بله. حق با شماست. ظاهرن به اسم شرکت حلما گستر خاورمیانه پروانه FCP تونسته بگیره. البته جزو اون 8-9 تایی که سری اول گرفتن نبود. به هر حال با این وضعیت به نظر میرسه دیگه موندن توش فایده نداره.نقل قول:
Printable View
بله. حق با شماست. ظاهرن به اسم شرکت حلما گستر خاورمیانه پروانه FCP تونسته بگیره. البته جزو اون 8-9 تایی که سری اول گرفتن نبود. به هر حال با این وضعیت به نظر میرسه دیگه موندن توش فایده نداره.نقل قول:
نقل قول:
بله ... من هم بهشون گفتم .... گفتم وبگردی داغون شده....بعد سرعت رو بستید رو 10 مگ .... حالا هم 2 مگ ؟ گفتم فکر کردید کسی دیگه میمونه تو این شرایط ؟...
یه حدسی هم میزنم که چون قراره ارزون کنن نت رو این شرکت داره زرنگ بازی در میاره و میخواد سرعت های بالاتر رو قرار بده با قیمت بالاتر و همینارو نگه داره و یجوری از زیر ارزون کردن نت در بره.....
ارزون شدنشونم بخوره توی سرشون.سری پیش که مثلا 20 درصد ارزون شد اگر یادتون باشه قیمت سرویسها تغییری نکرد.مثلا یکماهه 10 مگابیت با حجم 20 گیگ که مثلا 70 تومان بود بعد از ارزان شدن هم همان 70 تومان بودفقط قیمت حجم و گیگ اضافه کاهش پیدا کرد.اینم یک حق خوری و گرون فروشی واضح که هیچ نهاد دولتی هم جلوشونو نگرفت.نقل قول:
من بازم پیگیری میکنم.... شما هم همینطور..... اگه بخواد رو دو مگ بمونه ارزشی پولی که میدم رو نداره ....نقل قول:
بسیار متشکرم.حتما منم پیگیری می کنم.اما امروز تقریبا واضح حرف آخر رو زدن.ظاهرا به بد خنسه ای خوردن و میگن پهنای باند نداریم و معلوم هم نیست تا کی بتونیم پهنای باند لازم رو تامین کنیم.گر چه پشتیبانیهای شهرستانها سعی میکنن با یکسری دلایل خنده دار دیگه مشتری رو موقت هم که شده نگه دارن اما تهران واضح آب پاکی رو روی دست همه میریزه.(خدا خیرشون بده)دوست عزیز طبق تجربه من تا مدتها اینا با همین سرعتهای مسخره باقیمانده مشتریانشونو راه میبرن(که البته فکر نکنم کسی براشون بمونه)بعد یک معجزه ای بشه و یک پولی حاضر بشن خرج کنن و پهنای باند بخرن دوباره اوضاعشون خوب میشه.منتهی این چرخه خیلی طول میکشه.طوریکه موقعی که ما دوباره بشنویم عصر تلکام سرعتاش عالی شده میگیم هی یادش بخیر یه زمانی مشترکشون بودیم:n02:نقل قول:
زمانیکه سرعتهای شبانه رو شرکتها محدود کردن وقتیکه بهشون میگفتی میخام واسه اینکارتون خطمو تخلیه کنم با پوزخندی میگفتن هر جا بری همینه سرعت شبانه.اما من الان تعجب میکنم عصر تلکام با خودش چه فکری کرده.در جایی که تمام شرکتها حتی سرویس 256 رو هم تا 12 مگابیت باز گذاشتن.یعنی با این وضعیت چطور میتونه رقابت کنه؟!!!:n04:
الان چیه سرویسهای این شرکت مزیتی به شرکتهای دیگه داره که کسی بخواهد مشترکشون بشه؟:n13:
نقل قول:با توجه به این که پروانه FCP گرفته این شرکت مجبوره یه تکونی به خودش بده. حداقل از منظر توسعه شبکه و زیرساختهاش تا بتونه تو رقابت باقی بمونه. همین الآن به نسبت شرکتهایی مثل، شاتل، آسیاتک، پارسآنلاین، صبانت و ... خیلی عقبتره. یعنی اگه یه نگاهی به آمار IPهای ثبت شده به اسم این شرکتها بندازی تفاوتها واقعن زیاده. مثلن شاتل که بیشتر از 1 میلیون IP ثبت شده داره یا آسیاتک که بیشتر از 500 هزارتا. اما عصرتلکام زیر 100 هزارتا IP.نقل قول:
به نظر من هم میخوان یه الگویی مثل آسیاتک یا شاتل رو اجرا کنن. یعنی سرعتهای مختلف با قیمتهای مختلف و هر چی پهنای باند بالاتر بره، قیمت سرویس هم بالاتر بره. چیزی که من میدونم، حداقل در مرکز مخابراتی ما ظرفیت اغلب شرکتها تقریبن اشباعه و خود مرکز مخابراتی هم امکان واگذاری پورت جدید به شرکتها رو نداره. یعنی بحث گرفتن مشترک جدید تو کوتاهمدت براشون نبوده. احتمال زیاد همینه که میخوان سرویسهای جدید ارائه بدن با قیمتهای بالاتر که اومدن این کار رو کردن. حالا یه چند هفتهای که با این وضعیت ادامه بدن، اون وقت میآن سرویسهای جدید رو با قیمت بالاتر پیشنهاد میدن که کاربری که دستش عملن بسته است مجبور میشه برای داشتن کیفیت بالاتر، قیمت بیشتری بده. الآن غیر از آسیاتک که شبانه رایگان داره که تازه اونم با هزارتا اما و اگره، واقعن این شرکت شبانه رایگانش قابل قبول بود واسه من. یعنی میتونستم شبی بین 7 تا 10 گیگ در 4 ساعت بدون دردسر دانلود کنم.
دارم فکر میکنم واقعن غیر از آسیاتک، جای دیگهای هست که بشه شبی حدود 7-8 گیگ دانلود رایگان داشت یا نه؟ حداقل تو مرکز مخابراتی شلوغ ما که عملن گزینهای دیگهای نیست. من چون قرارداد یکساله بسته بودم و تازه 2 ماه ازش گذشته، مجبورم یه مدت با همین وضع سر کنم. اگه درست نشد میرم سراغ یه شرکت دیگه.
جالبیه کار اینجاست که پشتیبانیهای عصر تلکام در شهرستانها به هیچ عنوان نمی خواهند قبول کنند که خود شرکتشون پهنای باندها رو محدود کرده و همش دلیل مسخره مشکل فنی در شبکه رو میارن و میگن مدتی صبر کنید تا برطرف بشه.هر چقدر بهشون میگی باباجون خود تهران داره میگه که پهنای باندها رو محدود کردن بازم قبول نمی کنند.دیگه این الان ترفند نگه داشتن مشتریهاشون شده:n31:
خدا خیر بده یک شرکتی رو که در سالهای پیش وقتی واسه محدود کردن پهنای باند شبانه همه ریختن سرش که آقا چه خبره فقط همون 2 روز اول رو حاشا کرد که هیچ اتفاقی نیفتاده.بعدش یک اطلاعیه رسمی زد تو سایتش که بله کار خودمونه و پهنای باند کم داشتیم و مجبور بودیم و حالا هر کی میخاد بخاد هر کی هم نمی خاد نخاد.:n02:
حالا اون شرکت بنده خدا که واسه پهنای باند شبانه بود.اینا که واسه روزانه این کار رو کردن و در شهرستانها که حتی تلفنی هم زیر بار نمیرن.در تهران هم حاضر نیستند رسما در سایتشون اعلام کنند:n29:
آره یادمه که پیارسال تابستان، صبانت چه بلایی سر شماها آورد و چه ولولهای شده بود تو تالار صبانت به خاطر این قضیه. بعدشم به تدریج بقیه شرکتها شروع کردن به حذف شبانه رایگان. از جملهاش همین پارسآنلاین که من ازش سرویس داشتم و چه سرویس نازی هم بود.نقل قول:
الان این سرویس هایپرکومبو سرعت روزانه شبانه ش روی چند بسته میشه؟
راستش اون موقع که سرویسهای معمولی حجمی روزانه و شبانه روی 10مگابیت بسته میشدن، این هایپرکومبو یه محدودیتهایی روش اعمال میشد. حالا که قاعدتن با این روند جدید عصرتلکام، دیگه این سرویس باید بدتر هم شده باشه.نقل قول: