکراس استنقل قول:
[معاونت دارو و غذاي دانشگاه علوم پزشكي استان ايلام در اطلاعيهاي در خصوص استفاده قسمتي از گوشت دام كه به "خوش گوشت" معروف است ، هشدار داد.
در اين اطلاعيه پزشكي كه نسخهاي از آن در اختيار ايرنا قرار گرفت آمده است: براساس آزمايشهاي پزشكي، استفاده از خوش گوشت باعث بروز برخي بيماريهاي خطرناك در مصرفكنندگان ميشود.
استفاده از خوش گوشت به عنوان غذاي مورد علاقه بسياري از مردم ايلام در كبابيها رواج دارد.
دانشگاه علوم پزشكي استان ايلام از شهروندان خواسته است كه با توجه به بيماري زا بودن خوشگوشت از آن استفاده نكنند.
در اطلاعيه دانشگاه علوم پزشكي به نوع بيماريهايي كه ممكن است بر اثر مصرف آن ، افراد به آن مبتلا شوند ، اشاره نشده است.]
نشد بپرسم من میخوام از این پودرا استفاده کنم که موهای زاید رو از بین میبرن اما نه اسمشون رو بلدم نه روش استفادشو