دانلود وقایع بعد از اتمام بازی:
21 مگکد:http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_EbB!/END_Sir.Armando.rar
مشاهده این فایل به طرفداران بارسا توصیه نمی شود :31:
Printable View
دانلود وقایع بعد از اتمام بازی:
21 مگکد:http://s77.eu.rapidbaz.com/get/_EbB!/END_Sir.Armando.rar
مشاهده این فایل به طرفداران بارسا توصیه نمی شود :31:
پیروزی فوتبال متفکرانه بر پاسکاری صرف رو به همه علاقمندان به فوتبال تبریک میگم
دکترین مورینیو : پاس همه ی فوتبال نیست + مالکیت توپ هم همینطور . :دی
یکی بیاد ببنده این تاپیک رو هی رفرش میکنیم به امید اینکه پست جدید نیاد بخوابیم میبینیم 3-4 صفحه اضافه میشه ، بابا مگه کارو زندگی ندارید فردا ؟؟؟ :دی
کشته بود منو حرفای مربیشون قبل بازی
کارشونو نیمه اول یکسره میکنیم ولی به زور داور و پلاتینی و تماشگرا و... هم نتونست
ولی این حرفو که گفت واسه تمام دقایق بازی با اینتر برنامه داره رو من با تمام وجود تو بازی حس کردم.:31:
پست تکرای ویرایش شد.
دیگه اپیک تقریبا از تب و تاب افتادنقل قول:
اینم حسن ختام این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:Mourinho: We go to Madrid as heroes:40:
من درستشو میذارم :46:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 19 (19 کاربران و 0 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +
دوستان لینک برای من ارور میده برای شما سالمه ؟