ولی من فکر نمیکنم 2تا گل از راه دور اونم در یک بازی شانسی دونسته بشهنقل قول:
Printable View
ولی من فکر نمیکنم 2تا گل از راه دور اونم در یک بازی شانسی دونسته بشهنقل قول:
به عنوان يه پرسپوليسي به شدت حال كردم.دم همشون گرم
قيافه قلعه نويي تو رختكن ديدني ميشه....
قلعهنويي خواهان عدم حضور خبرنگار برنامه 90 در نشست مطبوعاتي شد
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از شكست 4 بر 3 تيمش مقابل استقلال در حالي كه براي ورود به محل نشست مطبوعاتي آماده ميشد با ديدن خبرنگار برنامه 90 اعلام كرد در صورت وجود وي و ميكروفن اين برنامه در نشست مطبوعاتي حضور پيدا نخواهد كرد.
قلعهنويي با اعلام اينكه برنامه 90 در حال بردن فوتبال كشور به بيراهه است؛ شرط عدم حضور خبرنگار اين برنامه در اين نشست را گذاشت كه در نهايت با محقق شدن اين امر به محل نشست وارد شد تا پاسخگوي سؤال خبرنگاران باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که استادیوم بودیم از نزدیک حالشو بردیم . ;)-2 تبریک میگم به همه آبی دوستان ایران . آقا باید از نزدیک ببینی مجیدی و میداوودی چه میکنن !! گل مجیدی منو یاد مسی انداخت . باورتون نمیشه نیمه اول خود طرفدارای سپاهان هم انگشت به دهان مونده بودن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیمه دوم هم به غیر از گل بیگ زاده رو یه ضربه ایستگاهی و گل مشکوک به خطا مساوی شد و با اینکه حتی داور هم که با اونا بود و 6 دقیقه وقت تلف شده گرفت حق به حق دار رسید .
این استقلال نیم فصل دوم جزو مدعیان لیگه . به امید خدا و اگه مصدومیت سراغ کسی نیاد .
عشق است استقلال . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قبول دارم امشب مجیدی و میداوودی خوب بودن، ولی دیگه اینجوریا هم که تو میگی نبود.
مجیدی؟ لیونل مسی؟:27:
نقل قول:
آره داوری که کلا به نفع سپاهان بود، مخصوصا صحنه ای که بنگر توپ رو گل کرد.
:31:
واسه این بازی 6 دقیقه وقت تلف شده زیاد نبود. فقط 4 تا گل تو نیمه دوم داشت.
با وقتهایی که تو بازی تلف شد حداقل 6 دقیقه وقت اضافی داشت.
عمرا... :27::27::27:نقل قول:
خدایی عجب بازی بود ما که استادیوم بودیم جای شما خالی
بعد بازی کلی تو خیابون بزن برقص راه انداختیم
تو تک ستاره ی فوتبال مایی اهای فرهاد مجیدی
خدا رحم کنه فردا بازی پرسپولیس فولاد هوا خراب نشه، چند شبی هست که از نصفه شب تا حدود ساعت 9 صبح هوا شرجی میشه.
امروز دم غروب هم یه گرد و خاک عجیب اومد ولی خدا رو شکر 1 ساعته هوا صاف شد.
امیدوارم فردا گرد و خاک نشه وی فکر کنم نیمه دوم بازی یه مقدار شرجی باشه.
بازم شما استقلالیا شعار پرسپولیسیا رو کش رفتین؟؟؟:41:نقل قول:
این شعار رو پرسپولیسیا واسه شیث رضایی ساختن. فرهاد مجیدی وزن و قافیش رو به هم میزنه.
ایول اس اس خودمون ... امشب ترکوند !!!
:15: :15:
چه گلی بود گل دوم میداوودی !!!:9::9::9:
به نظر من بهترین گل گل برهانی بود که باید گل فصل شناخته بشه !!! دی
گفتوگوي مفصل با مجيد جلالي
فضاي فوتبال ايران فضاي شكست است/ هر كسي بر طبق شخصيت خودش دعوا ميكند
سايت گل ـ گفتوگو با مجيد جلالي يك فرصت خوب براي روزنامهچي جماعت است، فرصتي كه در اين آشفته بازار سخت به دست ميدهد. گفتوگوي ما با سرمربي فولاد در بعدازظهر گرم جمعه آغاز شد و به پايان رسيد در حالي كه مثل هميشه آخر كار به تفاوت بين مجيد جلالی و بقيه فكر ميكردیم .
*آقاي جلالي فردا با پرسپوليس بازي داريد. ديدگاه شما در اينباره چيست؟
حتما ميدانيد كه ما در بازي فردا تعداد زيادي از بازيكنان خودمان را به همراه نداريم. اما در عوض جوانهاي ديگري داريم كه مصمم هستند در اين بازي لياقتشان را اثبات كنند و فردا يك بازي سربلند و پيروزمندانه را به نمايش بگذارند.
*اين كلمه پيروزمندانه يك عبارت دو وجهي است. آيا منظور شما بُعد نتيجهگيري تيم است يا بُعد كيفي؟
از ديد من چيزي افتخارآميز است كه در هر دو بُعد كيفي و نتيجه حرفي براي گفتن داشته باشد.
*اما آقاي جلالي حتما شما هم با ما هم عقيده هستيد كه بحث كيفي بحث مهمتريست از نتيجه، چرا كه سود به كل فوتبال خواهد رسيد.
فوتبالي كه ما الان بازي ميكنيم فوتبال خوبي است. اين را كساني كه كمي با دقتتر فوتبال را تعقيب ميكنند و آناليزورهايي كه بازي ما را زير نظر دارند درك كردهاند كه ما نمايش متفاوتي داريم. اما اگر اين فوتبال بخواهد عميق و تأثيرگذار باشد، بايد نتيجه همراهش باشد والا بايد سالها صبر كنيم تا به مرحله اثرگذاري برسد كه البته اين صبر در فوتبال ما وجود ندارد.
*در چيزهايي كه از بازيهاي تيم شما ديدهايم بدون ترديد شما تيم خوششانس نبود و حتي در همين بازي آخر مقابل مس فرصتهاي زيادي را از دست داديد. اما پرسپوليس دقيقا در مقابل شماست آنها سه امتيازهاي خيلي خوبي گرفتند و اين در حالي است كه شايد در نگاه اول شايد در بازيها شايسته پيروزي به نظر نيامدهاند. آيا در زمينه شانس و اين چيزها نظر خاصي داريد؟
به هر حال من دوست دارم نظرم را درباره رقيبم قبل از مسابقه به عنوان اسرار حفظ كنم. من دوست ندارم بردهاي پرسپوليس را به حساب شانس بگذارم. چرا كه در اين صورت از كار خودم غافل خواهم شد.
*درباره علي دايي صحبت كنيد. شما مدت كوتاهي سرمربي او بودهايد و ما آن عكس ويژه بعد از بازي فينال جام حذفي را به ياد ميآوريم كه دايي شما را روي دوش خودش گرفته بود.
من با علي دايي در دو زمان مختلف كار كردم؛ اول در مسابقات نيروهاي مسلح كه ما نايب قهرمان جهان شديم و افتخار بزرگي كسب كرديم بعد هم در تيم صبا كه در مدت كوتاهي كه با هم بوديم دو جام به دست آورديم. من خاطرات خوبي از علي دايي دارم و هرگز دوست ندارم نكات منفي او را بزرگ كنم. البته هيچكدام ما از نقطه ضعف مبرا نيستيم اما من شخصا هر وقت علي دايي به ذهنم ميآيد با نكات مثبتش ميآيد. علي دايي يك شخصيت بزرگ براي فوتبال ماست و بايد ماندني بشود و فوتبال ايران از شخصيت او بهره بگيرد.
*درباره مربيگري علي دايي چه نظري داريد؟
آمدن علي دايي به عرصه مربيگري بسيار مهم است و اتفاق خوبي است. اما مربيگري آميختهاي از علم، تجربه و سابقه است و او براي مربي شدن فعلا بايد سالهاي زيادي را طي كند.
*آيا دایی برای شما كه فوتبال را جديتر تعقيب ميكنيد، سبك خاصي دارد ؟ مثلا اينطور به نظر ميآيد كه او سبك فوتبال آلمان را دوست دارد و تيمهايش به همان شيوه بازي ميكنند درست مثل زماني كه در تيم ملي بود.
به هر حال چيزهايي در مربيگري علي دايي است كه شما ميتوانيد از آنها صحبت كنيد. زماني كه دايي به تيم ملي آمد اقداماتي را انجام داد كه بعضي از مربيان كاركشته هم جرأتش را نداشتند. او به تغيير نسل فكر كرد آن را اجرايي هم كرد. اما اگر من به يك نكته فني اشاره كنم اين است كه دايي دوست ندارد تيمهايش بيمهابا بازي كند. اين به آن دليل است كه او ميداند كجاست و چه كار ميكند. در ايران همه چيز در گروه نتيجه است و اگر ما از علي دايي انتظار داشته باشيم كه سبكي را بازي كند كه به پيشرفت فوتبال منتهي بشود، بيتعارف انتظار زيادي است.
*با اين وصف آيا به نتيجهگيري مقابل تيم دايي اميدوار هستيد؟
ما آنقدر خوب هستيم كه بتوانيم موفق از زمين بيرون بيايم.
*اما آخرين رويارويي شما به نفع پرسپوليس تمام شد.
بله، آنچه كه پارسال انجام داديم نمايش يك بازي سنجيده بود آن بازي يك مسابقه نود دقيقهاي فكورانه و بدون موقعيت كه در نهايت پرسپوليس از غفلت ما استفاده كرد و به گل رسيد. پس ما در بازي فردا حتي غفلتهاي كوتاه قبلي را نيز نبايد داشته باشيم.
*آقاي جلالي سوال بعدي ما چيزي است كه در برنامه نود به آن اشاره شد و شايد شما خيلي نخواستيد دربارهاش حرف بزنيد. حتما ميدانيد كه درباره چه چيز صحبت ميكنم.
بله، حدس ميزنم.
*آيا نظر خاصي درباره حرفهاي قلعهنويي درباره خودتان داريد؟
هر كس مدل شخصيت خودش است. همه يكجور دعوا نميكنند، همه آنطوري هستند كه زندگي ميكنند، معاشرت ميكنند، گذشت ميكنند و گاهي هم دعوا ميكنند. همه آنطوري زندگي ميكنند كه شخصيتشان شكل گرفته، شما اين را فوتبال و سياست ميبينيد همه يكجور دعوا نميكنند. يكي با چاقو و يكي با سكوت، يكي فحش ميدهد و يكي مثل گاندي حتي يك سنگ هم به طرف دشمناش پرتاب نميكند، بعضيها هم مثل طالبان جنگ ميكنند اينها برميگردد به شخصيت ذاتي هر فرد. البته قصد من اين نيست كه اين مناقشه را به چيزي تعبير كنم و بگويم آقاي قلعهنويي اينطور است و آنطور من كلي حرف زدم.
*آيا ازقلعهنويي ناراحت شديد؟
من از او انتظار نداشتم، او من را ميشناسد و ميداند دنبال اين جريانسازيها نيستم ما يك سال در شاهين كنار هم بازي كرديم و او كاملا با روحيات من آشناست. شايد اگر يك تماس با من ميگرفت اصل مطلب را متوجه ميشد.
*به نظر ميرسد فضاي كلي فوتبال ما خيلي زرد و ژوناليستي شده، البته در همه جاي دنيا از اين اتفاقات است. اما آنطرف احتمالا دعواها كمي فنيتر است اما دعواهاي فوتبال ما خياباني شده همه عليه هم حرف ميزنند و قضاوت ميكنند.
كلا صحبت كردن در حال حاضر مثل يك اسلحه است هر كس از هر كسي ناراحت است خيلي سريع عليه آن يكي مصاحبه ميكند. اين فضاي خوبي نيست. اگر شما بررسي كنيد؛ چه طور فوتبال يك كشور نزول ميكند يا پيشرفت؟ اين فاكتور حتما اهميت دارد. هر چه فضا متشنجتر باشد روند فوتبال نزوليتر خواهد بود. ما بايد شرايط را محترمانه كنيم. شما اين مسأله را در تيم مليها هم ميبينيد. تيمي كه شرايط آرامي ندارد قادر به پيروزي نيست.
*ومتأسفانه ما در حال حاضر با اين مسأله دست به گريبانيم.
دقيقا، فضاي فعلي كاملا تيم ملي ما را تهديد ميكند و به نظر من ما در اين شرايط به هيچ وجه نبايد انتظار موفقيت داشته باشيم. اين فضا فضاي شكست است و ما بايد برعليه اين فضا عمل كنيم و آن را به سمت تلطيف پيش ببريم والا اتفاق خوبي منتظر ما نيست.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/27/2090544/%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%88%DA%AF%D9%88%D9%8A-%D9%85%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D9%8A%D8%AF-%D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84%D9%8A-%D9%81%D8%B6%D8%A7%D9%8A-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B6%D8%A7%D9%8A-%D8%B4%D9%83%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA