به جز آرژانتین همه تیمهای بزرگ دارن متوسط یا ضعیف کار میکنن. برزیل،آلمان، اسپانیا، همه کمتر از حد انتظار بودن.
تو مرحله بعد فکر کنم وضع بهتر بشه، یعنی امیدوارم که بهتر بشه.
Printable View
به جز آرژانتین همه تیمهای بزرگ دارن متوسط یا ضعیف کار میکنن. برزیل،آلمان، اسپانیا، همه کمتر از حد انتظار بودن.
تو مرحله بعد فکر کنم وضع بهتر بشه، یعنی امیدوارم که بهتر بشه.
نقل قول:
دقیقا موافقم .
هر چیه زیر سر مورینیوست . بازی دفاعی بسته و خسته کننده . :41:
امکانش هست که اگه سر گروه بشیم و ایتالیا تو گروهش دوم بشه باشون بازی کنیم
من یه سوال اساسی دارم؟
نظرتون در مورد ون ماویک چیه؟ به نظرتون میتونه تیمو به مراحل پایانی ببره؟
من سبکی رو که هلند با مربی گریه ون باستن بازی میکرد رو خیلی دوست داشتم
شاید الان همه بگن موج نا امیدی تو تاپیک راه انداختم اما خداییش با این سبک بازی به جایی نمیرسیم
100 درصد که چه عرض کنم 200 درصد تایید میشهنقل قول:
ضمنا نمیدونم چرا بازی کنا اینقدر شل شدن اصلا انگار نون نخوردن:13:
نه دوندگی نه تحرکی :2: من که خیلی نا امید شدم خدا کنه هر چه زودتر روبن برگرده شاید با حضور اون تیم وضعیتش بهتر بشه:41:
این ون پرسی چقدر بد بازی میکنه:19:
واقعا تیم با مربی گری فان باستن خیلی قشنگتر بازی میکرد، فکر کنم همه ما به خاطر سبک بازی هلند تو 10-12 سال اخیر که تا یورو 2008 هم ادامه داشت به این تیم علاقه مند شدیم وگرنه عاشق چشم و ابروی ادگار داویدز و یا کلایورت نبودیم که.نقل قول:
واقعا تو جام جهانی این تیم داره ضعیف تر از حد نام هلند بازی میکنه.
میترسم این وضع بازی تو مراحل بعدی مشکل ساز بشه.
فقط امیدوارم که روبن تیم رو راه بندازه
بدترین بازیکنا از نظر من:31:
1- ون دروارت با تاکید خیلی زیاد :31: نمیدونم مربیه تیم تو این چی دیده که اینو فیکس میزاره :2:
2- ون پرسی با تاکید یکم کمتر ون پرسی بازیکن خویبه اما هنوز نتونسته خوب با تیم هماهنگ باشه و خودشو نشون بده
من که فکر کنم خاطره جام جهانی 2006 یه بار دیگه تکرار بشه :2:
اونجا هم به راحتی صعود کردیم با بردن ساحل عاج و صربستان و تساوی با آرژانتین اما به سرعت هم حذف شدیم با باخت به پرتغال تازه اون موقع خیلی بهتر از الان بازی کردیم :2:
من عاشق هلند هستم و لي خداييش هلند اون طراوت جام جهانيه 98 رو نه تو 2006 داشته نه تو 2010.
هرچند به نظرم تيم اگه بازيكن نداشته باشه خب نه طراوت داره و نه خوب بازي ميكنه.مثلآ تو 98 ما بركمپ رو داشتيم و كلايفرت و مارك اورمارس يا كلارنس سيدرف.رونالد دبوئر و ياپ استام.اما الان هيچكس اينطور نيست.نهايتآ شما ربن و اسنايدر رو ميبينيد
اه اه.بابا این ژاپن همش دفاع میکرد.حالم از هرچی فوتباله دفاعیه به هم میخوره.
فیفا باید واسه این وضعیت یه کاری بکنه.
بازم دمش گرم هلند تونست از سد یکی از این تیمهای دفاعی بگذره.
من معتقدم هلند با تیمهای بزرگ خیلی راحت تر و بهتر بازی میکنه.
خوب وقتی یه تیم تا این حد دفاعی بازی میکنه طرفش نمیتونه ریسک کنه.وگرنه ممکن بود بلایی که سر بقیه تیمهای مطرح اومد سر هلند هم بیاد.
به نظر من هلند کاملا با تدبیر بازی کرد.
همه یاد گرفتن وقتی تیمهای ضعیف دفاع میکنن ازشون انتقاد میکنن
ولی چرا کسی نمیگه وقتی هلند گلشو زد چرا 12 نفره رفتن تو لاک دفاعی؟!
شاید وظیفه تیمهای ضعیف اینه دروازشونو باز بزارن تا ستارهای (!) تیمهای قوی راحتر گل بزنن
مطمئنی هلند دوازده نفری دفاع میکرد ؟نقل قول: