نقل قول:
شما هم از مخابرات سرویس دارید؟ Ip اینولیده؟
Printable View
نقل قول:
شما هم از مخابرات سرویس دارید؟ Ip اینولیده؟
نه خیر من به گفته ی دوستانی که از مخابرات سرویس دارن میگم که پورت --- بستن.نقل قول:
من از شاتل سرویس میگیرم ip هم valid هستش.
برای این پرسیدم چون ip من از اولش که سرویسم وصل شد اینولید بود به نظرم نمیاد مخابرات کل ip ها رو اینولد کرده باشه چون من خیلی دنبالش بودم و میپرسیدم خیلی ها به من گفتند ip مون ولید هست.نقل قول:
فقط به خاطر نامحدود بودن که مردم ازش سرویس میگیرن و بعضی هاهم مجبورن به دلیل فیبر بودن خطشون.تاوقتی که pap ها هستند سرویس گرفتن از مخابرات عاقلانه نیست به دلیل مشکلاتی که خودتون میدونید.نقل قول:
سلام
بچه ها من از امروز صبح دیگه اصلا نمیتونم تو نت بچرخم
اصلا دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه
فقط باید ........ استفاده کنم
دوستانه دیگه هم همین مشکلو دارن؟
خود من هم واسه اینکه وبگردی های روزانم زیاده و حجمم جواب نمی دادم مخابرات رو گرفتم ولی بعد از اینکه از شر شاستل راحت شدم الان پارس آنلاین رو هم دارم و دانلودهام رو واسه شب میگذارم وگرنه با مخابرات به همین دلیل بشته بودن پورت که پورت تورنت هم بسته هست نمی تونم ادامه فایلهای شبانه که همشون تورنت هست رو بگیریم.نقل قول:
فکر نکنم مشکل این باشه، چون قبلا هم در مورد رپیدشیر اینجوری شده بود که با یه بار خاموش روشن کردن مودم مشکل حل می شد.ولی الان انگار ip ثابت شده.نقل قول:
بعد در مورد باز شدن سایت ها فقط با قیلتر شکن کسی نظری نداره ؟
منم از دیروز این مشکل رو پیدا کردم:19:نقل قول:
حالا ما دل رو میزنیم به دریا فردا میریم از مخابرات میگیریم. شاید شد چی پی ان استفاده کنیم.
ip اختصاصی نمیدن؟ شرکت های خصوصی خوبیش اینه با پول میشه هر کاری کرد ولی شرکتهای دولتی اگه پارتی+پول نباشه نمیشه.
از دیروز سند و رسیو مختل شده الان هیچ سایتی رو بدون ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن نمتونم باز کنم.
دوست من اينطور كه شما نوشتي انگار مشكل سراسري داري اعلام ميكنينقل قول:
بهتره براي اعلام اينگونه مواقع منطقه مخابراتيم اعلام كنيد چون الان من مثلا هيچ مشكلي ندارم