جالبه چون تمام اون فایل ها هم درستن.نقل قول:
بله یه یری فایل دیگه هم هست ...663 فایل به حجم 6.29GIG
اخرین درخواست:میشه یک عکس از فولدر نصب بازی بذارید؟
Printable View
جالبه چون تمام اون فایل ها هم درستن.نقل قول:
بله یه یری فایل دیگه هم هست ...663 فایل به حجم 6.29GIG
اخرین درخواست:میشه یک عکس از فولدر نصب بازی بذارید؟
فکر کنم بازی ناقصه!!...توی بازیهای دانلودی از اینجور مشکلات زیاد پیش میاد
نه دوست عزیز کامل هست نمی دونم چرا این جوری می شه همه چیز هم کامل هست از فایل های ویدیویی گرفته تا همه فایل هاش..............
این بازی دمو نداره یا ناقصه؟؟؟؟؟(همون دزدی)
مشکل منم همینه لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
دمو که داره ولی معمولیه و داستان بازی رو تکمیل می کنه...(البته از اون دموهای انیمیشنی که اول بازی نشون میده دیگه نداره)نقل قول:
بیاد دوست من:نقل قول:
ولی گاهی اوقات هم ایرانی جماعت از سر بیکاری خوب بلدن طوری فایلهای بازی رو دستکاری کنند که توی بازی به این راحتی ها قابل اجرا نباشه:13:....ولی من کلا موندم بازی که چیز خاصی نداره دیگه این مسخره بازیها سر چیه...شاید به خاطر نوع تفکریه که ممکنه به ذهن مخاطب از آخرالزمان تزریق کنه!!!(چی گفتم:31:)کد:http://s8.aks98.com/images/72597184328238633950.png
خوب اگه شما مطمئنی که بازیت کامله ممکنه با آپدیت کردن درایور گرافیکت مشکل حل بشه,این کار رو بکن...نقل قول:
در ضمن من برای این گفتم ممکنه بازی ناقص باشه چون شما هنگامی که یک بازی رو دانلود میکنید حتی اگه بازی بر رو سرور به طور کامل وجود داشته باشه ولی وقتی شما بازی رو دانلود(مخصوصا به صورت آفلابن)میکنید ممکنه به علت وجود پارازیت بر روی فرکانس دریافتی شما بعضی از فایلها به صورت ناقص دریافت بشن و شاید موقع نصب واجرای بازی شما به مشکل خاصی یر نخوری ولی وقتی داخل بازی میری اونجا خودش رد نشون بده!!
در ضمن یکی دیگه از دلایل اصلی من در ناقص بودن بازی شما اینه که تا حالا ندیدم کسی(چه توی سایتهای ایرانی چه خارجی)مشکل شما رو داشته باشه!!
نقل قول:کسانی که واقعا دلشون میخواد با دسته بازی کنند ولی مشکل دوربین دارند فعلا(تا اونجا که من میدونم) راه پچ یا کرک خاصی براش نیومده ولی میتونند طبق این پست عمل کنند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5472517&postcount=239
منم این پست رو خوندم و مشکلم حل شد ولی حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که شخصیتهایه اصلی بازی صدا ندارن حجم پوشه ی video 3.27gb هستشنقل قول:
من می خوام با گیم پد بازی کنم :((
خوب مگه پست بالا به دردتون نخورد؟!نقل قول: