وقتی 100٪ بشه اون وقت چی میشه؟!نقل قول:
Printable View
وقتی 100٪ بشه اون وقت چی میشه؟!نقل قول:
هیچ... بازم میشه تو شهر چرخیدش.نقل قول:
یعنی هیچ اتفاقی نمیفته؟ فقط واسه سرگرمی باید 100٪ رو پر کرد؟نقل قول:
آری .......نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نه دوست عزیز، 100% شدن بازی، اینهم جایزه ش...
کد:
- Maximum health becomes 200 points.
- Maximum armor becomes 200 points.
- Vehicles can take double the amount of damage they normally would.
- The "frankie" outfit is delivered to the Vercetti Estate, and features a T-Shirt which reads "I beat Grand Theft Auto: Vice City and all I got was this lousy T-Shirt."
- Infinite ammunition.
- 3 bodyguards which are available at the Vercetti Estate.
مرسی. فکر میکردم باید یه اتفاقی بیفته... ولی هی اینا گفتن نه!.. راستی شما 100٪ش کردید؟نقل قول:
سلام،نقل قول:
نه، من نتونستم 100% کنم؛
هرچند خیلی نزدیک شده بودم؛
فقط یادمه چند تا پرش موتور بود که نتونستم برم+ 1 هیدن پکیج هم پیدا نکرده بودم...
کلا چندتا sub mission پرش موتور داره؟ من یه دونه همون در خلال missionها رفتم که موتور pcg بود فکر کنم.نقل قول:
نقل قول:
36 تا unique jump داره؛
از اینجا می تونی همشو ببینی: (رو هر کدوم از عدد ها رو نقشه کلیک کنی، عکس و راهنماش میاد...)
کد:http://www.g-unleashed.com/index.php?jump=11
اااااا... میگفتم چرا این قدر تو این بازی محل پرش داره!؟ پس نگو به درصده مربوطه. من خیلیهاش رو رفتم. البته خیلیهاشم نه.
ولی اونی که گفتم از این محل پرشها نبود. یه موتور بود سوار میشدی. یه زمانی بهت میداد باید یه سری محلی که صورتی بود رو میرفتی... محل پرشم داشت البته.
مکانش هم روی نقشه فوق، سمت چپ ِ شماره های 16 و 13 هست(سمت چپ وقتی تو بازی هستیم. از نقشه میشه راست). کنج دیوار یه موتوره. سوارش که میشید mission شروع میشه.
تازه آخرشم روی یک بام میپره که اونجا هم یه هلیکوپتره که اونم باز یه همچین missionی میده.