سلام میخوام subtitle رو تو اپشن on کنم این کارو میکنم ولی تو گیم چیزی بعنوان sub نمیبینم؟؟
Printable View
سلام میخوام subtitle رو تو اپشن on کنم این کارو میکنم ولی تو گیم چیزی بعنوان sub نمیبینم؟؟
ساب ها فقط مخصوص کات سنس ها هستند.نقل قول:
سلام دوستان چند تاسوال... من تازه halo بازی کردم یکم گیج شدم این ها چکار بردی دارن در بازی..
چند مرحله داره ؟
skulls ها چین کله اسکلت هست که روشن می شن و خاموش میشه کرد... (دوستان توضیح بدن کاربرد هر کدام رو)
scoringدرباره و داخلش team و free for all هست ..
گیم خوبی هست ولی یکم خر تو خره موقع جنگ :27::18:
مرسی...
دوستان این سیو بازی انگار سر در گم کننده است
مرحله اولو تموم کردم دوباره رفت از اول
چرا اینطوری شد؟
فکر کنم شما دوباره روی گرینه start solo campain کلیک کردین . باید برین بخش کمپین اونجا چپتر مورد علاقتونو انتخاب کنید
اقا من نمیدونم چرا برا گذروندن مراحل جای خاصیو درس حسابی نشون نمیده یهو میرسی یجا نمیدونی چی کار باید کنی به من که حال نمیده:41:
یعنی من که الان دوباره این گزینه رو انتخاب کردم بازم میتونم مرحله دومو انتخاب کنم؟نقل قول:
نقل قول:
سیو این بازی نه مثه سیوهای عادی هستش و نه چک یویتنی عادی...سیو این بازی طوریه که وقتی اکثر دشمنا رو نابود کردی یا تو یه جای نسبتا امن هستی خودش یه چک پوینت میزنه(یعنی به تشخیص خود بازی )
راستی حتما هنگام خازج شدن از بازی save and Qiut رو بزنید تا save بشه..... .
بله وقتی بازی بالا میاد برید قسمت campain اونجا اگه resume campain رو بزنید از آخرین جایی که مونده شروع میشه واگه یه مرحله رو انخاب کنید از اون مرحله شروع میشه...... .نقل قول:
این چه ربطی ب سوال من داشت ؟؟؟میگم بعضی جاها اصلا جایو نشون نمیده بریم همینجوری هی میچرخم یعنی چی اخه یارامم که اصلا بی خیال منن..خداییش موندم با چیه این بازی حال کنم؟؟؟:13::2:نقل قول:
درسته اون قسمتاش کمی مشکل هستش توشنقل قول:
اونجا ها می تونی از اسلحه ماله خودشون استفاده کنی که روش با یه جهت کوچیک مسیر رو نشون میده
بعدش مسیرها اکثرا سرراست هستند راهی که اومدی سخت میشه برگشت