دوستان چیکار کنم هنگام دور زدن کله ی مبارک رو نچرخونه؟
Printable View
دوستان چیکار کنم هنگام دور زدن کله ی مبارک رو نچرخونه؟
ليست كامل ماشينها چند صفحه پيش هستش...
براي چرخيدن سر راننده بايد به تنظيمات control بريد دومين يا سومين گزينه رو كه انتخاب ميكنيد گزينه هاي مختلف براي جهت هاي مختلف هست كه يه كليد رو بايد تعريف كنيد...براي چرخيدن سر دنبال اينا بگرديد...
look left - look right - look up - look down....
نقل قول:
اولا که ارش جان اون اصلا قابلت رو نداره.
بعد من بهت نوید یه هاوایی توپ رو میدم که بوگاتی هیچ با کوییننگن میتونی تا 415 باش پر کنی.
راستی بهترین ماشین رو اتخاب کردی نیسان . این ماشین فوق العاده ی ژاپنی با قیمت نه چندان گرونش عالیه برای ریس . اما متاسفانه نمی تونی تو این جزیره ازش استفاده کنی باید بزاریش برا هاوایی چون مخصوص ریس های A3 هست و این ریس ها تو هاواییه.
در مورد اینم که دوستان یه مقدار خورده میگیرن بیشتر بر میگرده به گرافیک . به نظر من اگه برسن به هاوایی نظر شون 180 درجه عوض میشه. من خودم نظرم کلی مثبت بود به بازی بماند که یه سری ایراد هم گرفتم اما الان میگم که عالیه . من تو هاوایی خیلی وقت بود که اومده بود اما در گیر لیسانس ها و مسابقات بودم وقت نکرده بودم درست توش بگردم امروز یه دور کامل دوره جزیره زدم عجب محیط هایی داشت.
سازنده بازی ترکونده!!!:27:
نه BMW داره نه Porsche نه Lamborghini نه Mazda پس چی داره!!
Chevrolet یک دونه داره
برام خیلی عجیبه که مهمترین ماشینا رو روشو خط کشیده:13:
آرش جان دقیقا لیست ماشینها صفحه چند هست حوصله ندارم صفحات رو بگردم:31:
من اون لیست رو قبول ندارم چون کمتر از 60 70 تا ماشین توش هست.................نقل قول:
یعنی واقعا لامبورگینی نداره؟؟؟؟:41::41:
آره مسلم جان...ماشين خيلي خوبيه امااااااااااا...
خراب كردم يه جورايي !
كل پولم رو دادم واسه خريد اون بعد ليسانس آفرود و گرفتم دستم خالي بدون SUV
حالا دارم خورد خورد پول جمع ميكنم يه SUV بخرم كارمو راه بندازه
راستش نميخواستم مسابقاتشو ادامه بدم اما به خاطر هاوايي هم كه شده حتما مسابقات و ميرم...خيلي زيباست هاوايي
بزرگ و پر از جاذبه كه با اين ماشينا فوق العاده بايد حال بده :5:
راستي يه چيزي...تو خونتون كه هستيد بريد سمت تلويزيون وقتي كه باز شد اونجا اولين گزينه مربوط به آب و هواست كه تا چند مدت رو ميگه هوا چطوريه...جالبه كه دو قسمته اولي مربوط به ibzia و دومي مربوط به هاوايي :8:
ليست ماشينها م مصطفي صفحه 11 همين تايپيك زحمتشو كشيده :46:
چقدر بد اینکه نصف ماشینارو نداره
باز 100 رحمت به یک ماشیناش بهتر بودن.
توی 2 فقط باید مسابقه داد یا مثل 1 میشه کارای دیگه ام کرد
نقل قول:والا نمیدونم شما چجوری میگی این ماشینا تو بازی نیست!!!نقل قول:
من خودم توی یکی از نمایشگاه های ایزابلا 2تا Porsche دیدم!!!
من از روی Car List این بازی بهتون گفتم از خودم که در نیاوردمنقل قول: