سلام دوستان
من میخوام 2 قسمت قبل رو دانلود کنم...میشه بگید که قسمتای چند بودن؟:31:
Printable View
سلام دوستان
من میخوام 2 قسمت قبل رو دانلود کنم...میشه بگید که قسمتای چند بودن؟:31:
به نظر من يكي از بهترين سريال هاي تلوزيون ايرانه ( جداي از مبحاث سياسيش )! فيلمبرداري توپ به همراه ويوهاي عالي مخصوصا اون چند قسمت شمالش كه ليلي و اين پسره با هم فراري بودن
من هنوز فکر می کنم پسر بیژن سام درخشانیه!
باورم نمیشه که انقدر زود بیژن و لیلی به هم رسیدن.
می گفتم 2-3 قسمت طول می کشه!
عجب سرعتی! یهویی همه چی معلوم شد!:31: میگم به این راننده (شهرام قائدی) میاد پسر حسن آقا حسینی قشنگه باشه! نه؟!:31:
آره. من گفتم با سوابقی که اینا توی کش دادن فیلم دارن حتما این وصال لیلی و مجنون رو میخوان 2.3 قسمتی کش بدن. عجیبا غریبا...
اما خداییش این گریم پیری لیلی و دژگیر و پارسا خیلی خوبه .:20::20:توی امریکا اشکالاتی در گریم داشت.ولی الان خیلی خوب پیر شدن.:20:
گفتش پسرش رفته خرمشهر پس نمیتونه اون باشهنقل قول:
آخه تنها بازیگر قدبلند و چشم روشن این سریال سام درخشانیهنقل قول:
دیروز هم اگه یادت باشه هادی کاظمی به سام درخشانی گفت :آدم که با باباش اینجوری حرف نمی زنه.
قبلش هم به بیژن گفت زود بیا پایین همون آقاهه اومده دیدنت.
وقتی هم که بیژن اسم زنشو به درخشانی گفت سام درخشانی یه جوری شد...:20:
بابا او دو برره، مشکل داره! آی کیو نفهمیده سام درخشانی ماموره (بالاخره از طریق بیسیمی چیزی!):31:...! بعدش هم... بیژن فقط به خاطر این حرف دوبرره که بهش گفته بودند با خلبان کار دارن، شک کرده بود که اون طرفی که اومده بود به هتل شاید پسرشه...:10:نقل قول:
دیروز هم اگه یادت باشه هادی کاظمی به سام درخشانی گفت :آدم که با باباش اینجوری حرف نمی زنه.
قبلش هم به بیژن گفت زود بیا پایین همون آقاهه اومده دیدنت.
نه آقا... جدی نگیر... این جناب جعفری جوزانی، این قسمت رو بیش از حد دراماتیک کرده بود و کمتر از حد ممکن معماگونه!:31: به طوری که حین دیدن سریال آدم به صورت خودکار دنبال غیرممکن ها می گشت! (مثل همین چیزی که شما گفتی):20:نقل قول:
وقتی هم که بیژن اسم زنشو به درخشانی گفت سام درخشانی یه جوری شد...:20:
تو پرانتز هم بگم که از سریال های ایرانی همچین چیزی بعید نیست و یهو دیدی سام درخشانی شد پسر اسد خدابیامرز!!!:27:
یاعلی:11:
دوستان... من فکر کنم هومن سیدی نقش عباس هستش... البته حدسه...:31: