قیمتش در ایران چنده؟
___
sry, باید میگشتم بعد پست میدادم!قیمتو دیدم.1 و 700 هستش؟
Printable View
قیمتش در ایران چنده؟
___
sry, باید میگشتم بعد پست میدادم!قیمتو دیدم.1 و 700 هستش؟
دوست عزیز: درسته که توی آمریکا قیمت این گوشی 199 دلار هست.ولی اینو در نظر داشته باشید که این قیمت فقط به کسانی تعلق میگیره که با کمپانی AT&T قرارداد دو ساله ببندن که فقط از سیمکارتهای این شرکت استفاده کنند.و قراردادهاشون هم اینقدر سفت وسخت هست که هرکسی بگیره به هیچ عنوان نمیتونه سو استفاده کنه و ببره یه جا دیگه بفروشه! و توی خود آمریکا این گوشی به صورت آزاد باقیمت 700 تا 1100 دلار فروش میره.اینم بدون که توی هیچ جایی گوشی ارزونتر از ایران نیست.نقل قول:
این از اون حرفا بودا...:22:نقل قول:
شما این اطلاعات رو از کجا آوردی؟؟؟:18:
نقل قول:
نقل قول:
دقیقا حرفهای دوستمون درسته جز قسمت آخر حرفهاش که در مورد قیمت گوشی تو ایران بود...:10:من 3GS ام رو همینجوری گرفتم.فقط این رو بگم که Att دزدترین اپراتور تو آمریکاست...گوشی رو میده 200.ولی 100 جا دیگه سر 100 تا چیز دیگه بی دلیل شارژت میکنه و ...
من چون خودم میخواستم از آمریکا 3GS بخرم این اطلاعات رو بدست آوردم.نقل قول:
من قیمت گوشی ها رو توی خیلی از کشور ها گرفتم.آلمان ، فرانسه ، فنلاند ، آمریکا و ... . تنها جایی که تقریبا 5% فقط گوشی های نوکیا ارزونتره عربستان صعودیه.که اونم ارزش نداره به خاطر اون اختلاف ناچیز از اونجا گوشی بیاری.ولی گوشی iPhone 4 که میبینید قیمتش توی ایران الان زیاده(البته اگر باشه) به این خاطر هست که جدیده و خیلی کم وارد بازار شده اونم توسط خرده فروشها.به محض اینکه به صورت عمده وارد بازار بشه قیمتش با خود آمریکا یکی میشه ، یعنی همون 800 هزار تا یک میلیون تومان.مثل 3gs که الان قیمت آنلاکش توی ایران با خود آمریکا یکیه و همینطور ipad که اون اولا قیمتش تا 2 میلیون رفته بود! ولی الان 760 هزار تومان قیمتشه که روز به روز هم داره میاد پایینتر.نقل قول:
کی گفته قیمت 3gs در آمریکا و ایران الان یکی است؟؟؟:18:نقل قول:
3gs در حال حاضر در امریکا 499$ می باشد. در ایران با این قیمت شما دست دومش نمی تونی بخری.:41:
این که شما به صورت کلی میگی من این جا ها قیمت کردم ، ولی ایران ارزونتر بود که نمیشه!!!
بله، شاید یه مدل گوشی به این صورت بوده باشه.
ولی در اکثر موارد بنده مطمئنم این جوری نیست. و حاضرم به صورت مصداقی برای هر گوشی که شما بخواید این قضیه رو اثبات کنم.
ببین این که شما گوشی رو قراردادی خریدی و اونها از تو به بهانه های مختلف پول گرفتن که دلیل بر متغیر بودن قیمت گوشی نمیشه که.نقل قول:
قبل از عرضه ی 4 قیمته 3gs در امریکا 599$ & 699$ بود. که بعد اون 499$ شد.
پس 700 تا 1100$ بی منطق می باشد. من همین الان هم این قضیه رو با یکی از دوستانم در اونجا چک کردم ، او هم این موضوع رو تایید کرد.
آخه تو آمریکا برای چی باید آنلاک کنه؟نقل قول:
اگر این کار ور بکنه مسائل چوب داغ کشیده میشه وسط
عزیزم رو هوا یه چی میگیا...تو این قیمت های دقیقت تونم به دلار رو از کجا آوردی؟ اینها شاید قیمت های آیفون آنلاک تو اروپاست. تو هیچ جای آمریکا,تو هیچ مغازه ای آیفون آنلاک به صورت قانونی به فروش نمیره.مگه آنلاین باشه.مثلا Ebay...نقل قول:
بحث رو هم بهتره تموم کنیم.تاپبک داره به بی راهه میره
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
وقتی آنلاکش بیاد خودت میتونی آنلاکش کنی...نقل قول:
دوستان من حالا چیکار کنم چی بگیرم؟کسی ساکن امریکا هست که iphone4 گرفته باشه؟اونجا میشه unlock کرد؟تو ایران چی میشه unlock کرد؟
که از گوشی واسه اپراتورهای دیگه استفاده کنه...نقل قول:
آخه تو آمریکا برای چی باید آنلاک کنه؟
فقط گارانتی گوشی کنسل میشه...همیننقل قول:
اگر این کار ور بکنه مسائل چوب داغ کشیده میشه وسط
راستی یه نکته پست ایران تحریمه یعنی شما باید از امریکا برات بفرستن کیش از اون جا یکی واسطه بفرسته در خونتون چون کیش منطقه اذاد غیر از این نمی شه:41: