سری اول سوالات المپیاد کامپیوتر آبان 84
سلام.
طبق قولی که داده بودم سوالاتمو گذاشتم البته 60 تاست(پدرم در اومد تا تایپشون کردم)...
به جز سوال های دنباله دار فعلاً تو هر هر پست 2 تا سوال میذارم(اگه سختتونه که بخونید بگید تو هر پست یک سوال بذارم یا برعکس بیشتر بذارم)
چون تایپ همه ی سوالا زمان می بره اون ها رو تیکه تیکه کردم...
تو سری اول 14 تا می ذارم...
X1-در جریان یک مبارزه انتخاباتی محلی،هشت نامزد از حزب A و پنج نامزد از حزب B برای اشغال پست ریاست هیات
مدیره مدرسه معرفی شده اند.
1-اگر بنا باشد یکی از این نامزد ها رئیس بشود،چند امکان برای برنده احتمالی وجود دارد؟
الف)15
ب)40
ج)13
د)45
2- چند امکان وجود دارد که 2تا از نامزدها(یک نفر از هر حزب)برای اشغال پست بالا مقابل هم قرار گیرند؟
الف)15
ب)40
ج)13
د)45
X2-اتومبیل های بیوک در 4 مدل،12 رنگ،3 اندازه متفاوت برای موتور و 2 نوع جعبه دنده به بازار می آیند.
3-چند بیوک متمایز می توان ساخت؟
الف)288
ب)24
ج)258
د)42
4-اگر یکی از رنگ هایی که در دسترس است آبی باشد،چند بیوک آبی متفاوت می توان ساخت؟
الف)288
ب)24
ج)258
د)42
5-دو خانم جوان در حالی که مشغول خرید بودند،دیدند که دو مرد،درست قبل از آنکه دزدگیر به صدا درآید،با اتومبیل از جلوی یک مغازه جواهر فروشی دور شدند.گرچه همه چیز سریع اتفاق افتاد،ولی هنگامی که این دو خانم مورد بازجویی قرار گرفتند،توانستند اطلاعات زیر را درباره شماره اتومبیل(که مرکب بود از دو حرف و سپس چهار رقم)به پلیس بدهند.
یکی از آن دو یقین داشت که حرف دوم شماره اتومبیل Oیا Q بوده و آخرین رقم 3 یا 8 بود.
دیگری به بازجو گفت که حرف اول شماره اتومبیل Cیا G و رقم نخست قطعاً 7 بود.
پلیس باید چند شماره اتومبیل مختلف را بررسی کند؟
الف)800
ب)600
ج)850
د) 650
6- یک اغذیه فروشی برای تبلیغات اعلام کرده است که هر مشتری می تواند،در صورت تمایل،همبرگر خود را با بعضی از مواد زیر یا همه ی آن ها یا بدون هیچ یک از آن ها بخورد:
سس گوجه فرنگی،خردل،مایونز،کاهو،گو جه فرنگی،پیاز،خیارشور،پنیر یا قارچ.
چند نوع متفاوت همبرگر می توان سفارش داد؟
الف)1024
ب)256
ج)36
د)512