مال منم امروز رسيد همون مستند لامبورگيني با نرم افزار مديريت و دخل خرج خانه !!!! حالا دومي به چه دردم مي خوره خودمم نمي دونم !!!
Printable View
مال منم امروز رسيد همون مستند لامبورگيني با نرم افزار مديريت و دخل خرج خانه !!!! حالا دومي به چه دردم مي خوره خودمم نمي دونم !!!
من نمیدونم چرا با اسمم نمیتونم برم تو سایتشون!!!میگه از طرف مدیریت حساب شما بسته شد!!!!!!!
آقا بهمن به دادم برس ..
تو قسمت پیش بینی ها.. از امروز نمیتونم برای بازی های فردا و ... پیش بینی کنم . قسمتی که با ید تعداد گل رو بزنم غیر فعاله..
بعد من بازی تراکتور و راه آهن رو 2 / 1 زده بودم . ولی در قسمت پایین 1/1 نوشته.. چند دقیقه بعد هم عکسشو میزارم ..
به دادم برسید..................................
مسابقه فوتبال ظاهراً درسته چک کردم مشکلی نداشت.
ممنون از رسیدگی شما...نقل قول:
مسابقه فوتبال ظاهراً درسته چک کردم مشکلی نداشت.
درسته مشکلم برطرف شد..
ولی دلیلش رو نفهمیدم..؟؟
جرا من همه user هام یادم میره!!!!نکنه دارم آلزایمر میگیرم!!!تا چند وقت پیش که حسابم بسته بود حالا امروز اسمم رویادم نمییاد !!!چی کار کنم!!!
سلام دوستان من تو این سایت تازه واردم ولی تو 3tark 2 ماه هس که عضو هستم.
خوشحال می شم که منم تو گروهتون راه بدید با تشکر.
راستی از بهرام مدیر عزیز یه سوال دارم اینه که مسابقه اسپانسر ها که شرکت می کنم اتفاق خاصی نمی افته
طبیعیه یا برا همه اینطوره؟
باید توی اون تکست باکس برای جواب توضیح کامل بدینقل قول:
واسه منم همینطور بود ولی بعد از چند مدت یک پیغام اومد که شما در مسابقه اسپانسر ها برنده جایزه ویژه شده اید
فکر کنم عادیه
سلام آقا مجید.
در مورد مسابقه اسپانسرها باید بگم که آره طبیعیه. اگه بخوای همونجا می تونی جواب خودت رو دوباره تغییر بدی
همون طور كه پيش بيني مي شد ديگه همه جايزه ها شدن تخفيف ........ ديگه فاز نمي ده ...