من چرا همیشه انقدر پرتم؟ :31:
اکانت اضافه دارم یه چندتایی تو سرور EUNE اگه کسی خواست PM بده بدم بره تست کنه؟:10:
Printable View
من چرا همیشه انقدر پرتم؟ :31:
اکانت اضافه دارم یه چندتایی تو سرور EUNE اگه کسی خواست PM بده بدم بره تست کنه؟:10:
اره میشه ولی چون من یه بار مجانی رو انجام دادم(از East اومدم به West) الان دیگه واسه من اینکار پولیه و دورو ور 45 50 تومن اب میخوره! که نسبتا پول زیادیه واسه این بازی!:D!نقل قول:
اون اکانت lvl 30 ه رو میشه انتقالش داد فکر کنم(بچه می دونن چطوری)
شیطون این اکانتارو می سازی چندتا چندتا که بهت rp بدن skin بگیری؟:31:نقل قول:
5 تا اکانت 5 لول بسازی با دعوتت می تونی یه skin بگیری!می ارزه؟
اگه لول 30 داری بده منم می خوام!:46:
دیگه تا لول 30 ندارم یه 15 یه 10 یه 7 یه 5 دارم...!:10:نقل قول:
بن میشدم میرفتم اکانت می ساختم...مگه آیپی میداد....:27:
این 450 تا آیپی چیز خوبیه:31:
بشبش اینا سیاستشونه
450 تا RP دادن که نشه چیزی خرید (غیر از چند تا اسکین) و ما مشتاق تر بشیم برای پویینت خریدن
ارزون ترین قیمت 450 به بالاست
473 فک کنم
اولا اگه تا آخر امروز چیزی با اون پول هات بخری 300 تا دیگه می گیری حتما یه چی بخر!نقل قول:
ثانیا من 700 تا دارم:27:
از دفعه قبلی که 500 تا داده بودن مونده:31:
این رو همین الان دیدم :
مژده به EUW ای ها همین حالا اکانت رو انتقال بدید!
تضمینی:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین ایجا گفته باید RP بخرینقل قول:
اولا اگه تا آخر امروز چیزی با اون پول هات بخری 300 تا دیگه می گیری حتما یه چی بخر!
مطمئنی؟
تا 9 ژانویه هم هست وقتش امروز 26 دسامبر باید باشه
اینم متنش:
Summoners
This holiday season we will credit your account with an additional 300 Riot Points for a single Riot Points purchase between Wednesday, the 21st of December, and Monday, the 9th of January at 00:00 UK Time! Whether you’re anxiously awaiting Viktor’s release, have an overwhelming desire for a special Snowdown Showdown skin, or want to take advantage of some of our sales over the period, we hope this little holiday bonus helps out with your purchase.
To receive the bonus Riot Points, just head over to the League of Legends Store and click on “Purchase RP” and complete a purchase with any payment method. This promotion will only apply to a single Riot Points transaction made within the period, and your extra Riot Points will appear shortly after your transaction is confirmed. Please note, it may take up to five minutes for the additional Riot Points to be credited to your account and may not appear until you initiate an item purchase in the Store.
حالا من یه چیز گفتم چرا جدی میگیری؟:27:
همون جا که رفتم تو اکانتم فهمیدم...ولی حالش نبود Edit کنم :31:
رفتی کل جد و آباد LOL رو آوردی اینجا که چی؟
قبول کردم برادر!:10:
در ضمن EUW ها سری تغییر سرور بدن که با هم باشیم :10:
دوستان اکانت رو میشه از آمریکا به اروپا انتقال داد ؟ حالا که تو آمریکا هم نوب زیاد شده انگار بیام اروپا پیش بچه های دیگه بهتره لاقل ایرانی بیشتره اینجا :)
البته تو همین آمریکا من یه لیست 50 تایی از ایرانیا دارم ولی خوب چون پینگ اروپا پایین تر هست اگه بشه انتقال داد خوب میشه
اگه کسی میدونه در این مورد حتما خبرم کنه ممنون میشم
نهنقل قول:
حالا من یه چیز گفتم چرا جدی میگیری؟:27:
همون جا که رفتم تو اکانتم فهمیدم...ولی حالش نبود Edit کنم :31:
رفتی کل جد و آباد LOL رو آوردی اینجا که چی؟
قبول کردم برادر!:10:
در ضمن EUW ها سری تغییر سرور بدن که با هم باشیم :10:
منظورم این بود که اگه همینیه که میگی (گفتم حتما امتحان کردی که میگی)منم برم یچیزی بخرم
که رفتم دیدم اینجور نوشته
گفتم نکنه یه خبر دیگه رو خوندی
که میگی اشتباه نوشتی