وحید یه سوال:
تو فن کدوم شخصیت هستی؟؟
اون دو روز هم بخاطر این بود که پای سیستم نبودم:13:
بابا بیخیال تو بردی :31:.منو بیخیال شید برید سراغ یکی دیگه:31:آااااااه خدای من.........:31:
Printable View
وحید یه سوال:
تو فن کدوم شخصیت هستی؟؟
اون دو روز هم بخاطر این بود که پای سیستم نبودم:13:
بابا بیخیال تو بردی :31:.منو بیخیال شید برید سراغ یکی دیگه:31:آااااااه خدای من.........:31:
عرضم به حضور شما که امید جان بنده کلآ ارادت خاصی نسبت به نوب سایبوت عزیز تر از جان بقیه شخصیتهای کمبات!: دی دارم و اگر قسمت نشد نوب سایبوت رو تو این سری تجربش کنیم به سوی اسکورپیون روی می آوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای نامرد:31:اسکور؟:13:
بابا پس باهم رفیق شدیم رفت:20::31:
نوب داداش بزرگه ی ساب زیروه هست
نمیدونم چرا هی داداش کوچیکتو مسخره میکنی؟:31:
به نظرت بعد از نوب سایبوت شخص دیگری جز اسکورپیون هست که استایلش محبوب باشه!:31:نقل قول:
امید جان قند عسلم تو رینگ داداش ماداش نداریم!میزنم نصفت می کنم رسمآ!!!:31:
+
حالا دور از شوخی نینجاهای بازی خاصیت و نماد بازیه مورتال کمباته به نظرم...تمام زیبایی این گیم هم به مبارزات تن به تنه همین نینجاهاس نه باس های فوق العاده مسخره و نامردیه بازی!:دی(که چی واقعآ همین گورو رو برداری یه جفت پا میاد روت نصفه خونت تموم میشه!:31: حالا ایشالا که این سری تو این مسئله بهتر کار کرده باشن دیگه شاهد اینگونه ضربات نباشیم از باس های عزیز!:31:
گفته شده فیلم mortal kombat reborn شامل 10 قسمت هست
حالا باز گورو خوب بود.اون موتارو خيلي مسخره بود!با ساب زيرو ميشد زدش ولي يه جٌفتك مينداخت ميمردي!:31:نقل قول:
که چی واقعآ همین گورو رو برداری یه جفت پا میاد روت نصفه خونت تموم میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا ایشالا که این سری تو این مسئله بهتر کار کرده باشن دیگه شاهد اینگونه ضربات نباشیم از باس های عزیز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي Mk ها كه بازي كردم هم به نظرم بهترين Boss شائوكان هست.مخصوصا توي Mortal kombat trilogy!الانم در حال دانلود همين trilogy هستيم.
خوب تاریخ عرضه بازی مشخص شد........... :
برای اروپا در روز 18 آپریل مصادف با 29 فروردین سال 1390 عرضه خواهد شد.
اینم باکس شات بازی که خیلی قشنگه:
هنوز تایید نشده که واسه pc قرار هست ریلیز شه یا نه؟!اگر pc هم همزمان با کنسولها منتشر شه خیلی جالب و در عین حال تعجب بر انگیزه این حرکت اد بون!!!!!!
ایولااااااااا:26::26::26::26:نقل قول:
دقیقا روز تولد من ریلیز میشه:26:
ایول باید به همه شیرینی بدی : دی
هنوز اصلا معلوم نشده که قراره برای پی سی بیاد چه برسه به تاریخشنقل قول:
هنوز تایید نشده که واسه pc قرار هست ریلیز شه یا نه؟!اگر pc هم همزمان با کنسولها منتشر شه خیلی جالب و در عین حال تعجب بر انگیزه این حرکت اد بون!!!!!!
چیزی هنوز نگفتن