نقل قول:
سلام
هست ولی همش فیک هست و درست کار نمیکنه
Printable View
نقل قول:
سلام
هست ولی همش فیک هست و درست کار نمیکنه
نقل قول:
بله،بنده خودم هم یه چند تایی دانلود کردم که همشون فیک بودن.یعنی اینجوری کار می کردند که باید برای مثال خط اسکن 3 بار بالا و پایین بره بعد قفلش باز می شد.یعنی خودت تعداد خط اسکن رو تعیین می کردی.دیگران هم فکر می کردند واقعا داره اسکن می شه.
سوالم این بود که اگه یه دونه واقعیش هست معرفی کنین که شما هم گفتین نیست.
سوال بعدی این که آیا کسی از دوستان خبری از کنفرانس بعدی اپل داره؟و آیا ممکنه که تو این کنفرانس آیپد جدیده رو معرفی کنن؟شما چطور از کنفرانس بعدی اپل خبردار می شین؟
با تشکر
نقل قول:
آیپد یا آیفون سنسوری برای این کار ندارند !
کنفرانس بعدی احتمالا تو ژانویه هست و مسلما در مورد آی پد خواهد بود
همه از خود سایت اپل از زمان کنفرانس ها با خبر میشن
نقل قول:
البته باید این رو هم اضافه کنیم که سایت نارنجی هم هست اما یه کوچولو فعالیتش کمتر از قبلناست.
راستی مگه سنسور می خواد؟همین که تاچ هستش برای برنامه نویس ها کافیه دیگه.مگه نیست؟اگه چیزی لازم باشه خود برنامه ی مورد نظر باید برای خودش فراهم کنه.چون این گونه برنامه ها مخصوص شرکت نیستند که کمپانی براشون سنسور قرار بده.البته این نظر شخصی خودمه.
هر کسی نظری داره دیگه.:31:
آیپد برای من بهترین محصول اپل بود.یعنی باهاش بیشترین حال رو کردم.یه چند ماه پیش بود که از چنگم در آوردنش:31:منم داشتم یکی دیگه می خریدم که دیدم زمزمه هایی از مدل جدید به گوش می رسید.گوشم تیز شد و منتظر موندم تا ...
خیر کافی نیست و با یک صفحه تاچ نمیشه اثر انگشت رو اسکن کرد ... اصلا صفحه های تاچ اون Precision مورد نیاز برای اسکن اثر انگشت رو ندارن.نقل قول:
راستی مگه سنسور می خواد؟همین که تاچ هستش برای برنامه نویس ها کافیه دیگه.مگه نیست؟اگه چیزی لازم باشه خود برنامه ی مورد نظر باید برای خودش فراهم کنه.چون این گونه برنامه ها مخصوص شرکت نیستند که کمپانی براشون سنسور قرار بده.البته این نظر شخصی خودمه.
در این حد تخصصیه؟:18:
یعنی هیچ کدوم از کار هایی که می کنیم رو نمی شه save کرد؟
منظورم با تاچ هستش.
چکاریو Saveکنید ?نقل قول:
کلا برای مثال یه کاری که با تاچ می کنیم رو.
من شنیدم بودم می شه این کارو کرد.
نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم :13:
یکی از دوستان می گفت:برای مثال اگه انگشتتونو روی یه برنامه ببرید و فشار بدید،می شه این حرکتو save کرد.دقیقا جمله ی خودشه و منم یشتر از این نمی تونم ازش برداشت کنم.