با سلام
من عدد 5 را به 8080 ارسال کردم. ولی پیامی به این صورت دریافت شد:
کد:مشترک گرامی؛ شما دارای بسته شماره 3 می باشید. در صورت تمایل به تغییر بسته خود کد بسته مورد نظر (1،2،3،4) را به شماره 8080 ارسال نمایید.
Printable View
با سلام
کد:مشترک گرامی؛ شما دارای بسته شماره 3 می باشید. در صورت تمایل به تغییر بسته خود کد بسته مورد نظر (1،2،3،4) را به شماره 8080 ارسال نمایید.
این edge چی هست؟ از کجا باید فهمید که توی فلان BTS فعال هست یا نه؟
با کاهش تعرفه GPRS همراه اول; آیا بستههاي ديتا با سرعت مناسب مبادله ميشوند؟
مجيد مختارنيا - مدير كل بهينهسازي شركت ارتباطات سيار ايران - در گفتوگو با خبرنگار ايسنا در اين باره گفته بود: اولويت ما در شبكه با صدا اسـت، يعني ما اولويت را هميشه به صدا اختصاص داديم زيرا بهعنوان سرويس پايه ما محسوب ميشود اما وقتي ترافيك صدا و مكالمه كاهش يابد، سرعت GPRS تا 240 كيلوبيت بر ثانيه نيز افزايش مييابد و اين سرعت را زماني شاهديم كه صدا دچار انسداد ترافيكي نشده است.
به گفته مسوولان در شرايط ترافيكي پر ازدحام، تا 120 كيلو ميتوان سرعت را بين مشتركان، به اشتراك گذاشت كه به لحاظ فني دو slot زماني براي هر سايت BTS تلفن همراه را براي سرويس GPRS در كل شبكه بهصورت اختصاصي در نظر گرفته شده است. شبکههاي GSM و GPRS هر دو امکان دادن هشت انشعاب دادهيي در هر لحظه از زمان را دارا هستند که به هر يک از آنها در اصطلاحات فني يک Time slot گفته ميشود.
1-احتمالاً مدير كل بهينهسازي شركت ارتباطات سيار ايران سرعت اتصال را گفته اند نه سرعت ارسال یا دریافت. نظر چند تا از دوستان را خوندم و به نظر میاد سرعت دانلودشون به 10 کیلوبایت نرسیده(در صورتی که سرعت دریافت یا حتی ارسال شما بالاست و در کل از سرویس دهی راضی هستید میتوانید باذکر شهر- منطقه- سرعت دانلود و ذکر ساعت آن نسبت به راهنمایی و تشویق کاربران دیگر در جهت تهیه سرویس ها اقدام نمایید.
2- کیلوبیت نه کیلوبایت!
3- کیلو!!!
منبع:ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــکد:http://www.ictna.ir/news/archives/027887.html
مجيد مختارنيا یا خیلی مبتدی یا کارنابلد است یا یک فرد حرفه ای حیله گر (با توجه به اینکه تنها به ذکر کلمه سرعت بسنده کرده اند)
به نظر میاد با یک دروغ بزگ طرف هستیم!
شاید خواستند با این کار قبل از آمدن اپراتور سوم قدمی در راستای رقابت با این شرکت بردارند.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
من تا بحال در انجمن هیچ سایتی مطلبی نگذاشته بودم ولی با دیدن این تاپیک بر آن شدم تا دقایقی فرصت بگذارم و اولین مطلب را بنویسم.
با تشکر از حسن توجه شما خواننده محترم.
دوست عزیز باید به 8088 بفرستی، بعد میگه اگر مطمئن هستید تا 24 ساعت بعد عدد 5 را بفرستید .نقل قول:
( اگر 8088 کار نکرد پس 8880 هست .)
یه بار داداشم رفت واسه خودش غیر فعال کرد (حضورا) اما بعد یه مدت باز دوباره وصل شد :31:نقل قول:
دوستان ما یه فقره پیامک به 8088 در وکردیم تا GPRS ام فعال بشه ولی انگار اتفاق خاصی نیفتاد!!!
چقدر وقته فعال میشه؟
بعدش هم تنظیمات Accsess Point چیه؟
مال من سه روز طول کشید تا فعال بشهنقل قول:
تنظیمات هم درخواست کن بفرستن
سلام برای من که نشده.گوشیم ان96.کسانی که فعال کردن لطفا کمک کنن.اس ام اس فعالسازیشم اومده.
با سلام و تشکرنقل قول:
من امروز حضوراً به امور مشترکین برای غیر فعال کردن GPRS نامرغوب همراه اول رفتم. در آنجا اعلام کردند باید یه یکی از مراکز تلفن ثابت بروم. مدارک لازم جهت غیر فعال کردن GPRS جهت اطلاع دوستان:
1. اصل کارت ملی
2. کپی کارت ملی
3. آخرین قبض پرداختی و یا شماره پیگیری
و سپس پر کردن فرم تقاضای غیر فعال کردن خدمات نابسامان GPRS
من دیروز یه گوشی که EDGE رو ساپورت میکرد با سیم کارتم امتحان کردم، منطقه ی ما هنوز فعال نیست - دوستانی که سرعت دانلودشون حتی بالای 10 هست واقعا قدرشو بدونن چون در حالت عادی بزور به 5.5 میرسه.