نورتون از روی اسکن 15 تا رو تشخیص ندادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نورتون از روی اسکن 15 تا رو تشخیص ندادنقل قول:
کسپر ما هم 64 تا شناخت اما ائن توضیحاتی دکه به دریملند دادی من متوجه نشدم که باید چی کار کنم
نوشته شده توسط Ava UK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته ی 52 تایی / بزرگترین بسته ی ارسال شده حاوی Malware ها در پی سی ورد.
این بزرگترین بسته ای هست که تا حالا در پی سی ورد معرفی کردم. این بسته شامل 52 فایل آلوده به کرم, تروجان, ویروس, Adware و غیره است. البته من دوست داشتم اکسپلویت ها رو هم در این بسته جا بدم اما چون کار اکسپلویت ها یک چیز دیگه است و بهتره که از اونها بصورت آنلاین تست گرفته بشه اونها رو استفاده نکردم.
فایل های داخل این بسته حداقل 1 ماه قدیمی هستند و آنتی ویروسها باید همه 52 فایل را تشخیص بدند. از این 52 فایل 2 فایل را در موقع اسکن نادیده بگیرید و نتیجه را از 50 تا فایل حساب کنید. این 2 فایل رو به آنتی ویروسها آوانس میدیم اما بیشتر نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که طرفداران NOD32, BitDefender, Avast, McAfee, TrendMicro هم در این تست شرکت بکنند چون در تست های قبلی خبری ازشون نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشترین میزان شناسایی را کدام آنتی ویروس خواهد داشت؟
محتوای این بسته قبلا توسط من یا دوستان دیگه ارسال نشده.
کد:
http://www.4shared.com/file/kRJ36J55/new_packet_52.html
پسورد: 123
این فایل fbalance را نه آویرا شناخت نه malwarebytes نه hitman این هم لینکش تو توتال فقط comodo و fsecure اونا میشناسن.
کد:
http://www.virustotal.com/analisis/1e2c2662b07df6582e4253cbaaef2920c5ec55bceb9f7e46b8 86c565959c56de-1277281660
اینا را آویرا نشناخت
این هم نتیجه malwarebytes
نقل قول:
داخل فایل آرشیو شده را نگاه کن و ببین چند تا فایل توش باقی مونده.
کسپر 12 تا رو تشخیص نداده!
سلام
جی دیتا تمام محتویات داخل پگ رو حذف کرد ، 54 مورد .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
دوستان من بعد از اینکه فایل ها رو اسکن کردم کسپرم قرمز شده و این پیام روش هست و هرچی اون کلمه ای رو که دورش خط کشیدم میزنم عمل نمی کنه و یک دور کامل اسکن کردم اما چیز خاصی نشناخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرسی امیر جان.
بله من هم برای اینکه مطمئن بشم اشتباه نکردی:46: چک کردم. بیشتر شناسایی G-Data توسط انجین Bitdefender انجام شده و همه موارد با همکاری انجین های Avast+Bitdefender شناسایی شدند.
ادیت> فایل fbalance توسط جی دیتا شناسایی نمیشه پس نباید همه فایل آرشیو شده رو پاک کنه. چک کنید و دوباره خبر بدید.
:20:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
شما ریستارت کن و دوباره پاک کن.نقل قول:
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
Kill AV و TDSS خطرناکترینشون در بین فایل های شناسایی نشده توسط کسپر هستند.نقل قول:
مرسی نتیجه ی جالبی بود.
ری استارت هم کردم نشد
احتمال این وجود داره که این فایل اصلا آلوده نباشه و F-Secure و Comodo اون رو اشتباهی شناسایی کردند.این جور تشخیص های کاذب رو هر آنتی ویروسی میتونه داشته باشه.نقل قول:
بهتره یکی فایل رو برای کسپرسکی بفرسته. اگر اونها فایل رو آلوده تشخیص دادند پس این تشخیص توسط دو آنتی ویروس بالا هم درست بوده. در غیر این صورت جزو False positive ها حساب میشه و شما این فایل رو جزو اون 2 فایلی که گفتم حساب نکنید بزارید. :46:
به به سلام دوستان
و اینک نود 32
ترکونده دوستان
از فایل52 ویروس هر 52 تا رو شناخت و حذف کرد
و از فایل 32 ویروس 28 تا رو شناخت ولی کله آرشیو رو حذف کرد
کد:http://megapic.ir/images/bgaa6velerfofuzj429k.png
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
ببخشید اشتباه شد
فایل 32 ویروس 28 تا رو شناخت ولی کله آرشیو رو حذف کرد
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
نود 32 ویروسهای Antivirus 2011 و BonusCash_Delphi رو هم شناخت و حذف کرد. ولی هنوز Adware_P5b8c4b رو نمیشناسه . فایلش ارسال شد