پس ندیدی ! آخه تعجب کردم چون اگه g10 و b690 میدیدی این حرفارو نمیزدی.نقل قول:
Printable View
پس ندیدی ! آخه تعجب کردم چون اگه g10 و b690 میدیدی این حرفارو نمیزدی.نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا بستگی به خودتون داره . بنظر من برای حداکثر 4 متر . 37 هم خوبه چون اون حداکثره و احتمالا اغلب فاصله بیننده تا تلوزیون 2 الی 3 متر هست .
سلام دوست مننقل قول:
USB سامسونگ B690 دنیاییه . فقط اگر نامرد فرمت MOV رو هم پخش می کرد دیگه به معنی کلمه عالی بود . صفحه ی 2 یا 3 ( همون اولا خلاصه ) ی همین تاپیک می تونید لیست فرمتهایی که پشتیبانی می کنه ببینید . حتی تا فرمت ts رو هم ساپورت می کنه .
بعدش مثلا دوربین کانن برخلاف سونی عکسها رو عادی پخش می کنه اما شما توی خود سامسونگ می تونی برای پخش عکس یک موزیک زمینه هم انتخاب کنی و ...
خلاصه خیلی جالبه
اما وقتی گیمر هستی طبیعتا توی انتخاب بین این دوتا ، زیاد گیر نمی کنی و می ری سراغ g10 که انتخاب درستی هم هست
در مورد usb هم قبلا نوشتم که g10 با یک سینمای خانگی خوب و یک ----- تصویر در تصویر دار یکجورایی از b690 بهتره .
البته شما هر سینمایی بخری به احتمال قریب به یقین نمی تونه دقیقا جای usb سامسونگ رو از لحاظ گستردگی فرمتهای قابل پخش و همچنین پلی کردن تا حد hd رو پر کنه اما بهرحال برای دیدن عکس و پخش mp3 و احیانا فرمتهای روتین ویدئویی مشکلت حل میشه .
این نظر شماست و منم در مورد اینکه شما واقعا دوتاشون رو کنار هم دیدید یا خیر ! اظهار نظر نمی کنمنقل قول:
عکسهای هردو تلوزیون هست
اطلاعات عمومی هردوشون هم هست
دیگه این به خود طرف بستگی داره که تحقیق بیشتری بکنه ( که توصیه من هم همینه )
یا به حرف من که تفاوت تصویر این دو تلوزیون فاحش نیست اعتماد کنه
یا به حرف شما که معتقدی g10 هیچ جای صحبتی برای b690 نمیذاره استناد کنه
اینو دیگه خود اون شخص تصمیم می گیره
من بشدت فن g10 ام اما g10 بزرگترين مشكلش اينه كه 42 به بالا نداره و اعصاب ادم ميريزه بهم:19:(واي بر نمايندگي پاناسونيك) تصاوير در g10 واقعا عمق دارن (حس 3d) و رنگاها بشدت واقعين(رنگ پوستو در g10 با b690 مقايسه كنين) اما b690 عمق خيلي كمتري داره و تصاوير حالت مسطح مانند داره. اما باز رنگها بشدت شادن يعني در يك انيميشن به نظر من تصاوير روي g10 بهترن اما به نظر مادرم و پدرم قطعا b690 خوشگل تره(چيزي كه خودشون گفتن:31:) الان در عكس هايي كه pmax گذاشتن ببيني رنگها روي b690 يه جور خاصي گيراست (اين نظر بندست)نقل قول:
در كل اين به شما مربوط ميشه كه چه جور سليقه اي روداريد و با كدوم يكي بيشتر حال ميكنيد.نظرمن شديدا روي g10 كبير هستش اما....... خونواده چي؟؟؟؟؟؟:31:(اونا ميخوان بگيرن)
من کار به نظر کسی ندارم رنگای b690 به آبی میزنه رنگای g10 روی دینامیک اشباعشون از b690 بیشتره جیغترم هست اینو دیگه خودم با چشم خودم دیدم این خانوم !!! یا آقای pmax وقتی این دوتارو بقل هم تو محیط یه جور ندیده نمیتونه نظر بده کدوم چند درصد بهتر از اون یکیه.نقل قول:
من بشدت فن g10 ام اما g10 بزرگترين مشكلش اينه كه 42 به بالا نداره و اعصاب ادم ميريزه بهم(واي بر نمايندگي پاناسونيك) تصاوير در g10 واقعا عمق دارن (حس 3d) و رنگاها بشدت واقعين(رنگ پوستو در g10 با b690 مقايسه كنين) اما b690 عمق خيلي كمتري داره و تصاوير حالت مسطح مانند داره. اما باز رنگها بشدت شادن يعني در يك انيميشن به نظر من تصاوير روي g10 بهترن اما به نظر مادرم و پدرم قطعا b690 خوشگل تره(چيزي كه خودشون گفتن) الان در عكس هايي كه pmax گذاشتن ببيني رنگها روي b690 يه جور خاصي گيراست (اين نظر بندست)
در كل اين به شما مربوط ميشه كه چه جور سليقه اي روداريد و با كدوم يكي بيشتر حال ميكنيد.نظرمن شديدا روي g10 كبير هستش اما....... خونواده چي؟؟؟؟؟؟(اونا ميخوان بگيرن
بعضیام هستن که میان آیدی زاپاس درست میکنن الکی میگن ما g10 خریدیم بعدش میان میگن تصویرش فلانه که معلومه آیدی زاپاس کیه!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pmax عزیز اولا دوربینت مبارک. دوربین خوبی گرفتی
دوما برای عکس ها هم ممنون.اگه میشه تنظیمات کاملت رو بگو. بعدش یه سوال هم پرسیدم اینکه : توی صحنه های تاریک با سورس بد (معمولا) تصویر روح مانند نمیشه؟
نمی دونم چرا همش گیر دادین به خانوم بودن pmax ؟ توهین به خانوم ها نشه ولی در همه فروم ها 99 درصد اعضا مرد هستن.اینکه یه خانوم بیاد و در بحث ها شرکت کنه، کلی عکس بذاره و از تی ویش مطلب بنویسه حتی اگه نصف مطالبش اشتباه باشه به نظر من جای تشکر داره نه اینکه با لحن های نادرست باهاشون صحبت بشه.اگه مطلبش اشتباهه خب بگین فلان مطلبت اشتباهه. من نه زنم نه مدافعشون نه بسیجیم نه ایدی دوم ایشون.
امیدوارم نارحت نشین خواستم بگم جو حاکم بر اینجا اشتباهه.
در ضمن مرسی Terry bogard از عکساتون.اگه میشه بگین کدوماش SD هستن؟ و رزولیشن هرکدوم چنده؟
ممنون.
دوست مننقل قول:
شما خودت رو ناراحت نکن . اینجا اگر فن بوی g10 باشی آزادی به دیگران هر لقبی دلت خواست بدی که قبلا دادند و بعد پاکش کردند و آخرشم اخطارش رو به من دادند !!!
یا می تونی pmax آی دی های مختلف می سازه و میاد می گه خانواده تصویر b690 رو بیشتر می پسندن . منظورشون احتمالا ramincybran هست ( که این حرفشون هم با یک چک کردن ساده توسط مدیرا قابل پیگیریه و اگر مثلا برعکسش من گفته بودم که اینهایی که از g10 بشکل افراطی و اغراق آمیز تعریف می کنند همشون یکی هستند شک نکن الان اخطار دوم رو هم گرفته بودم )
بهرحال اگر من هم جای اینها یکجایی گفته بودم تصویر این دو تلوزیون قابل قیاس نیست و بعد 4 تا عکس از b690 میدیدم که وضوحش و رنگهاش باعث بشه فکم از تعجب باز بمونه ، اونوقت بجای اینکه بیام بگم بله تفاوت این دوتلوزیون درحدی نیست که قابل قیاس نباشند . میام و شروع می کنم به شعر خوانی که مهم هم نیست . بذارید ادامه بدن
لااقل اینجوری به ما اخطار نمی دن !!!
...
اما در مورد دوربین مرسی از تبریکت . هنوز خیلی باهاش کنار نیومدم اما دوربین خوشگلیه
در مورد تنظیمات سعی می کنم توی 4-5 تا عکس با کیفیت خیلی پایین و کم حجم از منوها این تنظیمات رو براتون بذارم .
یه چیزی هم اون آقاهایی که از سام اومده بودند گفتند اگر نور زمینه ( بک لایت ) روی 7 و 8 باشه عمر پنل بالاتر میره . من اونو موقع روی 9 بودم و اوردمش روی 8 که بنظرم کمی تاریک بود و 7 رو که تست کردم دیدم فاجعه اس . اما الان بعد از حدود 2 هفته رفتم روی 7 و چون چشمم عادت کرده مشکلی هم پیش نیومد و ...
خلاصه می خوام بگم به دوستتون بگید به تدریج بکلایت رو کم کنه . بد نیست
و در مورد سایه
ببین من واقعا نمی دونم کدوم کارم باعث شد که اون لرزشها و اون تحرک سایه مانند از بین بره
خیلی کارا کردم طی این مدت
----- عوض کردم
کابل کامپونت گرفتم
تنظیمات تلوزیون رو بارها و بارها تغییر دادم ( که اینو بزودی براتون میذارم )
اما الان چنین مشکلی ندارم . توی هیچ فیلم و سریالی . کیفیت تصویر افتضاح باشه مثل بعضی از شبکه های لس آنجلسی تصویر مربع مربع میشه اما سایه مزاحم نداره
البته خودم حدس می زنم بیشتر مربوط میشه به قسمت 100hz موشن پلاس که اون اوائل همه چیز روی حد آخر بود .
بهرحال
نمی دونم منظورتون از سورس بد دقیقا چه سورسی و چه کانالی مثلا هست
کاش مثلا می زدید تا من هم تست کنم
نقل قول:
سلام
بنظر من بررسی شما خیلی ساده و بامزه بود
درست می گید . رنگ پوست در G10 احتمالا بهتره . البته شما به عکسهای من هم نگاه کنی 10 مدل رنگ پوست می بینی که نشون میده به فرستنده و تصویر هم مربوطه اما بهرحال من اگر خودمم معتقدم g10 اندکی بهتره ( نه 100% که همون اندکی ) بدلایل این چنینی هست .
و اگر می گم انتخاب بین این دو تلوزیون کار سختیه برای اینه که شما تلوزیون رو می خری میاری توی خونه که 4 تا آدم عادی که فرضا یکیشون کارمنده یکیشون معلمه و ... ببینن نه متخصصین امر رسانه
می خوام بگم شاید بلحاظ علمی براق بودن رنگها خوب نباشه ( من این رو واقعا نمی دونم که هست یا نیست ) اما شما دست بچه 4 ساله تا پیرمرد 70 ساله رو بگیر ببر جلوی تلوزیونی که یکیش رنگهاش براق و شارپه ( در حد متعارف البته ) ، یکیش نچرال و واقعیه و بگو رنگ کدوم بهتره ؟ اغلب می گن اون براقه !
اینجا بحث فنی نیست اصلا
براقیت رنگ و تصویر خوب باشه یا بد ، به چشم منه بیننده جذابه . چیزی که اغلب کسانی که تلوزیون b690 رو دیدن ، ازش تعریف کردند و بله اینها هیچکدوم فنی نبودن
شمام بامزه گفتی
شما ملاکهایی داری که می گه g10 انتخاب بهتریه ولی خانواده از یک منظر دیگری به قضیه نگاه می کنند
پ.ن1 : من خودمم هنوز معتقدم g10 با یک سری امکانات جانبی بهتر از b690 هست اما به هیچ عنوان این بهتر بودن معنی این رو نمی ده که این دو قابل قیاس نباشند چون هستند و اتفاقا در نقاطی برتری با b690 هم هست .
پ.ن2 : من الان طبق گفته ی اون دوستمون جواب خودم رو دادم چون شما آی دی دوم من هستید :31: